Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(julija.s @ 2011 05 31, 09:04)
Jau supratau 4u.gif Tai jus maisot baze su ta pudryte kaip suprantu? O ji nepriduoda rozinio atspalvio? mirksiukas.gif

Taip jas susimaišau, pagal odos atspalvį, kai labiau esu įdegusi mažiau pilu,ir atvirkščiai rolleyes.gif liht pink nesuteikia pudrytei rožinio atspalvio schmoll.gif ir tas jos žerėjimas toks švelnus subtilus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(julija.s @ 2011 05 31, 16:29)
Ziurekit ka radau smile.gif http://www.flickr.co...ofu/4823764501/
Sprendziant is paveikslelio tai light pink visai rozines spalvos neduoda smile.gif Aplamai man is situ graziausios natural ir vickys radiant

Dėl tos natural tai nežinau nesu bandžius, o vat vickys radiant turiu mėginuką, tai ji man tokia į rudumą ir daug labiau turi blizgučių, ji labiau žėri, nei light pink smile.gif
Atsakyti
Kai LT atsirado EM ir man labai rūpėjo išbandyti..Ankščiau esu nusipirkusi Get-Started rinkinį iš BE, bet..deja,deja labai kemša poras..
Iš EM užsisakiau du mėginukus semi-matte formulės Winged Butter ir Neutral. Geriausia spalva gaunasi, kai sumaišau abi spalvas, nes Winged Butter labai jau geltona.
Veido sausumą šiek tiek išryškina, bet dienai bėgant, to sausumo nebelieka, ypač dbr, kai taip karšta.
O kad kimštų poras, tai nepastebėjau, jeigu taip nutiks, vėl eks ieškoti kažko naujo.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 06 01, 17:54)
Kai LT atsirado EM ir man labai rūpėjo išbandyti..Ankščiau esu nusipirkusi Get-Started rinkinį iš BE, bet..deja,deja labai kemša poras..
Iš EM užsisakiau du mėginukus semi-matte formulės Winged Butter ir Neutral. Geriausia spalva gaunasi, kai sumaišau abi spalvas, nes Winged Butter labai jau geltona.
Veido sausumą šiek tiek išryškina, bet dienai bėgant, to sausumo nebelieka, ypač dbr, kai taip karšta.
O kad kimštų poras, tai nepastebėjau, jeigu taip nutiks, vėl eks ieškoti kažko naujo.

as irgi pastebejau, kad winged butter ir buttered tan geltonoki, nors winged butter ant mano odos ziema labai graziai atrode, neutralizavo veido rusvuma nuo salcio ir pan smile.gif
ar niekas nepastebejo tokios tendencijos - as esu bandzius visas fomules ir man visos tinka, kazkaip idomiai..kaip taip gali but? smile.gif
P.S.: beje, kaip LT parduotuve? ar greitai ateina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija.s: 02 birželio 2011 - 09:03
Man nebeleidzia is em.com psl. siustis prekiu, nezinot ar cia siaip sistemos klaida, ar bus taip pastoviai? Mazdaug pirkit is lietuvisko jei jau atsirado toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopka: 02 birželio 2011 - 16:11
QUOTE(Kopka @ 2011 06 02, 17:06)
Man nebeleidzia is em.com psl. siustis prekiu, nezinot ar cia siaip sistemos klaida, ar bus taip pastoviai? Mazdaug pirkit is lietuvisko jei jau atsirado toks...

o nieko sau!!!!!!
tai kad LT dar nedidelis toks asortimentas,kad taip ir noris dairytis i em.com puslapi ir is ten siustis...
nors man patinka,kad is lietuvisko puslapio gan greitai gavau viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2011 06 02, 17:06)

Parašykit e-meilą ir užklauskit, jie gan greit atrašo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir ka jus manot, o gi rimtai nebesiuncia i Lietuva. Labai tikiuosi, kad tikrai laikinai..
"Thank you for contacting us. We recently had to stop shipping to Lithuania, but be sure to check back in the future for any updates. Please let us know if you have any additional questions."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopka: 04 birželio 2011 - 09:55
Siaip gali buti, nes jiems labai daug nesklandumu su Lietuva kyla. Paskutini karta kai sakiausi neatejo prekes 2 menesius, rasiau laiska, sake grazins pinigus, bet paskui atejo. Tai cia ne vienas atvejis toks, pazystamom tas pats buvo, muitine ilgiausiai laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2011 06 04, 11:54)
Ir ka jus manot, o gi rimtai nebesiuncia i Lietuva. Labai tikiuosi, kad tikrai laikinai..
"Thank you for contacting us. We recently had to stop shipping to Lithuania, but be sure to check back in the future for any updates.  Please let us know if you have any additional questions."

blink.gif net išsižiojau perskaičius doh.gif jau 2 metus naudoju jų produkcija ir dabar nebesiunčia doh.gif ir kaip tik baiginėju savo Lihgt Pink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 05 26, 10:47)
šešėliai nieko, bet pudros vis tiek kažkokios netokios doh.gif

drinks_cheers.gif seseliai man labai patinka, o va pudros tai ne pro kur schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2011 06 07, 22:07)
drinks_cheers.gif  seseliai man labai patinka, o va pudros tai ne pro kur schmoll.gif

gal jums netinka, ar formule blogai parinkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija.s @ 2011 06 07, 17:39)
o as dar spejau uzsisakyt vickys radiant ta smile.gif

sveikinu 4u.gif ech nu dar turiu truputį gal iki rudens vėl pradės siųsti biggrin.gif nes kitaip rašysiu grąsinanti laišką lotuliukas.gif kaip galima pripratinti, o po to op ir nebeduoti mad.gif biggrin.gif
dabar kai nudegusi esu, tai galiu sau leisti per karščius ir be pudrytės pabūti mirksiukas.gif
Atsakyti