Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(pikaciux @ 2012 09 24, 21:40)
Aciu labai visoms uz info. Tai del to pvm+ismuitinimo mokescio galioja uzsisakant tiek is everydayminerals.com tiek is iHerb? Kiek kainuoja tada visas siuntimas?
As taip norejau siustis is JAV oficialaus puslapio del akcijos kad perkant tris prekes daro 25%, daug susitaupo,bet dabar net nezinau nes korteles neturiu sad.gif gal reik pasieskot tarpininkiu

Uzsisakant is bet kurios ne ES salies (ne tik JAV) taikomi PVM, muitai ir tt.

Is everydayminerals.com pati nebegalit siustis, yra jau LT puslapis ir del to nebesiuncia jie tiesiogiai is JAV (pasirinkt salies net nera siuntimui). Ir belieka tik per tarpininkes pirktis, jei norit is JAV puslapio.
Atsakyti
beje LT irgi kaip matote yra oficialus puslapis smile.gif
kas liecia siuntimo viskas teisingai pasakyta smile.gif ar tai JAV ar tai Kinija mokesciai nesikeicia smile.gif
placiau galima paskaityt cia muitai
Atsakyti
Jau pora dienu isbandineju jojoba pudryte, spalva 'cream'. Esu labai labai patenkinta ja wub.gif Kolkas pati paciausia tiek spalva, tiek efektu budavo semi-matte 'faily light neutral', bet sita 'cream, tai dar tobulesne spalva - grynai idealus atspalvis, nesiskiria nuo odos ne turpucio, nei per tamsi, nei per sviesi thumbup.gif Dengiasi be galo smagiai, laiko normaliai, turi svytejimo, bet jis man patinka ir veidukui gaivumo suteikia. Nao maskuoja gana vidutiniskai, bet man uztenka.

Dar turiu kitu pudryciu, kurias reikia uzbaigt, semi-matte formules nauja pakuote turiu, jojoba kita spalvyte bei it formules kelias spalvas isbandymui, bet jauciu, kad jojoba 'cream' atsidurs noru sarase ir bus sekanti pudra thumbup.gif
Atsakyti
galvoju isbandyti Honey- Jojoba o gal Jojoba Base Honey Beige
manau, turetu but grazios tamsios spalvytes smile.gif
gal kartais kas jau bande?

mano naujausias EM pirkinys Pearl Beige skaistinamoji pudra , naudoju , kaip highlighter'i smile.gif vientisas be atskiru detaliu spindesys, labai naturaliai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 16 spalio 2012 - 20:57
Mergaites, reikia jusu nuomones. Esu laaabai patenkinta EM Flat top sepeteliu, mano mylimukas. Uzsisakiau ir kita, Long handled kabuki, berods toks. Na ir ispudziai kol kas man nesuprantami, atrodo, visai gal ir neblogas, nors man biski skystokas kazkoks, kai pripratau prie flat top. Tikrai atitinka savo aprasyma - skirtas lengvesniam padengimui. Bet vat jis man kazkaip labiau kliba, nei flat top, plius siandien besidazant net 2 plaukelius pamete :-( Ar Jusu turimi EM sepeteliai seriasi, ar cia maniskis kazkoks...nelabai.
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 10 16, 22:00)
Mergaites, reikia jusu nuomones.

Turiu abu sepetelius - nepastebejau, kad sertusi. Gal iskris keli nepritvirtinti plaukeliai ir toliau normaliai bus?

O del skirtumo, tai dazantis man abu panasiai padazo galutiniam variante, abu labai labai patinka, bet long handed kabuki skystesnis. Na bet jis toks ir yra, kad ne toks koncentruotas, sereliu daugiau, didesnis uz flat top. Man gal net smagesnis yra long handed kabuki, nors turbut todel, kad ji pirma isbandziau ir kuri laika naudojau, tai turbut ipratau. O kai dazausi ir imu kita pudra ar tiesiog keiciu sepeteli, tai nebuna jokiu jausmu, kad kazkas ne taip ir pan (na kai buna su atsarginiu sepeteliu, kuris maziau patinka ir kai dazaisi ir galvoji, kad ne idealiai pasidazai), abu labai patinka ir abu labai mylimi thumbup.gif
Atsakyti
Mano flat topas po keturių naudojimo metų pradėjo klibėti, bet plaukeliai nekrenta. Jeigu jie toliau iš jūsiškio kris, manau, kad tai tiesiog gamybos brokas smile.gif
Atsakyti
Gal man padėtumėt atsakydamos man į mano keistokus klausimėlius smile.gif

