Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Kuitulienė @ 2010 04 16, 15:39)
Ot gražu smile.gif
Gal už nedaug $ siunteisi? Per paštą ateidavo?

Taip, per paštą, už nedaug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 16, 13:02)
iš JAV mažiausiai du mėnesius eina, jei žemės paštu užsakyta, ne airmail smile.gif nesijaudink, lauk gegužio pabaigoje.

Esu ne viena karta siuntus is EM puslapio, ilgiausiai siuntinys ejo 4 savaites, kokie 2 men. blink.gif visada siusdavaus pigiausiu, neregistruotu budu.
Atsakyti
Mano siuntinukas atejo labai greitai - per nepilnas 2 savaites, iskaitant kad ir velykos papuole i tas dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 04 16, 18:05)
Esu ne viena karta siuntus is EM puslapio, ilgiausiai siuntinys ejo 4 savaites, kokie 2 men. blink.gif visada siusdavaus pigiausiu, neregistruotu budu.

na, aš pamaniau, kad per tarpininkes užsakė smile.gif
o šiaip, miela Kuitulien, jau skalambyk varpais i EM ausis - ba man neteko užsakinėt iš EM, tai tokia drąsi spėliot. Siųsk EM\ui gromatą, kad ateis lietuviai su bytom, jei neatsiųs tau prekių biggrin.gif
Atsakyti
Gavau pries keleta dienu savo 3 miniukus.
Aussie perk me up idealus maskuoti paakius,labai graziai atrodo,svytejimo suteikia,bet ne perdaug,nu puikus! Tik nezinau ar labai patamsejusius paakius maskuotu g.gif A,dar pastebejau,kad po kokiu 5 val tai siek tiek ne tai kad subega ,bet sukrenta ant odos nelabai graziai.
Sparke beige luscent powder labai blizgi su sidabrinem dalelem,tinka skruostikauliui. Patiko,jokiu nusiskundimu juo neturiu!:)
Sunlight luscent powder panasus naudojimas kaip sparkle beige ,tik be atskiru blizgiuju daleliu,turi perlamutrinio svytejimo kazkiek, labai patinka.
Atsakyti
As uzsisakiau dar 2 meginukus: Ivory grupes pudros rinkinuka ir matiniu Coral skaistalu rinkinuka. Pudros kiek bandziau, kolkas patiko. Ypac Intensive formule. Tik gaila, kad be SPF ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos tai papasokit kaip jus siunciates kai uzsisakot tuos free meginukus tai kiek siuntimas gaunasi ju pvz jeigu as noriu siustis du rinkinius ir koki tuomet pristatymo buda rinktis kad greit ateitu g.gif beja gal kuri bandet lupdazius idomu butu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukiuke: 20 balandžio 2010 - 16:00
QUOTE(Tukiuke @ 2010 04 20, 16:50)
sveikos merginos tai papasokit kaip jus siunciates kai uzsisakot tuos free meginukus tai kiek siuntimas gaunasi ju pvz jeigu as noriu siustis du rinkinius ir koki tuomet pristatymo buda rinktis kad greit ateitu g.gif beja gal kuri bandet lupdazius idomu butu atsiliepimai ax.gif

Is www.everydayminerals.com
Siuntimas tarkim pudros meginuku rinkinio - 3,5 dolerio.

Bet reikia atidziai skaiciuotis siuntima, nes dabar as uzsisakiau rinkinuka pudru ir rinkinuka skaistalu meginuku, tai man daryti 2 atskirus uzsakymus gavosi mazdaug 3-4 doleriais pigiau, negu dvi prekes siustis vienu kartu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal, kuri, pasakytu ar skiriasi pakuociu dydis rinkinuku kur po 3vnt. ir 4vnt.?

Is anksto dekoju uz astakyma 4u.gif
Atsakyti
patarkite kokia presuotos pudros spalva imti, kad butu tarp golden fairgolden fair ir light

Gal kas bande golden medium ir gali pasakyti kokio mazdaug tamsumo ji yra? man butu gerai jei butu siek tiek sviesesne uz light.
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2010 05 07, 20:46)
Sveiki,
Gal, kuri, pasakytu ar skiriasi pakuociu dydis rinkinuku kur po 3vnt. ir 4vnt.?

Is anksto dekoju uz astakyma  4u.gif

vieno meginuko dydis 1g 4u.gif jie visi po 1g nesvarbu ar seseliai ar skaistalai ar pudryte mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidziaugiau, kad pirmas siuntinukas greitai atejo, tai dabar laukiu jau 4 savaite doh.gif Kazkaip nusiteikiau, kad gal nebegausiu unsure.gif
Atsakyti