Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(mamulioka @ 2013 01 18, 21:16)
nieko nuostabaus, kad Jus isbere. benecos turi daug nereikalingu ingredientu, tikru mineraliniu pudru sudetiniu daliu sarasas buna zymiai trumpesnis. matyt tam, kad ilgiau islaikytu matiskuma, i benecos prideta kukuruzu krakmolo, dar kazkokiu ryziu milteliu, itariu, visa tai Jums ir uzkimso poras smile.gif orientuokites i paprastesnius produktus, pati dar kol kas nesu bandzius EM mineralines, taigi negaliu komentuot butent siuo atzvilgiu, gera jinai ar yra geresniu, bet kitos, kurias teko naudot, labai tiko ir patiko mano probleminei, linkusiai i spuogelius, ir net giluminius spuogus, odai

zinokit, as panasiai galvoju, bet kai domejausi, tai benecos yra sertifikuot, ekelogiska - tai tikrai patikejau, kad bus gera, deja doh.gif taciau dabar bijau jau kazka bandyt ant savo veido, kad vel nereiketu gydit ilgai ir nuobodziai... nors everyday minerals pudra tikrai atrodo geros sudeties, bet..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewutea1: 18 sausio 2013 - 21:24
QUOTE(ewutea1 @ 2013 01 18, 21:22)
zinokit, as panasiai galvoju, bet kai domejausi, tai benecos yra sertifikuot, ekelogiska - tai tikrai patikejau, kad bus gera, deja  doh.gif taciau dabar bijau jau kazka bandyt ant savo veido, kad vel nereiketu gydit ilgai ir nuobodziai... nors everyday minerals pudra tikrai atrodo geros sudeties, bet..

nebijokit, reikia tik tinkama parinkt. benecos gal ir sertifikuota, manyciau, tikrai nemeluoja ir visi ingredientai naturalus, bet tie visi krakmolai bei kiti panasus dalykai deja labai dideli komedogeniskuma turi - kemsa poras, mums, problemiskoms, tokie dalykai netinka sad.gif is savo pozicijos galiu parekomenduot isigyt 2 sepetelius (nes 1 ne visada speja isdziut) ir netinget plaut sepeteli kasdien, tik pasidazius mirksiukas.gif aisku, kai koks issokes giluminis gal ji vertetu uzgydyt, norint maskavimo tept kokia antibakterine pudra (as acnecolor tokiais atvejais panaudoju)

sorry merginos uz sioki toki offtopa blush2.gif
Atsakyti
Pasakykite jūs man, kaip naudojate žaliąjį maskuoklį? ar nemoku aš jo naudoti, ar kas... Prieš dengdama pagrindu veidą, su šepetėliu maskavimo atrodo truputį tuo maskuokliu pateptioju, lyg ir nieko... pradedu tept pagrinda, tai viskas nueina lauk, lyg tas pagrindo šepetėlis nuvalo tą visą maskavimą.. Ir kyšo tos raudonos dėmelės ar spuogeliai... Gal kažką veiksmingesnio žinot maskavimui spuogelių?? Ar gal šito daikto nemoku naudot..
Atsakyti
Tiesa pasakius man panasus efektas su sviesiu maskuokliu...uzmaskuoju ka nors, o paskui ant virsaus tepu mineraline pudra ir visas maskavimas nusitrina doh.gif taip pat kazkaip nelabai tepasi ir skaistalai ant pudros...
Atsakyti
gal blogai padrekinat oda? g.gif as turiu mint ir paprasta multi-tasking, tai nieko panasaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2013 01 22, 08:47)
gal blogai padrekinat oda? g.gif as turiu mint ir paprasta multi-tasking, tai nieko panasaus 4u.gif

galbut...nes man ir pati pudra sunkokai "limpa" g.gif
Atsakyti
Isbandziau Jojoba-Base-Honey, visiskai netinka mano misriai/riebiai odai, nors dengiasi puikiai,turi to spindesi , vadinama satinini padengima, bet po valandeles jau lenda riebus blizgesys, kurio nesulaiko net Finishing-Dust, o ir spalva geltona. Taigi, lieku prie Matte formules smile.gif

P.s. Gal kas parduodate kazka is EM TAN(tamsiu) atspalviu ? lauksiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
Gal kas bandet ta nauja Everyday Minerals Sage maskuokli? ir dar galetu palygint su senesniu mint? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 22 sausio 2013 - 10:37
QUOTE(Manjake @ 2013 01 22, 08:47)

Aš tikrai neblogai ją padrėkinu, oda tikrai nesausa.. Pati pudra gerai limpa... Na bet tie tai nezinau... Gal kokiu video esate geru rade kaip dengti mineralini maskuokli? 4u.gif

P.S. Man su Jojoba base tas pats.. Nors oda nėra riebi tikrai, tačiau išlenda tas blizgesys, ir atspalvio niekaip neišsirinkau, tad likau prie semi matte wub.gif
Atsakyti
atsimenu daug video maciau youtube, bet siaip maskuokliu padengimo ne em smile.gif

o man jojoba prilipo, bet ir semi-matte patinka ir tinka, tai dabar jau nebezinau kuria rinktis biggrin.gif kol kas pagal nuotaika naudoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 22 sausio 2013 - 13:01
Sveiki smile.gif
sakykit, kuris iš siūlomų EM maskuoklių yra šviesiausias? Pvz Multi-tasking man truputi per tamsus sad.gif
Sunlight Color corrector atrodo gan šviesus ....
Atsakyti
QUOTE(Kasienkaaa @ 2013 01 30, 21:31)
Sveiki smile.gif
sakykit, kuris iš siūlomų EM maskuoklių yra šviesiausias? Pvz Multi-tasking man truputi per tamsus sad.gif
Sunlight Color corrector atrodo gan šviesus ....

jis geltonas 4u.gif fair turbut sviesiausias smile.gif
Atsakyti