Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

user posted image

1. Flat top brush (pudros padengimui)
2. Angled blush brush (skruostams)
3. Oval concealer brush (maskuokliui)
4. Everyday eyeshadow brush (šešėliams)
5. Everyday eye smudge brush (dūminiam makiažui)
6. Dome blending eye brush (šešėlių išsklaidymui)
7. Angled brow and liner brush (antakiams ir akių pravedimui)
8. Dome blush brush (skruostams)
9. Mini flat top'as

Laukiam miyako kolekcijos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 28, 16:24)

9. Mini flat top'as

Laukiam miyako kolekcijos.  bigsmile.gif

Aš turiu tik du - flat top (1) ir šešėliams (4)
Kaip patinka šepetėliai šešėliams? Kokiems šešėliams naudoji? Turiu vieną, bet sausų šešėlių jis visiškai nepakabina schmoll.gif Naudoju kreminiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 28 gegužės 2012 - 19:48
QUOTE(micefee @ 2012 05 28, 15:24)
user posted image

9. Mini flat top'as

aciu labai grazu. kaip tau maskuoklio sepetukas, ar jis labai maziukas?
kaip kiti ar irgi maziukai
kaip mini flat topas?
as turiu flat top brush, tai panaudojus galiu sakyti, kad patinka, nors ir nera didelis ir turiu angled kabuki, va tas man skystokas toks doh.gif kazin kaip eye kabuki?
Atsakyti
[.jpg[/img][/url]

9. Mini flat top'as

tas dome blending brush viliojanciai atrodo. Noreciau. Turiu blendinimui skirtus sepetelius is eco tools ir revlon, tai jie tokie per platus, o kai mano vokai uzkrite, tai per aukstai uztepa seselius. reiks isbandyti sita. Atrodo plonesnis. ax.gif
Atsakyti
Užklausėt jūs manęs dabar... Aš šiaip mažai dažausi ir čia mano pirmi turimi šepetėliai, tai vargiai galiu su kuo nors palyginti (kas, manau, labai didelis minusas mano atsiliepimams). unsure.gif

QUOTE(apčy @ 2012 05 28, 19:47)
Aš turiu tik du - flat top (1) ir šešėliams (4)
Kaip patinka šepetėliai šešėliams? Kokiems šešėliams naudoji? Turiu vieną, bet sausų šešėlių jis visiškai nepakabina schmoll.gif Naudoju kreminiams.

Šiaip man šitie tavo du turi šepetėliai einamiausi.
O šešėlių šepetėlius naudoju visiems turimiems - presuotiems Hauschkos, presuotiems ne eko ir EM biriems šešėliams. Lengviausia, žinoma, padengti birius. Matomai, šepetėliai tam ir pritaikyti. Presuotus tenka ilgai brūžinti norint ryškiau padažyti. Šiaip su šiais šepetėliais Hauschka presuotų šešėlių palete pavyko išgauti visai gražų dūminį makiažą.

QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 28, 23:40)
aciu labai grazu. kaip tau maskuoklio sepetukas, ar jis labai maziukas?
kaip kiti ar irgi maziukai
kaip mini flat topas?
as turiu flat top brush, tai panaudojus galiu sakyti, kad patinka, nors ir nera didelis ir turiu angled kabuki, va tas man skystokas toks doh.gif  kazin kaip eye kabuki?

Kaip jau sakiau, negaliu palyginti su kitų firmų šepetėliais, tai nežinau, kokius būtų galima vadinti mažais, o kokius normaliais. ax.gif Maskuoklio šepetėlis kažkuo panašus į pagrindinį akių šešėlio šepetėlį (nr. 4) - tankumas tas pats tik šereliai ilgesni. Tai aš jį kartais panaudoju akių šešėliams. hihihi.gif Maskuokliui naudoju ne per daugiausiai, nes dbr turiu Hauschkos pieštukinį maskuoklį. Bet kiek esu bandžiusi padengti birų maskuoklį, pasirodė visai patogus.

