Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Andira @ 2012 11 17, 00:55)
galvoju tarp jojoba ir semi-matte g.gif tik jojoba linijos spalvų pasirinkimas mažesnis. ir bent jau kompe tokios šviesios visos atrodo g.gif bijau per šviesią paimti, kas nutiko manau perkant LL doh.gif
Papildyta:

man irgi dar norėjosi po LL kažką kitą rinktis, bet vis tik grįšiu prie EM thumbup.gif
čia poster_offtopic.gif , bet manau labai kartais tinka  nail.gif  hihihi.gif
user posted image

lotuliukas.gif
na as turiu nude, tai tikrai nesviesi jinai, sakyciau kaip medium beige gal g.gif
Atsakyti
Merginos, padekit su atspalviais verysad.gif Noriu is EM issirinkti..

Olive fair - per sviesus, per baltas
Fairy light neutral - per sviesus, toks lavoniskas
Light - per sviesus
Winged butter - butu lyg ir geras, bet per geltonas
Golden medium - per tamsus

(p.s. is BXM - Medium - per tamsus)

man lyg atrodo, kad noretus trupucio geltono atspalvio. Esu sviesios odos, bet vat tos bandytos sviesiosios spalvos netinka doh.gif koks atspalvis butu truputi i geltonuma ir neutraluma tuo paciu? biggrin.gif Jokiu ruzavumu man nereikia, nes atrodyciau kaip parselis. Jau stogas ciuozia nuo bandymu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaityta: 19 lapkričio 2012 - 22:45
QUOTE(skaityta @ 2012 11 19, 23:42)
Merginos, padekit su atspalviais  verysad.gif Noriu is EM issirinkti..

Na kad praktiskai ir pati atsaket i klausima - atsidarykit spalvas ir ziurekit kas tame tarpe tarp 'light' ir 'winged butter' yra, juk jos is eiles eina, o ir kiekviena atspalvi atsidarius raso kokiam atspalviu su kokiu tonu tinkama. Tai jums belieka 'beige neutral' arba 'medium beige netural' - as galbut buciau uz antraja, bet jei jums 'winged butter' atspalviu tiko, tik per geltonas tonas, tai 'beige neutral' taip pat aprasyta tik ji su neutraliu, o ne geltonu tonu.
Atsakyti
Aciu tau uz patarima 4u.gif
Atrodo visa tai, ka pasakei, butu logiska, bet nebuvau tokia tikra del to, kad man Light Neutral ir ivairus Beige atrodo tamsesni uz Winged butter pavaizduota spalva. Cia taip ekranas kvailioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2012 11 20, 01:00)
Aciu tau uz patarima 4u.gif
Atrodo visa tai, ka pasakei, butu logiska, bet nebuvau tokia tikra del to, kad man Light Neutral ir ivairus Beige atrodo tamsesni uz Winged butter pavaizduota spalva. Cia taip ekranas kvailioja? g.gif

Na nepasikliauk vien tuo, ka matai - gi ziurek ir aprasymus, o jei taip pat raso, tik viena neutrali, kita geltona, tai matyt tokios pat. Nors man 'beige neutral' ir 'winged butter' atrodo panasiai. Kai sau rinkausi, tai as daugiau i aprasyma ziurejau - zinau ko man reikia ir to ieskojau.

Ir aisku swatch'us paziurek google. 4u.gif
Atsakyti
skaityta, pritariu shopingui, nereikia pasikliauti tuo ka matai, labiau reikia aprasymus ziureti. Pvz., as taip renkuosi...pirmiausia nusistatau kokios man spalvos reikia-sviesios, tamsios, vidutines ir pan., t.y., fairly light, light, medium ir t.t., paskui, kadangi nenoriu nei rausvu, nei geltonu atspalviu, ziuriu, kad butu-neutral undertones, o paskui jau labai lengva, jei ir lieka 2-3 spalvos ir vis dar sunku issirinkti, tai uztenka swatch'us paziureti google mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseniai jūsų klausiau, ką pasirinkti skaistalų dengimui, patarėte šį http://www.everydaym...lush-brush.html 4u.gif

