QUOTE(Jovita23 @ 2012 10 19, 08:01)
Merginos, kas turite EM IT formule, ar ji nekemsa jums poru? Man ji butu ideali tiek maskavimo, tike laikymosi atzvilgiu, bet man rodos, kad kemsa poras..
Man kadangi kemsa jas VISKAS, tai negaiu suprast ar pudra kemsa ar kas kitas ..bedeliu del riebalavimosi nesutvarke, bet as naudoju tik 2 savaites, gal bus geriau
siaip esu patenkinta (turiu IT light neutral spalva), bet blizgesys vistiek islenda po kokiu 4 valandu..Patinka tas, kad man ant odos nesijaucia pudros, su kreminemis oda jausdavosi baisiai nekomfortiskai norejosi kuo greiciau nusiplauti visa makiaza
semi-matt formule visai netiko labai blizgejo, matte blizgesys laaabai greit riebalas islysdavo..Neseniai is LT EM puslapio uzsakiau toki rinkinuka, i kuri ieina 2 rusiu skaistalai (peach i ambrosia), abu patiko, pigmentuoti, spalvos grazios, du bronzeriai (everyday ir hapiness) tai situ nelabai zinau kam naudot
bandziau kaip skaistalus
paskui ieina sunlight uzbaigiamoji, matiskumo priduodanti pudryte ir lucent pearl rodos taip vadinas
bronzerius neisivaizduoju kaip uztepti ant viso veido, man plemais gaunasi, nemoku as bronzeriais naudotis, ir siaip spalvos tamsokos..
o ta lucent pearl tepu kaip seselius, ji su okiasi smulkiais blizguciais, o ant veido irgi nelabai iznau kur ja pritakyti
sepeteli turiu Flat top, labai patinka
uzsisakiau dar kelis, bet nezinau ar pasieks mane siuntinukas, nes sykldau truputi adresa nurodydama