Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

user posted image

uzsisakiau vis del to eye kabuki brush naudosiu maskavimui. kaip maciau video, jis didokas ir butent tam tinka, o ne akim rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 12, 21:39)
user posted image

uzsisakiau vis del to eye kabuki brush naudosiu maskavimui. kaip maciau video, jis didokas ir butent tam tinka, o ne akim rolleyes.gif  rolleyes.gif

lauksim ispudziu smile.gif gal ta video galit uzrodyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 06 13, 07:08)
lauksim ispudziu smile.gif gal ta video galit uzrodyt? smile.gif

pvz sitas. tarp kitko labai faina mergicka wub.gif wub.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 16, 12:16)
pvz sitas. tarp kitko labai faina mergicka wub.gif  wub.gif
My Webpage

labai miela smile.gif bet kiek pas ja sepetuku... wub.gif
Atsakyti
Ar esat kuri bandziusi EM akiu apvada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 19, 21:03)
Ar esat kuri bandziusi EM akiu apvada?  ax.gif

taip, turiu smokey eyeliner, naudoju ji duminiam makiazui arba siaip paprasta diena plona linija pravedu smile.gif
merginos, kuris sepetelis geriausiai tinka duminiam makiazui? nes as turiu tik paprasta everyday eyeshadow brush ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 06 20, 10:06)
taip, turiu smokey eyeliner, naudoju ji duminiam makiazui arba siaip paprasta diena plona linija pravedu smile.gif
merginos, kuris sepetelis geriausiai tinka duminiam makiazui? nes as turiu tik paprasta everyday eyeshadow brush ax.gif

Kaip jis laikosi kaip pravedimas, neteplioja voku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 20, 10:10)
Kaip jis laikosi kaip pravedimas, neteplioja voku?  4u.gif

pries dazant papudruoju voka ir kiek teko i darba dazytis tai iki darbo pabaigos islikdavo ir netepliojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 12, 20:39)
user posted image

uzsisakiau vis del to eye kabuki brush naudosiu maskavimui. kaip maciau video, jis didokas ir butent tam tinka, o ne akim rolleyes.gif  rolleyes.gif

siandien gavau sita. koks fainas thumbup.gif thumbup.gif naudosiu paakiu maskavimui bigsmile.gif
Atsakyti
o man jis kaip tik nepatinka, maskavimui per didelis
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 06 21, 21:38)
o man jis kaip tik nepatinka, maskavimui per didelis

ziurint kur maskuoti. pas mane paakiai labai pajuode ir didelis plotas, tai man kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 21, 22:42)
ziurint kur maskuoti. pas mane paakiai labai pajuode ir didelis plotas, tai man kaip tik thumbup.gif

o su kokiu maskuokliu paakius maskuoji? smile.gif turbut ir man reiks isigyt ta grazuji sepetuka smile.gif
Atsakyti