Pasakykit, pagal ką vertinant atsirenkate, kad tai yra jūsų ideali spalva? Ar turi šiek tiek būti tamsesnė, nei kaklo spalva, ar ideantiškai tokia pati? Ar ne pagal kaklo spalvą vertinti? Man toks vaizdas, kai dedu jau neva mano odą atitinkančią spalvą, tai atrodo, kad nieko nemaskuoja ta spalva, tokia lyg kaip ir nepasidažius(čia natural beige spalva), o dar turiu light tan,ji man viena lyg ir per tamsi, tai kartais pamaišau jas, bet tada nežinau, ar tai ir yra ta idealioji spalva. Ir ką reiškia tas oda turi gelsvą atspalvų, neutralų, žalią? nelabai aš jų skiriu, tad koks lietuvaičių odų atspalvis populiariausias? biggrin.gif

Ir dar, gal patartumėt kad panašiai natural beige atitiktų iš jojoba serijos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2012 10 17, 11:27)
Mano flat topas po keturių naudojimo metų pradėjo klibėti, bet plaukeliai nekrenta. Jeigu jie toliau iš jūsiškio kris, manau, kad tai tiesiog gamybos brokas  smile.gif

Mano flap topas irgi idealus (tfiu tfiu tfiu), geriausias, koks gali but sepetelis mineralinei, jau naudoju kelis menesius, kaskart po naudojimo plaunu. Cia turiu abejoniu del to kito, long handled kabuki. Na, ziuresiu, ar ryt vel sersis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 10 17, 21:10)
Gal man padėtumėt atsakydamos man į mano keistokus klausimėlius smile.gif

Siaip jau pudra reikia rinktis pagal veido, o ne kaklo oda. Ideali, jei uztepat ant zandikaulio ir spalva susilieja, t.y. nesimato, kad tepta. EM tikrai daug atspalviu turi, bet visada galima pasimaisyt. As Lily Lolo turiu 2 spalvas - viena lyg ir gera, bet kai baltaode esu ir ja pasidazau, tai truputi perbalus atrodau, jei daugiau niekuo nesidazau, tai man graziau ir gyviau atrodo sumaisius su tamsesne (o siltuoju metu tamsesne ir viena normaliai atrodo). Nors negaliu sakyt, kad viena ar kita ideali mano spalva, nors gal ta sviesioji beveik maniske.

Del odos tono, tai dazniausiai i geltonuma arba neutralus buna, reciau i ruzavuma (cia daugiau labai sviesi oda kai buna). I zalsvuma oda tik kai gerai supykina buna lotuliukas.gif Na siaip man rodos i save ziurint matosi kokia ta oda g.gif Man atrodo galima pasakyt ir pagal venas ant rieso - nepasakysiu tiksliai, tai paguglinkit, bet priklausomai nuo to jos melynos ar zalios atrodo, tai ir buna oda i gelsvuma arba raudonuma.

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 16, 22:42)
Turiu abu sepetelius - nepastebejau, kad sertusi. Gal iskris keli nepritvirtinti plaukeliai ir toliau normaliai bus?

O del skirtumo, tai dazantis man abu panasiai padazo galutiniam variante, abu labai labai patinka, bet long handed kabuki skystesnis. Na bet jis toks ir yra, kad ne toks koncentruotas, sereliu daugiau, didesnis uz flat top. Man gal net smagesnis yra long handed kabuki, nors turbut todel, kad ji pirma isbandziau ir kuri laika naudojau, tai turbut ipratau. O kai dazausi ir imu kita pudra ar tiesiog keiciu sepeteli, tai nebuna jokiu jausmu, kad kazkas ne taip ir pan (na kai buna su atsarginiu sepeteliu, kuris maziau patinka ir kai dazaisi ir galvoji, kad ne idealiai pasidazai), abu labai patinka ir abu labai mylimi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi jie abu faini wub.gif
QUOTE(mamulioka @ 2012 10 17, 21:14)
Mano flap topas irgi idealus (tfiu tfiu tfiu), geriausias, koks gali but sepetelis mineralinei, jau naudoju kelis menesius, kaskart po naudojimo plaunu. Cia turiu abejoniu del to kito, long handled kabuki. Na, ziuresiu, ar ryt vel sersis sad.gif

o kam taip daznai plaut? man tai uztenka karta i savaite ji nuplaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 10 18, 08:14)
drinks_cheers.gif man irgi jie abu faini wub.gif

o kam taip daznai plaut? man tai uztenka karta i savaite ji nuplaut smile.gif

Nea smile.gif Mano oda problemiska, daznai spuogeliais paberia, tai ir nerizikuoju, ypac, jei ta diena, kai koks spuogas issokes, butinai reikia nuvalyt smile.gif Metodas pasitvirtina. Taigi, turiu kelis, kol vienas dziusta, naudoju koki kita sepeteli
Atsakyti