Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(shopingas @ 2012 09 04, 18:31)
Na juk raso, kad jos perregimos, tik makiazo fiksavimui skirtos ir padeda riebaliuka sugert ('Everyday Minerals Finishing Dusts are translucent powders that serve to set your makeup and get rid of excess shine') 4u.gif

taip, taip skaityti moku biggrin.gif tik mane domina naudojanciu patirtis, o ne tik reklaminiai lozungai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 03, 18:24)
o kokios nuomones apie Everyday-Minerals-Face-Finishing-Powder-Finishing-Dust-35-oz-10-g ?
ar verta pirkti, gerai nuima blizgesi? nesimato, kad papudruota , nes ji sviesene nei makiazo pagrindas

Aš turiu miniuką, tai man visai patinka. Tikrai neleidžia blizgesiui ilgiau išlįsti. Kartais tiesiog šiaip ja veidą papudruoju, kad nepradėdų blizgėti. Jaučiu, pasiimsiu pilną pakuotę.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 04, 11:01)
Manjake, Jus mano patareja smile.gif 4u.gif
prie finishing dust raso , kad tinka nuo sviesios iki tamsios odos,tai manau ji kazkaip prisitaiko.
pasiziurejau , kad mano imestoje nuorodoje kiekis 10 g,  bigsmile.gif  oho kiek.

toki kieki turbut per 5 metus nesunaudosi biggrin.gif geriau imk mazesni 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2012 09 05, 00:01)
Aš turiu miniuką, tai man visai patinka. Tikrai neleidžia blizgesiui ilgiau išlįsti. Kartais tiesiog šiaip ja veidą papudruoju, kad nepradėdų blizgėti. Jaučiu, pasiimsiu pilną pakuotę.

ir as kartais be nieko veida ja papudruoju 4u.gif o gal kas bande finishing dust paprasta ir sunlight finishing dust? kuom jos skiriasi? ar tik atspalviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 09 05, 00:01)

4u.gif toks rezultatas mane tenkintu smile.gif

QUOTE(Manjake @ 2012 09 05, 14:54)
toki kieki turbut per 5 metus nesunaudosi biggrin.gif geriau imk mazesni 4u.gif

LT puslapyje 1.7g 25.99lt , o iherbe 10g 12.99$ bigsmile.gif

tai paimu didesni , su kuo nors pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 05, 18:28)
4u.gif  toks rezultatas mane tenkintu smile.gif
LT puslapyje 1.7g 25.99lt , o iherbe 10g 12.99$  bigsmile.gif

1.7g yra miniukas, aš tokį ir turiu. Gavau nemokamai kitas prekes siųsdamasi, kadangi EM siunčia į Norvegiją. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 09 05, 23:54)
1.7g yra miniukas, aš tokį ir turiu. Gavau nemokamai kitas prekes siųsdamasi, kadangi EM siunčia į Norvegiją.  ax.gif

o jie ta miniuka drasiai pardavineja, kaip ''gera'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 06, 11:08)
o jie ta miniuka drasiai pardavineja, kaip ''gera'' biggrin.gif

o kuom jis blogas? smile.gif miniukas tai ne meginukas smile.gif dabar EM akcija, kad gali gaut nemokamai maskuoklio miniuka jei uzsakysi uz atitinkama suma, tai ir micefee turbut taip gavo smile.gif as kazkada buvau gavus seselius, kai EM dar siunte i LT, o is LT kai uzsakinejau uz 110 ar 120 lt, tiksliai neatsimenu doh.gif tai idejo meginuka ir supakuota viskas buvo i bamboo bag, dar buvo akcija, tai nemokamai atsiunte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 06 rugsėjo 2012 - 13:08
QUOTE(Manjake @ 2012 09 06, 14:06)
o kuom jis blogas? smile.gif miniukas tai ne meginukas smile.gif dabar EM akcija, kad gali gaut nemokamai maskuoklio miniuka jei uzsakysi uz atitinkama suma, tai ir micefee turbut taip gavo smile.gif as kazkada buvau gavus seselius, kai EM dar siunte i LT, o is LT kai uzsakinejau uz 110 ar 120 lt, tiksliai neatsimenu doh.gif tai idejo meginuka ir supakuota viskas buvo i bamboo bag, dar buvo akcija, tai nemokamai atsiunte

ne tai, kad blogas smile.gif as turejau mintyje, kad is Jav , net 7 nemokamus meginukus galima gauti( tik va nesiuncia smile.gif ) , o LT ir meginukus turi pirkti ir parduodams prekes yra nemokamu meginuku dydzio.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 06, 17:54)
o LT ir meginukus turi pirkti ir parduodams prekes yra nemokamu meginuku dydzio.

Miniukai ne tas pats kas meginukai - parduoda LT puslapis miniukus (po 1.7g) ir ta daryt gali. Paciam JAV puslapyje seniau tikrai buvo galima rinktis dydi (gal ne visu prekiu) ir tie miniukai (mazesnes pakuotes) nebudavo nemokai, o kaip dabar nezinau....

Na o kad meginius LT pardavineja, tai gal nelabai normalu, bet parduotuves politika tokia ir tiek.....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 06, 19:11)
Miniukai ne tas pats kas meginukai - parduoda LT puslapis miniukus (po 1.7g) ir ta daryt gali. Paciam JAV puslapyje seniau tikrai buvo galima rinktis dydi (gal ne visu prekiu) ir tie miniukai (mazesnes pakuotes) nebudavo nemokai, o kaip dabar nezinau....

Na o kad meginius LT pardavineja, tai gal nelabai normalu, bet parduotuves politika tokia ir tiek.....

Atleiskit, isiterpsiu. Tiesiog man atrodo, kad ner ko lygint musu ir Jav rinka. Ten parduotuves laisvai gali sau leist dovanot tuos meginukus, neimant uz juos pinigu. O Lietuvoj? Kiek isvis cia pas juos kas menesi tu pudru nuperka? Per didele prabanga butu neimt uz meginukus pinigu... g.gif Mano toks poziuris
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 06, 19:11)
Miniukai ne tas pats kas meginukai

tada suklydau , nes maniau kad tas pats
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 09 06, 19:52)
Atleiskit, isiterpsiu. Tiesiog man atrodo, kad ner ko lygint musu ir Jav rinka. Ten parduotuves laisvai gali sau leist dovanot tuos meginukus, neimant uz juos pinigu. O Lietuvoj? Kiek isvis cia pas juos kas menesi tu pudru nuperka? Per didele prabanga butu neimt uz meginukus pinigu...  g.gif Mano toks poziuris

sutinku drinks_cheers.gif
kaip ir visi kiti em puslapiai uk, iherb ir pan. jei neklystu niekas nedalina meginuku nemokamai smile.gif o patys EM dalina ir tai normalu, nes gamintojai smile.gif ir tai tu turi kazka uzsakyt, kad juos gaut ir uz siuntima sumoket smile.gif o ka noret LT ir taip ganetinai pigiai pardavineja, nes kitu firmu mineralines pudros, neaiskios kilmes firmos, o kainos kosmines doh.gif is geru tai lily lo dar kaina prieinama..
Atsakyti