Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Na merginos, ar isbandet ta jojobos pagrinda? 4u.gif kokie atsiliepimai? Ir dar, ar galite palyginti EM su lily lolo? Kuri labiau patika? Nesiskundziu EM, viskas tvarkoje, bet gal yra kazkas geresnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 11 13, 10:14)
Na merginos, ar isbandet ta jojobos pagrinda? 4u.gif kokie atsiliepimai? Ir dar, ar galite palyginti EM su lily lolo? Kuri labiau patika? Nesiskundziu EM, viskas tvarkoje, bet gal yra kazkas geresnio blush2.gif

as naudoju jau menesi jojoba, na labai patinka, lengvai dengiasi ir blizgesys neislenda T zonoj kaip ir su semi-matte, mano odai ideali, siaip pati formule panasi i semi-matte, gla sakyciau daugiau maskuoja, nors man nelabai ka yra maskuot smile.gif
del Lily lolo tai sunku lygint sias pudras, abi man nerealios, bet as kazkaip EM lengviau atspalvi atitaikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 15 lapkričio 2012 - 16:14
Iš kur siunčiatės Everyday Minerals mėginukų pabandymui?
Koks bandinėjuosi mėginukus iš to skurdaus pasirinkimo, ką mūsų LT puslapis siūlo, bet labai norėčiau išbandyti ir jojoba base... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 15 lapkričio 2012 - 18:20
QUOTE(Manjake @ 2012 11 15, 16:12)
as naudoju jau menesi jojoba, na labai patinka, lengvai dengiasi ir blizgesys neislenda T zonoj kaip ir su semi-matte, mano odai ideali, siaip pati formule panasi i semi-matte, gla sakyciau daugiau maskuoja, nors man nelabai ka yra maskuot smile.gif
del Lily lolo tai sunku lygint sias pudras, abi man nerealios, bet as kazkaip EM lengviau atspalvi atitaikiau smile.gif

O Jusu oda prie riebesniu?
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 11 15, 17:12)

koks jusu odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 11 15, 19:30)
O Jusu oda prie riebesniu?

mano oda misri, T zona kartais blizga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 11 15, 19:03)
mano oda misri, T zona kartais blizga 4u.gif

O IT nebandet? Nes jinai kaip suprantu labiausiai matizuoja bei skirta misriai odai... Dvejoju, koki varianta megint su mano misria oda - vasara taip visas veidas riebaluojasi, kad nors blynus ant jo kepk g.gif Ziema siek tiek geresne situacija, net padziuva kartais odyte. Ar ta Jojoba labai zvilga? bare x minerals esat kada meginus, tikiuosi, nebutu tas satininis padengimas labai blizgantis g.gif Man atrodo, satininis, tai biski su blizgesiu, neklystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 lapkričio 2012 - 19:11
QUOTE(cereza @ 2012 11 13, 09:14)

naudojau EM, kai jau baiginėjau, nusipirkau LL. nu neprilimpa man ji g.gif nemoku palyginti, bet su EM kažkaip gražiai veidukas atrodydavo, lygesnis, o su LL kažkaip ne taip žiūrisi...
kaip Manjake ir sakė, dėl atspalvių pasirinkimo, tai man panašiai buvo. EM nusipirkau per daug nesirinkusi ir super tiko thumbup.gif o LL ilgai rinkausi, svarsčiau ir vis tiek matau, kad neatitaikiau unsure.gif todėl noriu vėl EM. tik tiek, kad reik pakeisti buvusį Original glo į kažką kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 11 15, 20:11)
O IT nebandet? Nes jinai kaip suprantu labiausiai matizuoja bei skirta misriai odai... Dvejoju, koki varianta megint su mano misria oda - vasara taip visas veidas riebaluojasi, kad nors blynus ant jo kepk  g.gif Ziema siek tiek geresne situacija, net padziuva kartais odyte. Ar ta Jojoba labai zvilga? bare x minerals esat kada meginus,  tikiuosi, nebutu tas satininis padengimas labai blizgantis  g.gif Man atrodo, satininis, tai biski su blizgesiu, neklystu?

ir kazkada naudojau kai turejau veido problemu, buvo riebesne oda ir spuogiukai kildavo, tai jinai buvo issigelbejimas ir sutvarke man veiduka, dabar semi-matte kaip ir rasiau puikiai tinka, nes ji ir pritaikyta daugiausia misriai odai, ingtensive man dabar skruostus labai sausina, o jojoba nauja man kazkiek panasi i semi-matte, tik man atrodo daugiau maskuoja, blizgesio truputeli turi kaip ir semi-matte

