Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(julija.s @ 2011 07 07, 16:14)
O kaip suprast nemokamas siuntimas EM? Kazkaip apie tai dar neteko girdet smile.gif

Neturi jie nemokamo siuntimo (na kaip kitos firmos, kad pvz perkant uz $50 ir daugiau siuncia nemokamai JAV ribose) - kitaip jau iskart savo puslapyje reklamuotu.... ax.gif Dabar pabandziau i krepseli sudet 10 sepeteliu (visi vienodi po $11), tai siuntima vistiek skaiciuoja (nepilnus $5 pigiausiu budu, cia i JAV), BET dar nuolaida paskaiciuoja apie $28 4u.gif Matyt nuo kazkokios sumos eina nuolaida % g.gif
Atsakyti
Na va - isbandyta Bamboo Face Powder Light thumbup.gif matine ir lygi oda lieka, paskui tik su bronzeriu perbraukt ir fantastika

Smokey eye liner irgi liux, lengvas, ne per tamsus (nors galetu buti), perbraukiu per blakstienas su sepeteliu Angle Brow $ Liner ir net papludimy maudynes atlaiko mirksiukas.gif

Noreciau isigyti flat arba kabuki spetelius... Gal kas galetu palyginti LilyLolo ir EM sepetelius ? Mat nezinau is kur uzsisakyti...

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apriliuke85: 13 liepos 2011 - 00:37
QUOTE(micefee @ 2011 06 25, 01:10)
Nea, dar laukiu. Kitą savaitę jau tikiuosi bus.  g.gif

Per kiek laiko Jums i norvegija ateina siuntinys is Everyday minerals ?
Atsakyti
QUOTE(Apriliuke85 @ 2011 07 12, 23:36)
Na va - isbandyta Bamboo Face Powder Light thumbup.gif matine ir lygi oda lieka, paskui tik su bronzeriu perbraukt ir fantastika

Smokey eye liner irgi liux, lengvas, ne per tamsus (nors galetu buti), perbraukiu per blakstienas su sepeteliu Angle Brow $ Liner ir net papludimy maudynes atlaiko  mirksiukas.gif

Noreciau isigyti flat arba kabuki spetelius... Gal kas galetu palyginti LilyLolo ir EM sepetelius ? Mat nezinau is kur uzsisakyti...

4u.gif

Jei lyginti Lilylolo ir EM kabuki, tai EM man geresnis. Deja, kitu Lilylolo sepeteliu nebandziau 4u.gif
Atsakyti
O ta Bamboo pudra nemaskuoja nieko turbut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija.s @ 2011 07 22, 12:44)
Jei lyginti Lilylolo ir EM kabuki, tai EM man geresnis. Deja, kitu Lilylolo sepeteliu nebandziau  4u.gif

aisku, aciu 4u.gif kazkaip EM ir labiau prie sirdies.. gal del to kad akciju atrakciju daugiau imeta blush2.gif 3 akiu sepeteliai su seseliais jau pakeliui, tikiuosi sekancia savaite jau galesiu juos isbandyti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apriliuke85: 30 liepos 2011 - 16:34
O as paemiau sita rinkinuka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija.s: 01 rugpjūčio 2011 - 15:39
Gal kas naudojat Multi Tasking maskuokli ir noretumet pasidalinti? blush2.gif reikia 1 g kazkur, i AZ
Atsakyti
30lt už nemokamą mėginukų rinkinį, na ką aš žinau unsure.gif naudojamas rinkinukas man vis dėl to peršviesus, tai norėjau pabandyt tamsesnius atspalvius, bet už tokią kainą tai nėra noro eksperimentuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 08 16, 09:55)
30lt už nemokamą mėginukų rinkinį, na ką aš žinau  unsure.gif naudojamas rinkinukas man vis dėl to peršviesus, tai norėjau pabandyt tamsesnius atspalvius, bet už tokią kainą tai nėra noro eksperimentuot  schmoll.gif

nuo kada yra nemokamai smile.gif, idomiai jus cia skaiciuojate, atrodo kad siuntimas jums irgi yra nemokamas, tikiu jei gyventume JAV, tai tada galeciau taip teigti, nors ir ten visi siuntimai mokami, o kai LT, tai ir kainos yra lietuviskos, ir palyginus su kita kosmetika tikrai normalios, nes mokama uz kokybe o ne varda...
pati kai uzsakinedavau per tarpininkus, tai paskaiciuojamas ju pelnas, siuntimas, laikas ir gaunasi tas pats.
as cia nieko reklamuot nenoriu, bet irgi supraskit, kai rasot "nemokamai" tai juokinga darosi...tas pats ir LT, "gaukite nemokamai, bet uz siuntima sumokekit 10 lt" ir pan, tai galit atstovams parasyti toki pasiulyma, gal tada toks skeptiskas vertinimas dings....
Atsakyti
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 08 16, 08:31)
gavau gerą laiškelį iš EM Lietuva
kad asortimentas pasipildė naujomis prekėmis, atsirado naujų akcijų bei atnaujintas pats tinklalapis  4u.gif  smile.gif

bet šviesiausių atspalvių pudrų vistiek nėra... unsure.gif
Atsakyti
gal kas nors turi veido krema? rolleyes.gif

http://www.everydaym...-drekiklis.html
Atsakyti