Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 08 16, 11:09)
nuo kada yra nemokamai smile.gif, idomiai jus cia skaiciuojate, atrodo kad siuntimas jums irgi yra nemokamas, tikiu jei gyventume JAV, tai tada galeciau taip teigti, nors ir ten visi siuntimai mokami, [B]o kai LT, tai ir kainos yra lietuviskos[/B], ir palyginus su kita kosmetika tikrai normalios, nes mokama uz kokybe o ne varda...
pati kai uzsakinedavau per tarpininkus, tai paskaiciuojamas ju pelnas, siuntimas, laikas ir gaunasi tas pats.
as cia nieko reklamuot nenoriu, bet irgi supraskit, kai rasot "nemokamai" tai juokinga darosi...tas pats ir LT, "gaukite nemokamai, bet uz siuntima sumokekit 10 lt" ir pan, tai galit atstovams parasyti toki pasiulyma, gal tada toks skeptiskas vertinimas dings....

labai gerai pasakyta thumbup.gif todėl vis daugiau atsirandą perkančių užsienyje mirksiukas.gif (čia aš apie viską) o šiaip tai bent jau man 10lt nuo 35 (jei su siuntimu jau skaičiuojam) skiriasi mirksiukas.gif antra mėginukus siunčiausi pirkdama kitą prekę, tad siuntimas išsidalina ant pirkinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 08 18, 11:37)
labai gerai pasakyta  thumbup.gif todėl vis daugiau atsirandą perkančių užsienyje  mirksiukas.gif (čia aš apie viską) o šiaip tai bent jau man 10lt nuo 35 (jei su siuntimu jau skaičiuojam) skiriasi  mirksiukas.gif antra mėginukus siunčiausi pirkdama kitą prekę, tad siuntimas išsidalina ant pirkinių  mirksiukas.gif

tai kad nesiuncia EM i Lietuva, tik per tarpininkus, o tie laukimai po viena men., ir kiek buvo rasoma, kad dingsta pakeliui prekes, nes uz 10 lt niekas registruoto laisko is JAV nesius smile.gif beje zaisti su tais meginukais pastoviai, kazkaip nerimtai atrodo, na cia mano velgi nuomone smile.gif beje sepeteliu, lupdaziu ir kitu prekiu jau faktas kad EM kaip meginukus "nemokamai" nedalina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiuke1984: 18 rugpjūčio 2011 - 12:49
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 08 18, 13:43)
tai kad nesiuncia EM i Lietuva, tik per tarpininkus, o tie laukimai po viena men., ir kiek buvo rasoma, kad dingsta pakeliui prekes, nes uz 10 lt niekas registruoto laisko is JAV nesius smile.gif beje zaisti su tais meginukais pastoviai, kazkaip nerimtai atrodo, na cia mano velgi nuomone smile.gif beje sepeteliu, lupdaziu ir kitu prekiu jau faktas kad EM kaip meginukus "nemokamai" nedalina smile.gif

taigi žinau kad nebesiunčia doh.gif todėl ir guodžiuosi unsure.gif o jūs kai norit išbandyti naują pudrą niekad jos nepasibandot prieš pirkdama normalią pakuotę? g.gif nes aš tai mėgstu žaisti su mėginukais, taip atrandu kažką vis naujo ir man tinkančio rolleyes.gif pavyzdžiui laaabai patiko original glo base thumbup.gif bet turima light medium spalvytė šiek tiek nušviesina, papilkina odą vasarą, tai norėčiau kažkokio kitokio atspalvio g.gif gal, kas patarsit g.gif
Atsakyti
Bet amerikietiškam EM koookių akcijų būna. rolleyes.gif Va, nusipirkau akių šešėlius ir tris akių šepetėlius už 35lt, pudrą už 3$, pudros mginukų gavau nemokamai. Džiaugiuosi, kad į Norvegiją siunčia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 08 18, 13:33)
taigi žinau kad nebesiunčia  doh.gif  todėl ir guodžiuosi  unsure.gif o jūs kai norit išbandyti naują pudrą niekad jos nepasibandot prieš pirkdama normalią pakuotę?  g.gif nes aš tai mėgstu žaisti su mėginukais, taip atrandu kažką vis naujo ir man tinkančio  rolleyes.gif pavyzdžiui laaabai patiko original glo base  thumbup.gif bet turima light medium spalvytė šiek tiek nušviesina, papilkina odą vasarą, tai norėčiau kažkokio kitokio atspalvio  g.gif gal, kas patarsit  g.gif

