Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(julija.s @ 2011 06 08, 15:31)
gal jums netinka, ar formule blogai parinkot  4u.gif

matyt, kad netinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija.s @ 2011 06 02, 10:00)
P.S.: beje, kaip LT parduotuve? ar greitai ateina?

Atėjo greitai, gal per 2 dienas..bet makiažo pagrindų yra tik mėginukai..nežinau,ką darysiu,kai juos baigsiu
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 06 08, 22:25)
Atėjo greitai, gal per 2 dienas..bet makiažo pagrindų yra tik mėginukai..nežinau,ką darysiu,kai juos baigsiu

Ne visų, manojo Beige Neutral yra ir 5,5g, gal po truputį visų pildys, arba reik rašyti laišką kad pageidauji mirksiukas.gif
Atsakyti
o mane pradejo berti smulkiais spuogeliais doh.gif doh.gif kazin,ar cia nuo EM pudros...ar siaip nuo karsciu. saldaus nieko nevalgau, astraus irgi... maitinuos kaip visada - o vat spuogais ismete veida...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 06 09, 09:32)
o mane pradejo berti smulkiais spuogeliais  doh.gif  doh.gif  kazin,ar cia nuo EM pudros...ar siaip nuo karsciu. saldaus nieko nevalgau, astraus irgi... maitinuos kaip visada - o vat spuogais ismete veida...

Čia nuo karščių.
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 06 09, 08:32)
o mane pradejo berti smulkiais spuogeliais  doh.gif  doh.gif  kazin,ar cia nuo EM pudros...ar siaip nuo karsciu. saldaus nieko nevalgau, astraus irgi... maitinuos kaip visada - o vat spuogais ismete veida...

nesu dermatologe, bet cia n priezasciu: vanduo, ir saule, ir prakaitas ir nervai ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 06 09, 07:32)

jei isbere iskart po pirmo naudojimosi pudra, tai gal jums ji netinka, ar formule blogai parinkot, o jei po kakzuriuo laiku, tai manyciau sutapimas, tikriausiai bus kita priezastis, mane nuo karsciu buna beria 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 06 09, 09:37)
nesu dermatologe, bet cia n priezasciu:  vanduo, ir saule, ir prakaitas ir nervai ir t.t....

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
QUOTE(julija.s @ 2011 06 09, 11:50)
jei isbere iskart po pirmo naudojimosi pudra, tai gal jums ji netinka, ar formule blogai parinkot, o jei po kakzuriuo laiku, tai manyciau sutapimas, tikriausiai bus kita priezastis, mane nuo karsciu buna beria 4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif pritariu

saule,prakaitas! sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:
idomu tik,kad LT asortimentas pasipildys g.gif
Atsakyti
Merginos atsiliepimas apie EM šepetėlius

Labai neblogas filmukas, po jo nusprendžiau imti flat top šepetėlį, o ne kabukį, nors SM abu daug gerų atsiliepimų sulaukė ir buvo sunku apsispręsti.

Dar vienas panašus atsiliepimas
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 12, 12:21)

Labai neblogas filmukas, po jo nusprendžiau imti flat top šepetėlį, o ne kabukį, nors SM abu daug gerų atsiliepimų sulaukė ir buvo sunku apsispręsti.

As turiu fliat top laaabai fainas.. beje su juo ir kremine pudra uzsitepu labai graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 12, 13:21)

fliat top man nepakeičiamas thumbup.gif bandžiau ir kt. firmų, bet neradau geresnio ir daugiau neieškau, nes puikiai atlieka savo funkcijas mirksiukas.gif
Long Handled Kabuki padeda man paskirstyti skaistalus kai juos užtepu su tokiu įstrižai nukirstų jų šepetėliu skaistalams, bet dabar jo jau nebėra pardavime unsure.gif seniai pirkau cool.gif
Turiu keletą ir akių makijažui skirtų jų šepetėlių, bet nelabai man jie pasiteisino, nebent patiko vienas Eye Kabuki Brush, gerai su juo patepti viršutinį voką su šimeriu rolleyes.gif o Everyday Eye Shadow Brush ir Eye Blending Brush man jie kiek per minkšti, kartais pačiumpu, bet retai. Dar kartais panaudoju Everyday Eye Smudge Brush padeda pasklaidyti šešėlius. Akių šepetėlių tai nebepirkčiau, bet va veidui skirtų net negalvojant thumbup.gif
Atsakyti
Yra kirstas, tik kažkodėl jo prie veido šepetėlių nerodo, bet kai įjungi visus šepetėlius, tada rodo. biggrin.gif O eye kabukis dar skaičiau labai gerai kaip concealer'is, netgi geresnis už tam skirtą. mirksiukas.gif

Pakopijuosiu iš kitos temos ką šiandien nusipirkau:

Flat Top brush
user posted image

Dome blush brush
user posted image

Angled blush brush
user posted image

Everyday eye shadow brush
user posted image

Bamboo face powder light (3$ vietoj 12$)
user posted image

Kaolin powder Sunlight, Natural Pearl Beige & Pink Ribbon Blush (sample sizes).
user posted image

Try me base light
user posted image

Dabar reikia laikyti kumščius, kad neapmuitintų, nes viršyjau ~15lt leidžiamos sumos. biggrin.gif
Atsakyti