Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Klajone @ 2010 05 13, 10:32)
Pasidziaugiau, kad pirmas siuntinukas greitai atejo, tai dabar laukiu jau 4 savaite  doh.gif  Kazkaip nusiteikiau, kad gal nebegausiu  unsure.gif

Aš taip ir negavau nuo kovo pabaigos... Grąžino pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 05 13, 11:47)
Aš taip ir negavau nuo kovo pabaigos... Grąžino pinigus.

Nieko sau verysad.gif As jau rasiau jiems laiska, sake laukti 25 darbo dienas nuo uzsakymo issiuntimo (jis patvirtintas) g.gif Tai dar turiu laiko iki kitos sav galo.
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 05 13, 12:58)
Nieko sau  verysad.gif  As jau rasiau jiems laiska, sake laukti 25 darbo dienas nuo uzsakymo issiuntimo (jis patvirtintas)  g.gif  Tai dar turiu laiko iki kitos sav galo.

nu mergaites ir as si kart ilgai laukiau savo siuntinuko doh.gif issiunte balandzio 16, o tik siandien pasiemiau is pasto mastau.gif anksciau punktualiai per 2 savaites ateidavo unsure.gif
Atsakyti
Kažkaip netyčia radau tokia parduotuve joms.lt ir ten mano didžiausiam nustebimui prekiaujama everydayminerals kosmetika, bet labia pigiai. PUdra kainuoja 15 lt. Gal kas nors bandėt? ar jie čia mėginukus prastūminėja, nes svoris neparašytas, ar čia normalios pakuotės tokios pigios? nes juk normlaiai kainuoja 12 USD, o čia tik 15 Lt. Kažkas čia ne taip g.gif
Atsakyti
Na yra tęsinys apie mano siuntinuką iš EM.
Vakar gavau balandžio 23d. (daugiau nei mėnuo po mano mokėjimo už prekes) man išsiųstą pranešimą, kad siunta įstrigo pašto pervežimo centre, o įstrigo todėl, kad jie nežino, kas ten yra (trūksta kažkokių dokumentų ar pan.) ir negali apmuitinti ar praleisti. Liepia dabar parašyti kas ten yra, išversti į lietuvių kalbą, kad žinotų ką daryt smile.gif Bet jaučiu per vėlu, nes reikėjo atsakyti per dvi savaites, turbūt išskrido siuntinukas atgal už Atlanto.
Įdomiausia, kad prieš savaitėlę kitą skambinau į tą pašto pervežimo centrą ir jie sakė kad nieko nežino ir išvis ko aš noriu iš jų.
Tokia tat absurdo istorija nutiko man biggrin.gif
Papildyta:
As_nematoma,
labai nesigilinau, bet 12Lt yra matyt už sample dydį (2,5$ kainuoja), o didelė pakuotė plius 45Lt rašo. Tai kaina didelė ir tas matyt yra gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 05 14, 08:49)

As_nematoma,
labai nesigilinau, bet 12Lt yra matyt už sample dydį (2,5$ kainuoja), o didelė pakuotė plius 45Lt rašo. Tai kaina didelė ir tas matyt yra gerai biggrin.gif

Aaaa, aš kažkaip nepastebėjau, kad yra atskira didelės pakuotės kaina! Galvojau, kad 15Lt už didelę pakuotę, o čia pasirodo už mėginuką. Tada viskas aišku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 05 13, 10:58)
Nieko sau  verysad.gif  As jau rasiau jiems laiska, sake laukti 25 darbo dienas nuo uzsakymo issiuntimo (jis patvirtintas)  g.gif  Tai dar turiu laiko iki kitos sav galo.

QUOTE(gudre755 @ 2010 05 13, 22:59)
nu mergaites ir as si kart ilgai laukiau savo siuntinuko doh.gif issiunte balandzio 16, o tik siandien pasiemiau is pasto  mastau.gif anksciau punktualiai per 2 savaites ateidavo  unsure.gif

Merginos, juk buvo sutrikęs oro uostų darbas dėl Islandijos ugnikalnio, tikrai drąsiai galėjo užstrigti ir jūsų siuntinukai 4u.gif

QUOTE(Kuitulienė @ 2010 05 14, 07:49)
.
Vakar gavau balandžio 23d. (daugiau nei mėnuo po mano mokėjimo už prekes) man išsiųstą pranešimą, kad siunta įstrigo pašto pervežimo centre, o įstrigo todėl, kad jie nežino, kas ten yra (trūksta kažkokių dokumentų ar pan.) ir negali apmuitinti ar praleisti. Liepia dabar parašyti kas ten yra, išversti į lietuvių kalbą, kad žinotų ką daryt smile.gif

Man irgi taip buvo, nusiunčiau sąskaitą iš EM ir laiške nurodžiau lietuviškai kas ten įeina, to pakako. Tada paruošė viską ir po keletos dienų gavau pranešimą, gal galiu atsiimti pašte mirksiukas.gif
Atsakyti

bet ten yra pasirinkti kokios pakuotes nori. Maza pakuote 15lt , o didele 60 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanilla555: 14 gegužės 2010 - 13:35
As savo balandzio 16 dienos siuntinio dar negavau doh.gif Vel rasiau laiska i EM, tai jie raso, tipo nieko nes nezinom, viskas buvo issiusta, ieskokite savo salies pasto tarnybose. Tai kur dabar reiktu skambintis? doh.gif I pasta pagal adresa, ar kur?
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 05 17, 20:55)
As savo balandzio 16 dienos siuntinio dar negavau  doh.gif  Vel rasiau laiska i EM, tai jie raso, tipo nieko nes nezinom, viskas buvo issiusta, ieskokite savo salies pasto tarnybose. Tai kur dabar reiktu skambintis?  doh.gif  I pasta pagal adresa, ar kur?

Jo, iš pradžių bandyk į savo paštą (pagal gyv. vietą). Jie klausia siuntos nr., bet tas galioja tik registruotiems siuntiniams, o šitie iš EM nėra registruoti, nors ir turi nr. Tai ieško tiesiog pagal gavėjo adresą.
Jei pašte nieko nežinos, bandyk į pašto pervežimo centrą (ar pan.) tel. 2104820, tik kad jiem prisiskambint tai mission impossible doh.gif Mano siuntinys pas juos ir buvo/yra strigęs.
Atsakyti
Norėjau paklaust, ar skiriasi Sample kiekis nuo Try Me Free? Ar abiem atvejais bus po 1g.?
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 05 18, 08:20)
Jo, iš pradžių bandyk į savo paštą (pagal gyv. vietą). Jie klausia siuntos nr., bet tas galioja tik registruotiems siuntiniams, o šitie iš EM nėra registruoti, nors ir turi nr. Tai ieško tiesiog pagal gavėjo adresą.
Jei pašte nieko nežinos, bandyk į pašto pervežimo centrą (ar pan.) tel. 2104820, tik kad jiem prisiskambint tai mission impossible  doh.gif Mano siuntinys pas juos ir buvo/yra strigęs.

Ar tikrai jie nera registruoti? Kai viena karta sakiausi siuntinuka (meginelius), gavau pranesima i pasto dezute, kad atvykti atsiimti i pasta. Ar cia skaitos kad pats atsiemi, bet vis tiek neregistruotas?
Atsakyti