be abejo kad isbandau smile.gif bet poto kaip ir raset perku normalia pakuote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 18, 22:52)
Bet amerikietiškam EM koookių akcijų būna.  rolleyes.gif Va, nusipirkau akių šešėlius ir tris akių šepetėlius už 35lt, pudrą už 3$, pudros mginukų gavau nemokamai. Džiaugiuosi, kad į Norvegiją siunčia.  biggrin.gif

Kaip tik uzvakar gavau sita komplektuka seseliu ir 3 sepeteliu (parasiau tiesiai LT atstovams laiska ir paklausiau ar galima butu per juos uzsakyt, ka jie ir padare), tai komplektus man kainavo 29,99, o su siuntimu beveik 35 lt smile.gif tai iseina tada tas pats
Uzsakinejau sita
user posted image
Tik gaila spalva nera tokia ryski kaip nuotraukoje, nes norejau butent ryskios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 19 rugpjūčio 2011 - 13:20
Tai tada liuks jei per juos užsakant kaina nepadidėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 08 18, 14:33)
taigi žinau kad nebesiunčia  doh.gif  todėl ir guodžiuosi  unsure.gif o jūs kai norit išbandyti naują pudrą niekad jos nepasibandot prieš pirkdama normalią pakuotę?  g.gif nes aš tai mėgstu žaisti su mėginukais, taip atrandu kažką vis naujo ir man tinkančio  rolleyes.gif pavyzdžiui laaabai patiko original glo base  thumbup.gif bet turima light medium spalvytė šiek tiek nušviesina, papilkina odą vasarą, tai norėčiau kažkokio kitokio atspalvio  g.gif gal, kas patarsit  g.gif

As naudoju light medium saltuoju metu laiku, o vasara medium beige man puikiai tinka smile.gif Dar su bronzantu formuoju veido konturus, tai puikus galutinis rezultatas gaunasi thumbup.gif Toks lengvas, vasariskas makiazas
Atsakyti
suinteresuotos girt prekę čia tą puikiai daro cool.gif neapsigauskit
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 28, 12:09)
suinteresuotos girt prekę čia tą puikiai daro  cool.gif neapsigauskit

Tai aš tą seniai pastebėjau, o kaip užsipuolė, kai pasakiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 28, 17:14)
Tai aš tą seniai pastebėjau, o kaip užsipuolė, kai pasakiau.  biggrin.gif

manau,kad cia visos pastebejo ax.gif net pagal atnaujinima puslapio em.lt jau galima nuspeti,kad ir cia bus komentaras apie ta ar ana preke.
bet viskas gerai, manau.as filtruoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 29, 11:38)
Va va... Ką ir sakiau - iš karto putojasi ir į akis šoka.  wacko.gif Ne pavydas, o teisybė. Už reklamą forume reikia mokėti ir žmonių neišdūrinėti.

nu bet mums belieka tik auginti pilvus ir uz vyro saskaita gyvent lotuliukas.gif

geriau apie produktus pakalbekim.
tiesa,o turejai gal juodus seselius is EM?
ar gerai jie pigmentuoti,ir ar tiktu akiu pravedimui naudoti? 4u.gif ir ar neatsispausdina ant voku...labai galvoju apie juos g.gif
Atsakyti