Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jurgitaz @ 2012 05 22, 09:13)
Planuoju daryti šios kosmetikos užsakymą. Norėčiau Jūsų paklausti, ar jų šepetėliai verti dėmesio?
http://www.everydaym...sepeteliai.html
Mano senas jau tuoj keliaus į šiukšlių dėžę. Tad nežinau, ar verta jų bandyti?
Ačiū.

Mano nuomone, labai verti. Turiu flat top, atrodo taip vadinasi, jis kirstu galu, naudoju turbut daugiau nei 5 metai, plaunu, sereliai nekrenta, gal vos vos siurkstesnis tapo, bet kai jie tokio nesvietisko minkstumo, tai supratau tik palyginus su drauges nauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2012 05 22, 08:42)
Mano nuomone, labai verti. Turiu flat top, atrodo taip vadinasi, jis kirstu galu, naudoju turbut daugiau nei 5 metai, plaunu, sereliai nekrenta, gal vos vos siurkstesnis tapo, bet kai jie tokio nesvietisko minkstumo, tai supratau tik palyginus su drauges nauju smile.gif

nu jo tikrai minksti. as turiu angeled kabuki brush tai man toks per minkstas. biggrin.gif noretusi didesnio
dabar laukiu flat top brush ax.gif
Atsakyti
Ačiū už atsiliepimus ir pagalbą. Užsisakysiu tada būtinai. Tik su kuriuo, Jūsų nuomone, geriau būtų tepti mineralinę pudrą : ar flat top brush, ar Angled Blush brush?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2012 05 22, 14:29)
Ačiū už atsiliepimus ir pagalbą. Užsisakysiu tada būtinai. Tik su kuriuo, Jūsų nuomone, geriau būtų tepti mineralinę pudrą : ar  flat top brush, ar Angled Blush brush?

Flat top 4u.gif
tobulas jis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2012 05 22, 14:29)
Ačiū už atsiliepimus ir pagalbą. Užsisakysiu tada būtinai. Tik su kuriuo, Jūsų nuomone, geriau būtų tepti mineralinę pudrą : ar  flat top brush, ar Angled Blush brush?

Flat top 4u.gif
Atsakyti
vakar gavau flat top brush. koks maziukas doh.gif doh.gif idedu realia mano daryta foto, gal kam pravers

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 25 gegužės 2012 - 12:21
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 25, 13:18)
vakar gavau flat top brush. koks maziukas doh.gif  doh.gif  idedu realia mano daryta foto, gal kam pravers

user posted image

kaip idomiai..asmeniskai man jo dydzio uztenka, nelabai isivaizduoju kaip su didesniu deciausi pudra smile.gif
Atsakyti
Dydis tikrai optimalus. Vėliau galėsiu įdėti savo EM šepetėlių kolekciją, turiu 9. Dbr džiūna. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 25, 14:41)
Dydis tikrai optimalus. Vėliau galėsiu įdėti savo EM šepetėlių kolekciją, turiu 9. Dbr džiūna. hihihi.gif

parodyk bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

siaip siandien ji naudojau su benecos biria pudra tikrai gerai padenge. teks atsiimti zodzius kad maziukas. maziukas bet ne blogiukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 25 gegužės 2012 - 16:47
QUOTE(micefee @ 2012 05 25, 15:41)

oho blink.gif lauksim kolekcijos paviesinimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 27 gegužės 2012 - 16:15
QUOTE(micefee @ 2012 05 25, 15:41)

Neatsilieku, turiu irgi 9. o norisi dar poros i kolekcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 05 27, 16:32)
Neatsilieku, turiu irgi 9. o norisi dar poros i kolekcija  ax.gif

prasom rodyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti