Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Aš maskuoklius tepu ant viršaus, jau padengus veidą pudra. Sutaškuoju per visas problemines vietas ir leidžiu kelias minutes pabūti, per tą laiką akis pasidažau, o tada lengvai su maskuoklio šepetėliu pasklaidau tas vietas. Nežinau, gal užtepti ant odos jie per kelias min jie prikimba labiau, bet man pasiteisino toks būdas wink.gif nebandžiau to su žaliu maskuokliu, bet turbūt ne kas būtų..
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 02 04, 19:58)
Aš maskuoklius tepu ant viršaus, jau padengus veidą pudra. Sutaškuoju per visas problemines vietas ir leidžiu kelias minutes pabūti, per tą laiką akis pasidažau, o tada lengvai su maskuoklio šepetėliu pasklaidau tas vietas. Nežinau, gal užtepti ant odos jie per kelias min jie prikimba labiau, bet man pasiteisino toks būdas wink.gif nebandžiau to su žaliu maskuokliu, bet turbūt ne kas būtų..

na jo, zalias butu matomas, jei ant virsaus, nors maciau visokiuose angliskuose forumuose tai ten be pudros ji tepa, uztepa ant kremo ir eina sau i gatve, pagal nuotraukas tai net nesimato, bet as kai padengiu tai man be pudros matosi ta zalia spalva smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kadangi mineralinės kosmetikos temoje klausiau, bet nieks neatsakė tai nusprendžiau paklausiu ir čia tikiuosi niekas neužpyks blush2.gif Gal kas galėtų palyginti Everyday minerals (kurią nors formulę) ir Lucy Minerals. Mane ypač domina maskavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 05, 23:31)
Sveikos  smile.gif  Kadangi mineralinės kosmetikos temoje klausiau, bet nieks neatsakė tai nusprendžiau paklausiu ir čia  tikiuosi niekas neužpyks  blush2.gif  Gal kas galėtų palyginti Everyday minerals (kurią nors formulę) ir Lucy Minerals. Mane ypač domina maskavimas smile.gif

nebandziau lucy minerals, todel nieko negaliu pakomentuot 4u.gif maskavimas priklauso nuo to, kuria formule pasirinksi 4u.gif
lietuviskame FB paskelbe 14% nuolaidos koda, kam aktualu smile.gif
Atsakyti
gavau siandien EM meginelius, prajuokino tongue.gif pirmakart tokio dydzio gaunu, cia kaip kitoj temelej kazkuri rase - tik pauostyt... aisku, ko tiketis, ir kaina atitinkama, bet kai pamaciau kitoj pusej uzrasa "not for sale" hihihi.gif dar smagiau pasijutau smile.gif smagu toj Lietuvoj gyvent... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 22 vasario 2013 - 16:43
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 22, 17:42)
gavau siandien EM meginelius, prajuokino  tongue.gif pirmakart tokio dydzio gaunu, cia kaip kitoj temelej kazkuri rase - tik pauostyt... aisku, ko tiketis, ir kaina atitinkama, bet kai pamaciau kitoj pusej uzrasa "not for sale" hihihi.gif dar smagiau pasijutau smile.gif smagu toj Lietuvoj gyvent...  rolleyes.gif

Kaip suprantu is LT puslapio pirkot. O tai normalios pakuotes (ta, kur pati prasiplesi, su zuikuciu)? Nes jei tokie pat, tai ten normaliai tos pudros pabandymui, raso 0,14g, bet naudojasi tikrai skalsiai - sakyciau kokia savaitei uztenka, o per tiek tikrai imanoma isbandyt gerai.

O siaip del uzraso, tai tikrai neturetu ju pardavinet (na zmones turintys parduot gali, pvz sm'o skelbimuose), bet ne parduotuves - net Iherb.com nemokamai dalina, tai jau EM oficialus LT puslapis tikrai neturetu pardavinet. Idomu ka atrasytu jie arba JAV puslapis uzklausus kodel taip. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 22, 21:31)
Kaip suprantu is LT puslapio pirkot. O tai normalios pakuotes (ta, kur pati prasiplesi, su zuikuciu)? Nes jei tokie pat, tai ten normaliai tos pudros pabandymui, raso 0,14g, bet naudojasi tikrai skalsiai - sakyciau kokia savaitei uztenka, o per tiek tikrai imanoma isbandyt gerai.

O siaip del uzraso, tai tikrai neturetu ju pardavinet (na zmones turintys parduot gali, pvz sm'o skelbimuose), bet ne parduotuves - net Iherb.com nemokamai dalina, tai jau EM oficialus LT puslapis tikrai neturetu pardavinet. Idomu ka atrasytu jie arba JAV puslapis uzklausus kodel taip.  g.gif  biggrin.gif

taip, is lt puslapio, paskaiciavus, kai nedaug uzsisakineji, praktiskai neapsimoka siustis is uzsienio, panasios kainos su visais tarpininkavimo moeksciais (pati nesisiunciu).
gal cia, aisku, pirmas ispudis toks, kad ziauriai mazai, nes esu pratusi prie indeliu, aisku, jie ir brangesni, bet ir atrodo solidziau. bandysiu nosi kist, gal tikrai ne toks mazas, kaip atrodo. bet labiau nustebino uzrasas - tie maiseliai tikrai duodami tik praktiskai spalvai paziuret, koki karteli-kita ismegint, ar patinka ant odos, del to jie ir nemokami. suprantu, kad musu mazo masto rinkoj gal ir sunku isgyvent, kiekvienas vartosi, kaip moka, bet tai mazu maziausiai nesazininga... kai toks uzrasas rekte rekia g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 22, 17:42)
gavau siandien EM meginelius, prajuokino  tongue.gif pirmakart tokio dydzio gaunu, cia kaip kitoj temelej kazkuri rase - tik pauostyt... aisku, ko tiketis, ir kaina atitinkama, bet kai pamaciau kitoj pusej uzrasa "not for sale" hihihi.gif dar smagiau pasijutau smile.gif smagu toj Lietuvoj gyvent...  rolleyes.gif

man minimum 4 kartams uztenka, o tepu tikrai nemazai smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2013 02 22, 22:31)