Jau jį gavau, tačiau klausimas man iškilo, jis ištikrųjų toks mažaaaaas? blink.gif Ar gal man koks brokas pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
Parsisiunciau EM Jojoba Base Natural Ivory spalvos. Man per tamsi sad.gif Gal ka domina, perleisciau blush-anim-cl.gif Tik karta pabandyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 20 lapkričio 2012 - 14:33
Vakar gal 3 valandas studijavau tas spalvas, galiausiai nusprendziau sulaukt ryto ir dar karta prasitestuot ant veido turimus atspalvius. Testavau balkone biggrin.gif IR likau nustebinta, dienos sviesoj man Olive fair labiausiai turbut prisitaike (kas vakaro sviesoj atrode visiskai netaip - ji man zymiai per sviesi atrode). Visiskai pasimeciau, nes su ja (dienos sviesoj) pasipudravus visa veida, as sau kaip negyva atrodau. Spalva graziai susilieja su skruostais, zandikaulio linijom, paakiais, kaktos dalimi virs nosies, taciau kaktos sonuose, paciame virsuje, smakre mano veido oda yra tamsesne uz anksciau minetas vietas. Tai dienos begyje, jei nuo kaktos pudra pasitrintu, "sviestu" mano tamsesne naturali oda. Tai kaip suprast? bash.gif Rinktis tamsesne? Ir isvis - ta "Olive" ka praktiskai reiskia? Saltesni odos atspalvi ar atvirksciai? doh.gif
Papildyta:

_Pandora_, ar tau neatrodo, kad neutral undertones lyg turi kazkokio purvinumo, pilksvumo bet tuo paciu ir rausvumo? As turiu fairy light neutral, tai toks susidaro ispudis, kad kai ja pasipudruoju, mano oda igyja ruzavumo keisto g.gif
Atsakyti
idedu bendram supratimui savo odos atspalvi.. Fotografuota su blicu, vakare, vonioje.. :DBet gal vis vien kazka galesite pakomentuoti? kokiu spalvu odoje izvelgiate? Save priskiriu prie sviesiu.. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 11 20, 12:17)
Neseniai jūsų klausiau, ką pasirinkti skaistalų dengimui, patarėte šį http://www.everydaym...lush-brush.html  4u.gif

Jau jį gavau, tačiau klausimas man iškilo, jis ištikrųjų toks mažaaaaas?  blink.gif  Ar gal man koks brokas pasitaikė  biggrin.gif

Tai kad kiek esu macius, jie vis ten prie liliputisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 11 20, 13:17)
Neseniai jūsų klausiau, ką pasirinkti skaistalų dengimui, patarėte šį http://www.everydaym...lush-brush.html  4u.gif

Jau jį gavau, tačiau klausimas man iškilo, jis ištikrųjų toks mažaaaaas?  blink.gif  Ar gal man koks brokas pasitaikė  biggrin.gif

Tirkai ne brokas biggrin.gif Visi ismatavimai duoti aprasyme, gi galima pasimatuot koks bus. Pati ji turiu ir normalus man dydis, na nera didelis, bet juk ir nereikia skaistalams didelio. Tik man jis kiek per daug koncentruotas, as megstu svelniai uztept skaistalus, tai smagiau kai pustesnis sepetelis buna (tokio tipo turiu is Sigma, tai jis ne toks koncentruotas).

Is EM turiu sculpting sepeteli, bet ji daznai naudoju skaistalams uztept. O siaip yra panasus ir skaistalu sepetelis.

QUOTE(skaityta @ 2012 11 20, 17:03)
Vakar gal 3 valandas studijavau tas spalvas, galiausiai nusprendziau sulaukt ryto ir dar karta prasitestuot ant veido turimus atspalvius.

I olive tona man jusu oda nepanasi - olive turi daugiau geltonumo ir daznai ryskaus (olive yra siltas tonas), gi Lotynu Amerikos, Vidurzemio juros regiono gyventojai tokia oda turi, o jie tikrai i lietuvius nepanasus....

Man idomu pasidare ar esat kokia nors pudra ankciau naudojus? Nes panasu, kad visai nesigaudot savo odos atspalvyje, tone ir pan, o tada tikrai sunku rinktis, nes renkates is labai plataus spalvu pasirinkimo (nuo labai sviesios iki vidutiniskai tamsios).... Vakar saket, kad neskaitant geltonumo 'winged butter' spalva labiausiai tiko, o ji sviesiai-vidutinei odai, o siandien 'olive fair' labiausiai tinka, kuri baltaodems skirta - man rodos per daug metotes ir nezinot ko tiksliai ieskot. Jei kazkokia pudra seniau esat naudojus, tai rasykit pavadinima, spalva ir bus aiskiau ka patart.

O testuoti ir reiketu dienos sviesoj - tepkit pirstu ant zandikaulio linijos pudra ir kuri susilieja su odos spalva, ta jums tinkamiausia.

Is foto tikrai jums nereikia rozinio atspalvio, bet labai geltono taip pat ne. Man atrodo jums kaip tik netural tonai tinkami butu. Gal 'Multi-Tasking Neutral' tiktu g.gif Nors pirma bandykit turimas spalvas teisingai istestuot ir gal kazkuri atitiks jusu spalva.
Atsakyti