Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Luminizing Sunlight pudra maskuojanti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 11 05, 11:19)

Ne
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2011 08 31, 13:58)
As turiu tokius is EM.com, labai faini, veidas gaivus atrodo smile.gif

i sita irgi dairausi vis ax.gif tik swatchu nesuprantu,kurie internete yra- pernelyg raudoni jie man schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokia pudra ar tiesiog formule mazina blizgejima Tzonos srity? kolkas naudojau semi-matte. bet blizgejimas islenda jau 12 valanda dienos. doh.gif Oda pati misri, bet zandukai blizga kartais, kaip riebaliuku patepti. ir kaip gi sprest problema...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 11 18, 11:13)
Mergaites, o kokia pudra ar tiesiog formule mazina blizgejima Tzonos srity? kolkas naudojau semi-matte. bet blizgejimas islenda jau 12 valanda dienos.  doh.gif Oda pati misri, bet zandukai blizga kartais, kaip riebaliuku patepti. ir kaip gi sprest problema...

Jei blizga T zona ir zandukai, tai abejoju, kad jusu oda misri, tikriausiai bus labiau i riebuma. Bet jums geriau zinot 4u.gif Kai mano oda vasara buvo riebesne tai as naudojau matte formule. Dar galima uztvirtinti makiaza pudrom thumbup.gif Man atorodo Kaolin powder ir finishing dust powder geros, bent jau anksciau buvo jos, seniai nepirkau g.gif
Atsakyti
Gavau savo EM sepetelius ir jau spejau beveik visus isbandyt. Svelnumas neispasakytas, savo darba atlieka puikiai thumbup.gif wub.gif

Long Handled Kabuki - naudoju pudrai (tiek presuotai, tiek biriai), gerai padengia, labai smagus ir patogus
Tapered Sculpting Face Brush - su siuo sepeteliu pradejau tept skaistalus ir tam reikalui jis man labai tinka ir patinka
Angled Blush Brush - na o sis atrodo labai smagus, bet skaistalams man neitin patiko, gana stipriai tepa, nes yra koncentruotas. Jei tik butu puresnis, manau idealus butu, o dabar man jis tinkamesnis modeliavimui, highlighter'iui ir pan.
Eye Kabuki Brush - prisiskaiciau atsiliepimu koks jis didelis ir kaip labiau tinkamas maskuokliui, tai tam naudojimui ir pirkau. Bandziau tiesa sakant, tik karta maskuokliui ir man nepatiko, lyg ir gerai padenge tuo metu, bet dienos begyje vaizdas netenkino. Reiketu turbut dar paeksperimentuot, o gal ir su seseliais pabandyt naudot.

Large Mineral Brush ir Bamboo Baby Flat Top kolkas neisbandyti, bet is paziuros ir bandymo ant nedazyto veido be galo svelnus (kaip ir visi turimi EM sepeteliai). wub.gif Pirmasis manau bus idealus labai lengvam pudros padengimui arba kokiam uzfiksavimui (nors as nenaudoju krempudros ar kremo su spalva, tai nelabai ka fiksuot yra).
Atsakyti
Gal kas galetu patarti kokia is EM pudra issirinkti?
Niekad nesu sios firmos naudojusi, bet noretusi isbandyti.
Oda labai sviesi su rausvomis demelemis. Antroje dienos puseje islenda blizgesys. Ar tiktu Fair atspalvis? Kitos spalvos tokios tamsokos pasirode...
Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Ka tik perskaiciau, kad i Lietuva nebesiuncia. doh.gif taip negerai, lietuviskam puslapy nera tu nemokamu meginuku. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evut: 18 gruodžio 2011 - 17:59
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 12 27, 11:39)
to gal ir nera, bet dabar labai geri dovanu rinkiniai ir dovanu kuponai yra isparduodami smile.gif
lietuviskame EM

Bet kad ten jokio pasirinkimo -nesamone pilna, nei vienos mano naudojamos pudros nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2012 01 08, 10:58)
Bet kad ten jokio pasirinkimo -nesamone pilna, nei vienos mano naudojamos pudros nera schmoll.gif

Kai dariausi paskutinį užsakymą, jie neturėjo vieno mėginuko ir man skambino, tai klausiau kodėl mano naudojamą spalvą išėmė, tai atsakė, kad buvo pakeistos labai nepatogios pakuotės, tai jie net neužsakinėjo, o po Naujųjų jau turėjo padaryti normalų užsakymą ir gauti didesnį asortimentą prekių 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote, kuri tarpininke uzsakineja is EM?
Atsakyti
liudna, kad em.lt kainas uzkele...
Atsakyti