O siaip del uzraso, tai tikrai neturetu ju pardavinet (na zmones turintys parduot gali, pvz sm'o skelbimuose), bet ne parduotuves - net Iherb.com nemokamai dalina, tai jau EM oficialus LT puslapis tikrai neturetu pardavinet. Idomu ka atrasytu jie arba JAV puslapis uzklausus kodel taip.  g.gif  biggrin.gif

jo, as tokius gaunu 4u.gif iherb.com nedalina nemokamai, turi uzsakyt ir uz siuntima sumoket, tai pagal pinigus tas pats gaunasi ka is LT uzsakyt, be to nelyginkim JAV rinkos ir LT, galvoju jei dalintu nemokamai tai kazkas aplamai kazka uzsakinetu be meginuku? biggrin.gif gerai isvis, kad eina gaut tu meginuku, o jei pradesim list ir ju negausim, nes LT tikrai nieko nemokamo nebuna smile.gif cia kazkas is fantastikos srities smile.gif

QUOTE(mamulioka @ 2013 02 22, 22:47)
taip, is lt puslapio, paskaiciavus, kai nedaug uzsisakineji, praktiskai neapsimoka siustis is uzsienio, panasios kainos su visais tarpininkavimo moeksciais (pati nesisiunciu).
gal cia, aisku, pirmas ispudis toks, kad ziauriai mazai, nes esu pratusi prie indeliu, aisku, jie ir brangesni, bet ir atrodo solidziau. bandysiu nosi kist, gal tikrai ne toks mazas, kaip atrodo. bet labiau nustebino uzrasas - tie maiseliai tikrai duodami tik praktiskai spalvai paziuret, koki karteli-kita ismegint, ar patinka ant odos, del to jie ir nemokami. suprantu, kad musu mazo masto rinkoj gal ir sunku isgyvent, kiekvienas vartosi, kaip moka, bet tai mazu maziausiai nesazininga... kai toks uzrasas rekte rekia  g.gif

na tai jei jums netinka neuzsakinekit, man pvz nesvarbu kas ten parasyta smile.gif is kito puslapio buvau gavus isvis tokiame maiselyje, kur narkotikus fasuoja biggrin.gif nu tai atsiprasau..nei aisku kas ten, nei kiek gramu biggrin.gif geriau jau taip, nors ir nesazininga 4u.gif bet manau ir jie negauna uz dyka, visgi mokesciai LT nezmoniski
Papildyta:
geriau sakykit kaip jums wild vines skaitalai? g.gif gundausi uzsakyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 23 vasario 2013 - 10:15
QUOTE(Manjake @ 2013 02 23, 11:15)
jo, as tokius gaunu 4u.gif iherb.com nedalina nemokamai, turi uzsakyt ir uz siuntima sumoket, tai pagal pinigus tas pats gaunasi ka is LT uzsakyt, be to nelyginkim JAV rinkos ir LT, galvoju jei dalintu nemokamai tai kazkas aplamai kazka uzsakinetu be meginuku? biggrin.gif gerai isvis, kad eina gaut tu meginuku, o jei pradesim list ir ju negausim, nes LT tikrai nieko nemokamo nebuna smile.gif cia kazkas is fantastikos srities smile.gif

Na Iherb as meginius maciau prie 'freebies', tai ten nemokama. Aisku vien ju uz dyka nesius, bet ne tame ir esme sito puslapio - bet mokat uz siuntima, o ne uz megini. Va cia ir skirtumas nuo LT EM puslapio, kuriame perkat megini.
Atsakyti
sveikos mergaites, labai sudomino atsiliepimai apie EM , tik nerandu kur galima pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 23, 18:12)
Na Iherb as meginius maciau prie 'freebies', tai ten nemokama. Aisku vien ju uz dyka nesius, bet ne tame ir esme sito puslapio - bet mokat uz siuntima, o ne uz megini. Va cia ir skirtumas nuo LT EM puslapio, kuriame perkat megini.

kaip jau sakiau nelyginkit JAV ir LT biggrin.gif JAV visos parduotuves milijona meginuku dalina, pas mus labai gerai jei viena koki sarmoj ar kristianoj duos ir tai jei uz gera suma nupirksi ar paprasysi (kaip paprasiau, tai dar kreivai i mane paziurejo biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2013 02 25, 10:25)
kaip jau sakiau nelyginkit JAV ir LT biggrin.gif JAV visos parduotuves milijona meginuku dalina, pas mus labai gerai jei viena koki sarmoj ar kristianoj duos ir tai jei uz gera suma nupirksi ar paprasysi (kaip paprasiau, tai dar kreivai i mane paziurejo biggrin.gif smile.gif

Nesvarbu LT, JAV ar Vokeitija - jei oficiali parduotuve, tai ji negali pardavinet nemokamu meginiu. Na kas butu, kad Kristianoj nuejus jums pasiulytu nusipirkt (o ne duotu nemokamai) Chanel kvapalu megini?
Atsakyti