QUOTE(gatinha2 @ 2012 05 29, 00:37)
tas dome blending brush viliojanciai atrodo. Noreciau. Turiu blendinimui skirtus sepetelius is eco tools ir revlon, tai jie tokie per platus, o kai mano vokai uzkrite, tai per aukstai uztepa seselius. reiks isbandyti sita. Atrodo plonesnis. ax.gif

Galbūt, kaip jau sakiau, negaliu palyginti su kitom firmom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 29, 00:40)
kaip tau maskuoklio sepetukas, ar jis labai maziukas?

iš Everyday minerals tik šį vieną šepetuką ir teturiu, man l.gražiai dengiasi EM maskuoklis, bandžiau šį EM maskuoklį tepti su ecotools šepetukais (turiu du maskavimo šepečius iš ecotools) tai nieko gero doh.gif gal per švelnūs jie, o EM gal kiek šiurkštesnis g.gif standesnis, na puikiai atlieka savo darbą thumbup.gif
ir jo, jis mažiukas, beveik kaip šešėlių šepetukas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif

Gal kas žinote, kur galima rasti Aussie perk me up concealer? EM jau nebeprekiauja juo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
dar atsakysiu del multi tasking concealer. dabar atkeliavo ELF mineralinis maskuoklis ir jis man zymiai maziau rauksleles isryskina negu EM multi tasking concealer. nera pas mane tu rauksleliu po akimis, ale su EM tarsi atsiranda ir padideja schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 29 gegužės 2012 - 16:11
user posted image

9. Mini flat top'as

Labai grazi kolekcija thumbup.gif Is siu turiu pirmus 4 ir dar kabuki smile.gif 7 naudoju is ecotools, bet greit planuoju irgi em isigyt smile.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 29, 17:11)
dar atsakysiu del multi tasking concealer. dabar atkeliavo ELF mineralinis maskuoklis ir jis man zymiai maziau rauksleles isryskina negu EM multi tasking concealer. nera pas mane tu rauksleliu po akimis, ale su EM tarsi atsiranda ir padideja schmoll.gif  schmoll.gif

Man rauksleles isryskindavo aussie perk me up, dabar jau metus naudoju multi tasking, tai atvirksciai man gerai jas pamaskuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 29, 08:44)
iš Everyday minerals tik šį vieną šepetuką ir teturiu, man l.gražiai dengiasi EM maskuoklis, bandžiau šį EM maskuoklį tepti su ecotools šepetukais (turiu du maskavimo šepečius iš ecotools) tai nieko gero  doh.gif  gal per švelnūs jie, o EM gal kiek šiurkštesnis  g.gif  standesnis, na puikiai atlieka savo darbą  thumbup.gif 
ir jo, jis mažiukas, beveik kaip šešėlių šepetukas  rolleyes.gif

wow as gal reikes issigyti. as turiu eco tools concealerio sepetukus. viena naudoju seseliams, viena maskavimui...o man jis atrode visai nieko maskuokliui. tiesa kartais naudoju maskavimui eye linerio sepetuka, kai reikia uzmaskuoti maza ploteli (koks skirtumas, maciau ir makiazo speces taip daro).
Papildyta:
QUOTE(Manjake @ 2012 05 30, 08:40)
Labai grazi kolekcija thumbup.gif Is siu turiu pirmus 4 ir dar kabuki smile.gif 7 naudoju is ecotools, bet greit planuoju irgi em isigyt smile.gif
Man rauksleles isryskindavo aussie perk me up, dabar jau metus naudoju multi tasking, tai atvirksciai man gerai jas pamaskuoja  bigsmile.gif

kuri kabuki turi? reiktu uzvesti tema "sepeteliu kolekcija" su realiomis foto. ir idomu ir naudinga, paziureti kaip realiai atrodo. rytoj pati savo pafotkinsiu ir uzvesiu tema. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 30, 20:45)
wow as gal reikes issigyti. as turiu eco tools concealerio sepetukus. viena naudoju seseliams, viena maskavimui...o man jis atrode visai nieko maskuokliui. tiesa kartais naudoju maskavimui eye linerio sepetuka, kai reikia uzmaskuoti maza ploteli (koks skirtumas, maciau ir makiazo speces taip daro).
Papildyta:
kuri kabuki turi? reiktu uzvesti tema "sepeteliu kolekcija" su realiomis foto. ir idomu ir naudinga, paziureti kaip realiai atrodo. rytoj pati savo pafotkinsiu ir uzvesiu tema. g.gif  biggrin.gif

turiu long handled kabuki smile.gif vis neapsisprendziu, kuris man geresnis, ar jis ar flat topas, tai naudoju abu pakaitomis, pagal nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

9. Mini flat top'as

o kuris sepetelis skruostams jums labiau patinka angled ar dome? wink.gif nes as turiu tik angled, tai idomu, gal tas dome geresnis 4u.gif
Atsakyti