Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Merginos, kuri tarpininke per is everydayminerals.com? Maniske parase, kad neperka is ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2012 11 15, 18:20)
Iš kur siunčiatės Everyday Minerals  mėginukų pabandymui?
Koks bandinėjuosi mėginukus iš to skurdaus pasirinkimo, ką mūsų LT puslapis siūlo, bet labai norėčiau išbandyti ir jojoba base... g.gif

na kazkaip tikrai nepastebejau to, ypac lyginant su iherb tikrai daugiau smile.gif
kas nors bandet sita sepeteli Double Ended Foundation & Conceal Brush
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 11 27, 14:07)
Merginos, kuri tarpininke per is everydayminerals.com? Maniske parase, kad neperka is ten  unsure.gif

o kam jums tarpininke? pati gi galit uzsakyt is iherb ar lietuvisko puslapio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 29 lapkričio 2012 - 10:14
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2012 11 27, 14:53)
na kazkaip tikrai nepastebejau to, ypac lyginant su iherb tikrai daugiau smile.gif
kas nors bandet sita sepeteli Double Ended Foundation & Conceal Brush

as turiu si sepeteli, smagus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skaityta @ 2012 11 19, 22:42)
Merginos, padekit su atspalviais  verysad.gif Noriu is EM issirinkti..

Olive fair - per sviesus, per baltas
Fairy light neutral - per sviesus, toks lavoniskas
Light - per sviesus
Winged butter - butu lyg ir geras, bet per geltonas
Golden medium - per tamsus

(p.s. is BXM - Medium - per tamsus)

man lyg atrodo, kad noretus trupucio geltono atspalvio. Esu sviesios odos, bet vat tos bandytos sviesiosios spalvos netinka doh.gif koks atspalvis butu truputi i geltonuma ir neutraluma tuo paciu? biggrin.gif Jokiu ruzavumu man nereikia, nes atrodyciau kaip parselis. Jau stogas ciuozia nuo bandymu doh.gif

pabandykit Light neutral atspalvi. kai gavau pudra galvoju bus per sviesi..bet ne, ji kazkaip prisitaiko..kai tik uztepi atrodo kad baltoka, bet pora minuciu praeina ir atrodo perefect 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 11 29, 11:13)
o kam jums tarpininke? pati gi galit uzsakyt is iherb ar lietuvisko puslapio smile.gif

Gal ji nori daryt custome set, t.y. kai isidedi 3 produktus ir 25% nuolaida nuo sumos gaunama, o det galiam tiek pudras, skaistalus, sepetelius ir tt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 29, 20:10)
Gal ji nori daryt custome set, t.y. kai isidedi 3 produktus ir 25% nuolaida nuo sumos gaunama, o det galiam tiek pudras, skaistalus, sepetelius ir tt.

ir poto muita valstybei musu sumoki 21 proc ir dar tarpininkei 15 proc smile.gif tokia nuolaida ir gaunasi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2012 11 30, 09:10)
ir poto muita valstybei musu sumoki 21 proc ir dar tarpininkei 15 proc smile.gif tokia nuolaida ir gaunasi... smile.gif

Per tarpininke perkant nemoki jokiu muitu. ax.gif

As norejau retractable sepetelio, neradau nei iherbe, nei lietuviskam puslapy.
Na, bet jau radau kaip gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 11 30, 14:24)
Per tarpininke perkant nemoki jokiu muitu.  ax.gif

Na, bet jau radau kaip gaut  ax.gif

cia jau kaip pasiseks, as tai mokejau kelis kartus kai siunciausi per tarpininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 11 30, 13:24)
Per tarpininke perkant nemoki jokiu muitu.  ax.gif

Na, bet jau radau kaip gaut  ax.gif

idomu, kas sumoka juos jei suma yra 75 lt g.gif tik gavejas (patikrinta jau n kartu)
aisku jei uzsakyti viena daikta tada nemoki, bet del vieno daikto laukti 4 savaites ka zinau....
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 11 30, 14:18)
cia jau kaip pasiseks, as tai mokejau kelis kartus kai siunciausi per tarpininke smile.gif

Nesu girdejusi tokio dalyko, daiktai keliauja ne pas mane, todel is visu daugybes mano uzsakymu nesu mokejusi nei karto jokiu muitu schmoll.gif

Ar Jus per SM tarpininke perkat? Cia pas kuria tokia keista tvarka? blink.gif

QUOTE(Neringiuke1984 @ 2012 11 30, 14:18)
idomu, kas sumoka juos jei suma yra 75 lt  g.gif tik gavejas (patikrinta jau n kartu)
aisku jei uzsakyti viena daikta tada nemoki, bet del vieno daikto laukti 4 savaites ka zinau....

Na, as nesu gavejas, as tik galutinis vartotojas ax.gif Patikrinta n+k kartu biggrin.gif

Na, kosmetinis sepetelis man ne duona kasdienine, nematau problemos 4 savaites palaukt.

O kad nors kiek i tema butu, man idomu bus palygint su Bare Minerals, nes iki siol tai pagrinde ja naudojau. smile.gif Ir sepeteliai gundo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 11 30, 14:39)
Nesu girdejusi tokio dalyko, daiktai keliauja ne pas mane, todel is visu daugybes mano uzsakymu nesu mokejusi nei karto jokiu muitu  schmoll.gif

Ar Jus per SM tarpininke perkat? Cia pas kuria tokia keista tvarka?  blink.gif
Na, as nesu gavejas, as tik galutinis vartotojas   ax.gif Patikrinta n+k kartu  biggrin.gif

Na, kosmetinis sepetelis man ne duona kasdienine, nematau problemos 4 savaites palaukt.

O kad nors kiek i tema butu, man idomu bus palygint su Bare Minerals, nes iki siol tai pagrinde ja naudojau.  smile.gif Ir sepeteliai gundo  bigsmile.gif

kaip rasote uzsakot sepeteli ar ka ten, prekes suma nepasiekia to nustatyto minimumo, gi tarpininkes mokestis neskaiciuojamas i bendra kaina smile.gif
na jo, jus nesate gavejas, tada jus matyt ir esate tarpininke smile.gif
kiekvienam savo, kazkas laukia 4 savaites, kazkas nori gauti iskart, kazkas isvis negauna, nes nepaslaptis, kad dingsta prekes ir t.t. smile.gif
nereikia tik pikt ir kabintis prie zodziu (galutinis/gavejas), tiesiog, kas perka turi zinoti, kad yjei prekiu verte bus didesne nei leidziamas minimums, teks atitinkamai sumoket. As nesu tarpininke, todel drasiai ir perspeju, nes daznai uzsakineju is Kinijos, JAV, ir tokia yra realybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiuke1984: 30 lapkričio 2012 - 14:53
QUOTE(Mintee @ 2012 11 30, 15:39)
Nesu girdejusi tokio dalyko, daiktai keliauja ne pas mane, todel is visu daugybes mano uzsakymu nesu mokejusi nei karto jokiu muitu  schmoll.gif

Ar Jus per SM tarpininke perkat? Cia pas kuria tokia keista tvarka?  blink.gif
Na, as nesu gavejas, as tik galutinis vartotojas   ax.gif Patikrinta n+k kartu  biggrin.gif

pas visas tarpininkes jei sulaiko muitine, muito mokescius moka visos, t.y. dalinami ant visu uzsisakiusiuju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 30 lapkričio 2012 - 15:15