Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(miyako @ 2011 05 28, 15:50)
Mergaites, o jei Medium Beige neutral atrodo sviesi ant veido - tamsesne geriau tada prisitaikytu prie veido spalvos Light Tan ar Medium Tan?

nes dabar veidas gaunasi sviesesnis uz kakla.
ir dar keista dalyka pastebejau,ar blogai sudrekintas veidas buvo - bet jei labai labai gerai isiziuri-paryskina veido sausumus semi-matte.
ar cia man vienai?

Dabar kaip tik sita spalva naudoju, irgi semi-matte. Man taip pat jei sausesne oda, tai isryskeja sausumas, ir toks jausmas lyg trauktu ja. O siaip man graziau atrodo pudra ant odos po kokios valandos po pasidazymo. Tada tarsi susiguli ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 05 28, 23:08)
Dabar kaip tik sita spalva naudoju, irgi semi-matte. Man taip pat jei sausesne oda, tai isryskeja sausumas, ir toks jausmas lyg trauktu ja. O siaip man graziau atrodo pudra ant odos po kokios valandos po pasidazymo. Tada tarsi susiguli ji smile.gif

visa diena specialiai vaiksciojau pasidazius pudryte sia. ir keista, bet po valandos - spalva prisitaike prie odos spalvos. Nes iskart pasidazius, tai tokia miltukine ant veido atrode. ir per sviesi. ir trauke...
o dabar graziai atrodo.
tik galvoju, ar nereiketu man tamsesnes spalvos ir kitos formules...kad taip neryskintu sausumus..
Atsakyti
As jau seniai sias pudras naudoju ir man patinka, nes poru nekemsa, nedirgina ir pan. Nors jau norisi kazka naujo isbandyt, smalsumas gi smile.gif Man labiausiai patinka semi-matte formule, vasara gerai ir matte, ne taip greit oda pradeda blizget, kai nera to svytejimo. Intensive nebandziau, nors pagal aprasymus turetu daugiau maskuoti. O original glow man jau per daug spindi (po kiek laiko kai oda pasiriebaluoja, atrodau kaip taukais istepta schmoll.gif ) Bet visos formules graziausiai atrodo, po kiek laiko, kai pudra susiguli ant odos, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Jei kas esat bande maskuoklius EM, gal galit parekomenduot koki nors, kuris butu toks pats geras kaip EM, bet butu galima LT rasti smile.gif ? Nes nenoriu siustis, labai ilgai laukt reikia. (o jau is LT tai tikrai nesisiusiu ir brangiau ir neaisku ar tikrai ten tas pats) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 05 29, 19:14)
(o jau is LT tai tikrai nesisiusiu ir brangiau ir neaisku ar tikrai ten tas pats) schmoll.gif

Dėl brangumo čia kitas reikalas, bet, kad tas pats, tai net neabejoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 05 28, 21:15)
visa diena specialiai vaiksciojau pasidazius pudryte sia. ir keista, bet po valandos - spalva prisitaike prie odos spalvos. Nes iskart pasidazius, tai tokia miltukine ant veido atrode. ir per sviesi. ir trauke...
o dabar graziai atrodo.
tik galvoju, ar nereiketu man tamsesnes spalvos ir kitos formules...kad taip neryskintu sausumus..

As irgi naudoju medium beige neutral semi-mate drinks_cheers.gif Prie mano odos kaip tik smile.gif Manau, kad reiketu ziuret ant kiek jums per sviesi pudra, jei tik truputuka tai tada light tan, jei daugiau tai medium tan smile.gif
Siaip po kurio laiko atspalviai prisitaiko prie odos kaip pastebejau, del to man tinka netgi kokie 5 tonai.
O del sausumu, tai kai mano oda labai issauseja tai sudrekinu kabuki ir tada paskirstau pudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julija.s @ 2011 05 29, 20:52)
As irgi naudoju medium beige neutral semi-mate drinks_cheers.gif Prie mano odos kaip tik smile.gif Manau, kad reiketu ziuret ant kiek jums per sviesi pudra, jei tik truputuka tai tada light tan, jei daugiau tai medium tan smile.gif
Siaip po kurio laiko atspalviai prisitaiko prie odos kaip pastebejau, del to man tinka netgi kokie 5 tonai.
O del sausumu, tai kai mano oda labai issauseja tai sudrekinu kabuki ir tada paskirstau pudra thumbup.gif

aciu!
labai issamus atsakymas.

siandien pagalvojau,kad ko gero nereikia kitos formules net - per visa diena neislindo blizgumas veido.
Pabandysiu dar kitoki atspalvi.ir jei tarkim, Medium Tan bus per tamsus - tai teks maisyti.
Ir tiesa sakote, pudra prisitaiko prie veido tono.
Tik pergyvenu,kad truputeli vietomis matosi,kad papudruota esu - nors tai nera didziausia problema 4u.gif
Atsakyti
kažkaip seniai čia buvau be užsukus ax.gif net nežinojau, kad EM ir Lietuvoje prekiauti pradėjo blink.gif užmečiau akį į jų puslapį, nes lucent powder baiginėjasi, aš su Light Pink maišau Light Tan matte base ir kuo puikiausia pudrytės atspalvį gaunu thumbup.gif bet kad jos ten nėra unsure.gif o šitame lietuviškame puslapyje duoda nemokamų mėginukų g.gif
Ar čia jų originalus puslapis g.gif jeigu taip tai Lietuvoje labai jau menkas pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 29 gegužės 2011 - 21:13
O yra toks light pink? g.gif Man irgi patinka maisyt pudrytes, ypac kai ziema ir vasara odos spalva skiriasi thumbup.gif
P.S.: As vieno nesuprantu, kaip gali buti neoriginalus puslapis? Ne dolce gabana gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julija.s @ 2011 05 30, 11:25)
O yra toks light pink? g.gif  Man irgi patinka maisyt pudrytes, ypac kai ziema ir vasara odos spalva skiriasi  thumbup.gif
P.S.: As vieno nesuprantu, kaip gali buti neoriginalus puslapis? Ne dolce gabana gi smile.gif

na dėl originalumo nelabai tiksliai išsireiškiau blush2.gif biggrin.gif turėjau omenyje ar čia jų oficialus puslapis smile.gif vakar dar pasižiūrinėjau ir kiek supratau tai taip g.gif nes rašo EM Lietuva g.gif bet jau tikrai menkas pasirinkimas, bet gal dar tik pradžia ax.gif
O Liht pink tai ne bazė, o lucent powder, tai priemonė suteikianti veidui skaistumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2011 05 30, 19:28)
na dėl originalumo nelabai tiksliai išsireiškiau blush2.gif  biggrin.gif turėjau omenyje ar čia jų oficialus puslapis smile.gif vakar dar pasižiūrinėjau ir kiek supratau tai taip g.gif nes rašo EM Lietuva g.gif bet jau tikrai menkas pasirinkimas, bet gal dar tik pradžia ax.gif
O Liht pink tai ne bazė, o lucent powder, tai priemonė suteikianti veidui skaistumo mirksiukas.gif

Jau supratau 4u.gif Tai jus maisot baze su ta pudryte kaip suprantu? O ji nepriduoda rozinio atspalvio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziurekit ka radau smile.gif http://www.flickr.co...ofu/4823764501/
Sprendziant is paveikslelio tai light pink visai rozines spalvos neduoda smile.gif Aplamai man is situ graziausios natural ir vickys radiant
Atsakyti