Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(mamulioka @ 2012 10 18, 09:10)
Nea smile.gif Mano oda problemiska, daznai spuogeliais paberia, tai ir nerizikuoju, ypac, jei ta diena, kai koks spuogas issokes, butinai reikia nuvalyt smile.gif Metodas pasitvirtina. Taigi, turiu kelis, kol vienas dziusta, naudoju koki kita sepeteli

tada jo, reiketu dazniau valyt 4u.gif o pudryte nesutvarke bedeles? nes man tai padejo atsikratyti spuogeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 10 18, 11:32)
tada jo, reiketu dazniau valyt 4u.gif o pudryte nesutvarke bedeles? nes man tai padejo atsikratyti spuogeliu wub.gif

Siaip naudoju ne EM, kita, bet tikrai nieko blogo negaliu pasakyt, dvejojau, ar nepablogintu odos bukles, bet tikrai ne, labai patenkinta. Kremine matyt zymiai prasciau tokio tipo odai
Atsakyti
Merginos, kas turite EM IT formule, ar ji nekemsa jums poru? Man ji butu ideali tiek maskavimo, tike laikymosi atzvilgiu, bet man rodos, kad kemsa poras..
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 10 19, 09:01)
Merginos, kas turite EM IT formule, ar ji nekemsa jums poru? Man ji butu ideali tiek maskavimo, tike laikymosi atzvilgiu, bet man rodos, kad kemsa poras..

bent jau man nei viena em pudra nekemsa poru smile.gif o it formule kaip tik patvarke veiduka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 10 19, 09:01)

tikrai nepastebejau

QUOTE(Manjake @ 2012 10 19, 14:03)
bent jau man nei viena em pudra nekemsa poru smile.gif o it formule kaip tik patvarke veiduka wink.gif

thumbup.gif
man sumazino riebalavimasi odos
Atsakyti
dekui už atsakyma smile.gif Lyg jau ir išsirinkau spalva. O kaip su skaistalais, kokiu šepeteliu dengiate? Aš turiu ecotool šepeteli skaistalams, imu iš tos mažos everydayminerals dėžutes tų skaistalų, dažniausiai paimu per daug, ir pasidažau kaip klounas, tada tenka gelbėti veidą su vata, na žodžiu. Nelabai ką ir išmanau šioje srityje. Tad gal pasidalintumėt patarimais 4u.gif
Atsakyti
uzsakiau ir as EM IT pudra spalva pasirinkau lyg medium beige natural, po keliu savaiciu gausiu ir parasysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 10 22, 07:05)
O kaip su skaistalais, kokiu šepeteliu dengiate? Aš turiu ecotool šepeteli skaistalams, imu iš tos mažos everydayminerals dėžutes tų skaistalų, dažniausiai paimu per daug.

Galiu pasakyti kaip aš darau - skaistalus imu ne iš viso indelio, o nuo dangtelio. Gerai, sukamaisiais judesiais, patrinu šepetėlį į jį, tada lengvai nupučiu skaistalų perteklių nuo šepetėlio ir dažausi. Taip darydama nepadauginsit tikrai. O jeigu ant dangtelio būna prilipę daug skaistalų, vėl užsuku ir pora kartų indelį padaužau per stalą - perteklius nukrenta. Svarbiausia nepaimti per daug ir gerai įtrinti į patį šepetėlį, kad lygiai pasiskirstytų smile.gif
Atsakyti
As labai noriu to everyday minerals flat top sepetelio, bet iherb isgraibstytas dabar.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 10 19, 08:01)

Man kadangi kemsa jas VISKAS, tai negaiu suprast ar pudra kemsa ar kas kitas ..bedeliu del riebalavimosi nesutvarke, bet as naudoju tik 2 savaites, gal bus geriau ax.gif siaip esu patenkinta (turiu IT light neutral spalva), bet blizgesys vistiek islenda po kokiu 4 valandu..Patinka tas, kad man ant odos nesijaucia pudros, su kreminemis oda jausdavosi baisiai nekomfortiskai norejosi kuo greiciau nusiplauti visa makiaza doh.gif semi-matt formule visai netiko labai blizgejo, matte blizgesys laaabai greit riebalas islysdavo..Neseniai is LT EM puslapio uzsakiau toki rinkinuka, i kuri ieina 2 rusiu skaistalai (peach i ambrosia), abu patiko, pigmentuoti, spalvos grazios, du bronzeriai (everyday ir hapiness) tai situ nelabai zinau kam naudot blush2.gif bandziau kaip skaistalus biggrin.gif paskui ieina sunlight uzbaigiamoji, matiskumo priduodanti pudryte ir lucent pearl rodos taip vadinas blush2.gif
bronzerius neisivaizduoju kaip uztepti ant viso veido, man plemais gaunasi, nemoku as bronzeriais naudotis, ir siaip spalvos tamsokos..
o ta lucent pearl tepu kaip seselius, ji su okiasi smulkiais blizguciais, o ant veido irgi nelabai iznau kur ja pritakyti g.gif
sepeteli turiu Flat top, labai patinka 4u.gif uzsisakiau dar kelis, bet nezinau ar pasieks mane siuntinukas, nes sykldau truputi adresa nurodydama doh.gif
Atsakyti
Lu Lu, is kur siuntiesi sepetelius?
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 10 23, 07:57)
Lu Lu, is kur siuntiesi sepetelius?

Is Iherb 4u.gif
Atsakyti