Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(ernesin @ 2011 05 25, 21:02)
Aš jau metus naudoju, nepastebėjau kad kimštų poras smile.gif

Man LilyLolo buvo super, tik spalvos sau dar nepritaikiau, bet turiu nemažai EM mėginukų, tai spuogai didžiuliai doh.gif Sephora mineralinė irgi šiek tiek kemša, nes taip pat paberia doh.gif Net įprasta kreminė pudra Lorealio ir tai taip neganina man veido odos g.gif dabar laukiu Ultimo, kažin ar pataikiau spalvą ir žiūrėsim kaip bus ant veido biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ir man Em kemša poras. šešėliai nieko, bet pudros vis tiek kažkokios netokios doh.gif kol kas nr. 1 man LilyLolo išlieka, nors dėl pasausinimo, buvau išbrokyjus, bet kuo daugiau firmų bandau, tuo labiau įsitikinu, kad LL geriausias var.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 05 26, 10:47)
Man atrodo, kad ir man Em kemša poras. šešėliai nieko, bet pudros vis tiek kažkokios netokios doh.gif kol kas nr. 1 man LilyLolo išlieka, nors dėl pasausinimo, buvau išbrokyjus, bet kuo daugiau firmų bandau, tuo labiau įsitikinu, kad LL geriausias var.

nu va tikrai asmeniskas dalykas tos pudros..nes man LL isvis netiko ir kazkaip nelygiai dengesi sad.gif o su EM ir BE viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2011 05 26, 14:38)
o ka uzsakinejot jei ne paslaptis? smile.gif man tai atejo per 2 dienas:) jie siuncia registruotu, tai paprasykit siuntos numeriuko smile.gif pas mus kai palieka pranesima, buna kad isima is pasto dezutes kazkas... doh.gif
Papildyta:
o jus per kiek gavot? smile.gif

as gavau per 2, kartais per 3 dienas, bet esme ne tame, jei zmogus negauna, reikia patikslinti siuntos nr ir tada viskas issaiskeja, kur stringa ir pan. smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif irisas

Į šią temą vien užsukti jau nebesinori, nes norisi atėjus rasti objektyvias nuomones naudojančių šią kosmetiką, o viskas, kas čia pastaruoju metu rašoma, tai tik paslėpta reklama. Kaip puiku, kaip geriau užsakinėt LT, kokios visos priemonės nuostabios, naudojamos n metų ir nekemša porų, šešėliai visi super, šepetėliai super, muitinė bloga, nes siuntinius laiko, tikrina... Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Reiks tikrai moderatorei brūkštelt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 26 gegužės 2011 - 16:01
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 26, 16:59)
drinks_cheers.gif  irisas

Į šią temą vien užsukti jau nebesinori, nes norisi atėjus rasti objektyvias nuomones naudojančių šią kosmetiką, o viskas, kas čia pastaruoju metu rašoma, tai tik paslėpta reklama. Kaip puiku, kaip geriau užsakinėt LT, kokios visos priemonės nuostabios, naudojamos n metų ir nekemša porų, šešėliai visi super, šepetėliai super, muitinė bloga, nes siuntinius laiko, tikrina... Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Reiks tikrai moderatorei brūkštelt  unsure.gif

pamoderuokit ir mane,kad pasidziaugiau, kai atsirado em ir lietuvoj doh.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mane labiausiai siutina, kad taip akiplėšiškai meluoja. Iš principo nesinori pirkti. Aš nieko prieš reklamą neturiu, juk Monica irgi AN temą turi, bet kai šitaip... Neskanu.
Atsakyti
Ai nesinervuokit biggrin.gif 4u.gif Man tai jokio skirtumo, kad cia vyksta kad ir reklama, svarbu, kad EM Lietuvoje atsirado smile.gif O prekes net neabejoju, kad tos pacios kaip ir JAV psl. ax.gif
Atsakyti
Mergytes gydykites kol nevelu su savo nieko nepagristais itarimais... Daugiau geriau cia nieko nerasysiu, nes jau paciai nebeidomu su tokiom nesamonem, kaip beprotes prisikabinot, sugalvojot, kad reklama cia kazkokia.. doh.gif Nera zodziu
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 26, 15:59)
drinks_cheers.gif  irisas

Į šią temą vien užsukti jau nebesinori, nes norisi atėjus rasti objektyvias nuomones naudojančių šią kosmetiką, o viskas, kas čia pastaruoju metu rašoma, tai tik paslėpta reklama. Kaip puiku, kaip geriau užsakinėt LT, kokios visos priemonės nuostabios, naudojamos n metų ir nekemša porų, šešėliai visi super, šepetėliai super, muitinė bloga, nes siuntinius laiko, tikrina... Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Reiks tikrai moderatorei brūkštelt  unsure.gif

man irgi norėtųsi, kad parašytų: va mergaitės, aš esu tokia ir tokia, mano tinklapis em.lt, galiu pakonsultuot, padėt spalvas pasirinkt ir pan, kad tai matytųsi realus darbas ir noras savo produktą viešint, platint, reklamuot ir pan, bet kai vien liaupsės apsimetant pirkėja, tai tikrai neskanu schmoll.gif Geriau pasakytumėt, kad esat perpardavėjai, negu paslapčiom kažką bandot regzt biggrin.gif Ir man apskritai man įdomu, ar em.com žino apie lietuvišką puslapį? Nemanau, kad jie būtų patenkinti, nes puslapis yra autorinis darbas ir tam, kad naudoti tokį patį puslapį reikia turėt frančizę, sutartį ar kažką panašiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 05 26, 20:22)
man irgi norėtųsi, kad parašytų: va mergaitės, aš esu tokia ir tokia, mano tinklapis em.lt, galiu pakonsultuot, padėt spalvas pasirinkt ir pan, kad tai matytųsi realus darbas ir noras savo produktą viešint, platint, reklamuot ir pan, bet kai vien liaupsės apsimetant pirkėja, tai tikrai neskanu  schmoll.gif Geriau pasakytumėt, kad esat perpardavėjai, negu paslapčiom kažką bandot regzt  biggrin.gif Ir man apskritai man įdomu, ar em.com žino apie lietuvišką puslapį? Nemanau, kad jie būtų patenkinti, nes puslapis yra autorinis darbas ir tam, kad naudoti tokį patį puslapį reikia turėt frančizę, sutartį ar kažką panašiai  g.gif

Apačioje aiškiai parašyta "© 2011 Everyday Minerals | Lietuva. Visos teisės saugomos" mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o jei Medium Beige neutral atrodo sviesi ant veido - tamsesne geriau tada prisitaikytu prie veido spalvos Light Tan ar Medium Tan?

nes dabar veidas gaunasi sviesesnis uz kakla.
ir dar keista dalyka pastebejau,ar blogai sudrekintas veidas buvo - bet jei labai labai gerai isiziuri-paryskina veido sausumus semi-matte.
ar cia man vienai?
Atsakyti