Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

user posted image
radau tokia foto, tai truputi gasdina happiness spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 22, 13:18)
Labai labai lauksiu atsiliepimu  blush2.gif  Kazkaip maniau, kad ta IT yra intensive, bet paskui skaitau, kad cia kazkokia irgi nauja formule  g.gif
Bet ta Jojoba jauciu sausiaodems labiau tiks rolleyes.gif

ir ir yra intensive, tik truputeli pakeista formule, pagerinta taip sakant smile.gif jojobos nebandziau, bet man irgi panasu, jog riebiai odai nelabai jis tiks, nes satin finish parasyta, kaip ir original glo buvo smile.gif nors taipogi parasyta all skin types..reikia, kad kazkas is bandziusiu pakomentuotu 4u.gif

QUOTE(noraeleo @ 2012 08 22, 13:39)
user posted image
radau tokia foto, tai truputi gasdina happiness spalva biggrin.gif

na man ji tikrai ne tokia oranzine kaip foto doh.gif ji kaip everyday bronzer tik kad tamsesne ir bent jau man ant veido neatrodo oranzine smile.gif
Atsakyti
cia dar matyt nuo monitoriaus priklauso ta spalva, man tai normaliai toje foto atrodo smile.gif
Atsakyti
jau turiuu EM happiness bronzeri, tikrai ne tokia bausi spalva , kaip foto , jokio morkavumo, tamsi grazi spalva.
taip pat is lt puslapioo nusipirkau EM matte light tan pudryte, tai si pasakiska, ideali spalva mano odai, su lengvuciu blizgesiuku thumbup.gif ziauriai patenkinta
Atsakyti
Koki EM maskuokli rinktis , norint paslepti tamsius paakius?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 02, 12:55)
Koki EM maskuokli rinktis , norint paslepti tamsius paakius?

man visi ju maskuokliai gerai paslepia smile.gif dazniausiai naudoju multi-tasking arba mint smile.gif idomu kaip tie nauji fair ir sage, gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 09 03, 14:57)
man visi ju maskuokliai gerai paslepia smile.gif dazniausiai naudoju multi-tasking arba mint smile.gif idomu kaip tie nauji fair ir sage, gal kas bande?

4u.gif
bandysiu multi-tasking.

o kokios nuomones apie Everyday-Minerals-Face-Finishing-Powder-Finishing-Dust-35-oz-10-g ?
ar verta pirkti, gerai nuima blizgesi? nesimato, kad papudruota , nes ji sviesene nei makiazo pagrindas
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 03, 19:24)
4u.gif
bandysiu multi-tasking.

o kokios nuomones apie Everyday-Minerals-Face-Finishing-Powder-Finishing-Dust-35-oz-10-g ?
ar verta pirkti, gerai nuima blizgesi? nesimato, kad papudruota , nes ji sviesene nei makiazo pagrindas

turiu sunlight finishing dust, tai pudruoju T zona, blizgesys neislenda smile.gif mano oda irgi tamsesne uz pudra, bet kazkaip tinka, nebent tavo butu labai tamsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 09 04, 09:47)
turiu sunlight finishing dust, tai pudruoju T zona, blizgesys neislenda smile.gif mano oda irgi tamsesne uz pudra, bet kazkaip tinka, nebent tavo butu labai tamsi smile.gif

Manjake, Jus mano patareja smile.gif 4u.gif
prie finishing dust raso , kad tinka nuo sviesios iki tamsios odos,tai manau ji kazkaip prisitaiko.
pasiziurejau , kad mano imestoje nuorodoje kiekis 10 g, bigsmile.gif oho kiek.

Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 04, 10:01)
Manjake, Jus mano patareja smile.gif 4u.gif
prie finishing dust raso , kad tinka nuo sviesios iki tamsios odos,tai manau ji kazkaip prisitaiko.
pasiziurejau , kad mano imestoje nuorodoje kiekis 10 g,  bigsmile.gif  oho kiek.

Bet komentarai apie finishing dust, labai dviprasmiai. Labai daug kas rašo, jog nematizuoja, o oda netgi blizga... Tai dabar žinok, kaip ten išties yra g.gif
Beje, kas naudojate finishing dust ar nekemša porų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 04 rugsėjo 2012 - 12:46
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 09 04, 13:36)
Bet komentarai apie finishing dust, labai dviprasmiai. Labai daug kas rašo, jog nematizuoja, o oda netgi blizga... Tai dabar žinok, kaip ten išties yra  g.gif
  Beje, kas naudojate finishing dust ar nekemša porų ?

del tu atsiliepimu ir klausiau naudojusiu,kaip gi is tikruju yra ...

naudoju dar neilgai EM , tai jokio poru kimsimo nepastebejau. tik aiskiai IT formule geriau islaiko oda matine , nei Matte pudra, taciau IT neturi mano oda atitinkancio atspalvio ,o matte light Tan spalvyte idealiai tinka, del T zonos blizgesio su matte ir svarstau isigyti finishing dust.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 03, 19:24)

Na juk raso, kad jos perregimos, tik makiazo fiksavimui skirtos ir padeda riebaliuka sugert ('Everyday Minerals Finishing Dusts are translucent powders that serve to set your makeup and get rid of excess shine') 4u.gif
Atsakyti