QUOTE(Andira @ 2012 11 16, 00:10)
naudojau EM, kai jau baiginėjau, nusipirkau LL. nu neprilimpa man ji g.gif nemoku palyginti, bet su EM kažkaip gražiai veidukas atrodydavo, lygesnis, o su LL kažkaip ne taip žiūrisi...
kaip Manjake ir sakė, dėl atspalvių pasirinkimo, tai man panašiai buvo. EM nusipirkau per daug nesirinkusi ir super tiko thumbup.gif o LL ilgai rinkausi, svarsčiau ir vis tiek matau, kad neatitaikiau unsure.gif todėl noriu vėl EM. tik tiek, kad reik pakeisti buvusį Original glo į kažką kita ax.gif

pabandyk jojoba, kiek atsimenu original glo labai blizganti buvo ir beveik permatoma, tai va jojoba nesausina, ne tokia blizganti ir nepermatoma kaip original glo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2012 11 15, 23:10)

Skaitau lyg savo atsiliepima apie EM doh.gif Nes man lygiai taip pat buvo ax.gif EM pirma karta pabandziau labai seniai, patiko, paskui knietejo isbandyti ir kitu firmu mineralines, ta pati LL isbandziau, irgi spalvas ilgai rinkausi, kelis meginelius parsisiunciau, bet kazkas netiko, nebepamenu-ar spalva, ar tekstura g.gif zodziu, grizau paskui prie EM, nors spalvu ir atspalviu ten labai daug, bet kazkaip nera sunku parinkti tinkama spalva, kazkaip prisitaiko prie odos spalvos. Tik va supratau, kad svarbu teisinga formule issirinkti, man matte visada labai puikiai tikdavo, nu bet aisku sumaniau ir kitas formules isbandyti, tai parsisiunciau megineliu, o semi-matte visa pilna pakuote, galvojau tiks, bet netinka unsure.gif ji labiau misriai/normaliai odai, o mano riebi. zodziu, liksiu istikima matte formulei, tiesa, dabartine mano EM pakuote jau i pabaiga, kad ir kaip patiktu, jauciu vel noresis kazka kitko isbandyti, o paskui turbut vel grisiu prie EM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 16, 12:00)
kad ir kaip patiktu, jauciu vel noresis kazka kitko isbandyti, o paskui turbut vel grisiu prie EM biggrin.gif

as tai nusprendziau daugiau nevargint odos, tinka, tai kam dar ieskot ka naujo, taip ir su sampunais man liga buvo, isbandziau belekiek kol nusirmainau ir grizau prie mylimiausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 11 16, 09:28)
ir kazkada naudojau kai turejau veido problemu, buvo riebesne oda ir spuogiukai kildavo, tai jinai buvo issigelbejimas ir sutvarke man veiduka, dabar semi-matte kaip ir rasiau puikiai tinka, nes ji ir pritaikyta daugiausia misriai odai, ingtensive man dabar skruostus labai sausina, o jojoba nauja man kazkiek panasi i semi-matte, tik man atrodo daugiau maskuoja, blizgesio truputeli turi kaip ir semi-matte
pabandyk jojoba, kiek atsimenu original glo labai blizganti buvo ir beveik permatoma, tai va jojoba nesausina, ne tokia blizganti ir nepermatoma kaip original glo  4u.gif

galvoju tarp jojoba ir semi-matte g.gif tik jojoba linijos spalvų pasirinkimas mažesnis. ir bent jau kompe tokios šviesios visos atrodo g.gif bijau per šviesią paimti, kas nutiko manau perkant LL doh.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 16, 11:00)
Skaitau lyg savo atsiliepima apie EM doh.gif Nes man lygiai taip pat buvo ax.gif EM pirma karta pabandziau labai seniai, patiko, paskui knietejo isbandyti ir kitu firmu mineralines, ta pati LL isbandziau, irgi spalvas ilgai rinkausi, kelis meginelius parsisiunciau, bet kazkas netiko, nebepamenu-ar spalva, ar tekstura g.gif zodziu, grizau paskui prie EM, nors spalvu ir atspalviu ten labai daug, bet kazkaip nera sunku parinkti tinkama spalva, kazkaip prisitaiko prie odos spalvos. Tik va supratau, kad svarbu teisinga formule issirinkti, man matte visada labai puikiai tikdavo, nu bet aisku sumaniau ir kitas formules isbandyti, tai parsisiunciau megineliu, o semi-matte visa pilna pakuote, galvojau tiks, bet netinka unsure.gif ji labiau misriai/normaliai odai, o mano riebi. zodziu, liksiu istikima matte formulei, tiesa, dabartine mano EM pakuote jau i pabaiga, kad ir kaip patiktu, jauciu vel noresis kazka kitko isbandyti, o paskui turbut vel grisiu prie EM biggrin.gif

man irgi dar norėjosi po LL kažką kitą rinktis, bet vis tik grįšiu prie EM thumbup.gif
čia poster_offtopic.gif , bet manau labai kartais tinka nail.gif hihihi.gif
user posted image
Atsakyti