Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(shopingas @ 2012 11 20, 19:35)

Man idomu pasidare ar esat kokia nors pudra ankciau naudojus? .............

Gal 'Multi-Tasking Neutral' tiktu  g.gif Nors pirma bandykit turimas spalvas teisingai istestuot ir gal kazkuri atitiks jusu spalva.

Pudras tikrai esu naudojus, taciau niekad nesugebedavau issirinkt puikiausiai atitinkancios spalvos. Dabar apie puse metu nenaudojau pudros ir pasidare labai sunku atsirinkti spalva, noris idealios. Taigi pradejau labai metytis. Ir dar - anksciau darydavau klaida doh.gif - imdavau tamsesnes pudras, nes idegio suteikt sau noredavau, be to pasidegindavau soliariume blush2.gif Todel vadovautis ankstesnemis spalvomis visiskai nesinori, ypac prie ju sugrizti. Norejosi patarimo is salies, nes, kaip ir pasakete, atrodo, kad pati nesuprantu, kokios spalvos mano oda doh.gif Skamba absurdiskai, tikiu, bet isbandzius nemazai spalvu ir neatradus savosios, jau imu nepasitiket savo akimis smile.gif

As ir masciau apie Multi-tasking. Bijau eksperimentuot, nes pinigais siuo metu pas mane nelyja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2012 11 21, 01:25)
As ir masciau apie Multi-tasking. Bijau eksperimentuot, nes pinigais siuo metu pas mane nelyja  biggrin.gif

Is foto tikrai sunku nusakyt koks atspalvis tiktu - visgi ir monitoriai kiekvienai kitaip rodo, ir foto gal tos tikrosios spalvos neperteikia ir pan.

Siaip juk galit uzsisakyt is LT ar JAV puslapio meginiu - JAV puslapyje tektu per tarpininke, bet kaina nedidel tikrai, nes 7 meginiai nemokamai, siuntimas pora $ tiek iki tarpininkes, tiek iki LT, na ir koks $1 tarpininkei %. LT puslapyje man rodos mokamas kiekvienas meginys. Bet is esmes juk belieka jums bandyt 3-4 spalvos telieka, tai man rodos tikrai cia juokingos islaidos.
Atsakyti
O kokios formulės jums reikia? Nes tas pats atspalvis, bet kitos formulės vis kitoks. Dažniausiai IT būna tamsesnės nei semi matte. Manau, geriau bandyti šviesesnę, ją galima koreguoti su bronzeriu, o tamsaus blyno jau nepataisysi smile.gif
Atsakyti
na bandysiu biski padek kiek supratau pagal jusu parasymus smile.gif

rasot, kad winged butter tiko, bet norit maziau geltonumo, tai turetu tikti Light Neutral, bet vel gi priklauso nuo formules

Winged Butter – šviesiai ar vidutinio tamsumo odai su gelsvu atspalviu

Light Neutral - šviesiai ar vidutinio tamsumo odai su neutraliu atspalviu
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Del formules, tai pati siuo metu turiu Matte formule, patinka, kad laikydavos tikrai pakankamai gerai palyginus su semi ir pan. Bet svajojau apie IT, tik labai bijau del poru kimsimo, nes man ir su Matte truputi vaidenos (o gal ir ne?), kad lyg spuogu bandydavo rastis.. g.gif Bet nesu tikra.
Tikriausiai visgi meginukus siustis reikes doh.gif , o taip norejos iskart normalia pakuote pirkt ir nevargint saves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2012 11 20, 16:03)
_Pandora_, ar tau neatrodo, kad neutral undertones lyg turi kazkokio purvinumo, pilksvumo bet tuo paciu ir rausvumo? As turiu fairy light neutral, tai toks susidaro ispudis, kad kai ja pasipudruoju, mano oda igyja ruzavumo keisto g.gif

Kazkaip nepastebejau, gal tiesiog tinka neutralus tonai mano odai ir tiek...kazkada kai dar EM siusdavo i LT budavo patogiau su megineliais, tai esu anais laikais labai daug nemokamu megineliu parsisiuntus ir atsirinkus...susidedavau tuos meginelius, jei spalva atrodydavo per sviesi/per tamsi/per geltona/per rausva, tai paeksperimentuodavau, sumaisydavau spalvas, ziurejau kas gaunasi, bet viskas labai graziai susinaudojo smile.gif tiesa, anksciau dar daugiau spalvu budavo, buvau atsirinkusi spalva, kuri man idealiai tiko ir patiko ir paskui kai keite formules, pakuotes ir pan., nebeliko tos spalvos, bet parasiau EM, paklausiau kaip cia taip, tai parase, kad kai kurias spalvas iseme, bet dar parase ir kokias spalvas susimaisyti, kad gauciau spalva, kuri man patiko, bet ja iseme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2012 11 21, 18:27)
Aciu, merginos 4u.gif
Del formules, tai pati siuo metu turiu Matte formule, patinka, kad laikydavos tikrai pakankamai gerai palyginus su semi ir pan. Bet svajojau apie IT, tik labai bijau del poru kimsimo, nes man ir su Matte truputi vaidenos (o gal ir ne?), kad lyg spuogu bandydavo rastis.. g.gif Bet nesu tikra.
Tikriausiai visgi meginukus siustis reikes  doh.gif , o taip norejos iskart normalia pakuote pirkt ir nevargint saves rolleyes.gif

as kai naudojau IT ir turejau problematiska oda, tai nieko nekimso ir kaip tik sutvarke veiduka, kad dabar naudoju semi-matte ir jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
o koks atspalvis yra pats sviesiausias? Man reikia butent lavonisko biggrin.gif Ir kad matiskuma gerai laikytu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 11 22, 18:17)
o koks atspalvis yra pats sviesiausias? Man reikia butent lavonisko biggrin.gif Ir kad matiskuma gerai laikytu.

Tai tau 'it' arba 'matte' reiketu, o kai atsidarai pagal uzbaigima, tai pudras ismeta nuo sviesiausios iki tamsiausios - tai ir imk sviesiausia, jei tokios reik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 22 lapkričio 2012 - 19:42
QUOTE(shopingas @ 2012 11 22, 21:41)
Tai tau 'it' arba 'matte' reiketu, o kai atsidarai pagal uzbaigima, tai pudras ismeta nuo sviesiausios iki tamsiausios - tai ir imk sviesiausia, jei tokios reik  4u.gif

o kur cia atsidaryti reikia?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 11 23, 00:28)
o kur cia atsidaryti reikia?biggrin.gif

Tai gal ten, kur pirksi - pvz everydayminerals.com doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 23, 01:48)
Tai gal ten, kur pirksi - pvz everydayminerals.com  doh.gif

aaa..supratau, nes ziurejau iherbe, tai ten pagal spalvas nieko nemeta.
Atsakyti