Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

dėl flat top tikrai neapsirikai, nuostabus. Bet tas kirstas, angled, man nelabai, neįprantu prie jo.
Atsakyti
micefee
rimtai paspaudžiau, kad rodytų visus šepetėlius ir yra Angled blush brush biggrin.gif galvojau nebepardavinėja doh.gif
Balalaika.
gal čia tik įpratimo reikalas, aš ir ilgai juo nesinaudojau, bet va po to pradėjau iš pradžių jis man nelabai patiko, bet po to susidarugavom ir dabar džiaugiuosi juo mirksiukas.gif Kontūruoju veiduką aš su kitu coastal scents, jis toks šiurkštesnis ir kietesnis, o su Angled blush brush uždedu skaistaliukus, o sklaidau su EM Long Handled Kabuki, man patinka rezultatas, bet kaip jau sakiau tai įpratimo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
man flat top nieko gero, nors toks išgirtas schmoll.gif tam tikru kampu "kanda" odą
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 06 12, 17:16)
man flat top nieko gero, nors toks išgirtas schmoll.gif tam tikru kampu "kanda" odą

rimtai blink.gif nu man jis tai švelnumo įsikūnijimas biggrin.gif gal koks brokuotas pakliuvo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2011 06 12, 16:20)
rimtai blink.gif nu man jis tai švelnumo įsikūnijimas biggrin.gif gal koks brokuotas pakliuvo mastau.gif

nežinau, gal brokuotas, o gal oda jautri g.gif švelnus šiaip, labai. bet įtrinant pudrą duria odą doh.gif
Atsakyti
Mano oda irgi jautri, bet flat top šepetėlis neduria ir nekanda, labai geras thumbup.gif
Atsakyti
o man labiau patinka kabukis nei flat top smile.gif turbut skonio ir ipratimo reikalas smile.gif
Atsakyti
Sweikos merginos 4u.gif

aš naujokė čia, tai skaitinėjuosi jūsų komentarus, nes dar neesu bandžius EM kosmetikos... kažkaip daug jos apskritai nenaudoju, nors ir gražinuos kasdien.. bet va keičiu chemija į natūralius produktus ir vakar kai ką užsisakiau iš EM.com

micefee, norėjau paklausti ar jau gavote savo siuntinį?
Nes kaip matau kai kurie dalykai sutampa: aš irgi užsisakiau Try me base light mėginuką, Bamboo face powder light už 3$, smokey eye liner su swoon koduku ir kirstą akių ir antakių šepėtelį.. Ir jau nagai niežti užsisakyti Flat Topą ir akims Kabuki... Laukiu jūsų atsiliepimų blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apriliuke85 @ 2011 06 25, 01:50)
micefee, norėjau paklausti ar jau gavote savo siuntinį?

Nea, dar laukiu. Kitą savaitę jau tikiuosi bus. g.gif
Atsakyti
Negaliu, kaip man pikta, kad jie nebesiuncia i Lietuva gun_bandana.gif Galvojau siusti i UK draugams, nebesiuncia ir ten blink.gif Hmm.. gal zinot tada i kokias salis siuncia? Butu dzin, pirkciau ir is Lietuvisko puslapio, bet beda tame, kad as susimaisau visus medium meginukus ir man ideali spalva gaunasi.. Sumokeciau as ir uz tuos meginelius, tik kad ju nera gun_bandana.gif Uch, nesiseka nuo ryto..
Atsakyti
Per tarpininkę pirkit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 25, 02:10)
Nea, dar laukiu. Kitą savaitę jau tikiuosi bus.  g.gif

aišku, tai lauksiu komentarų thumbup.gif
Atsakyti