tikiuosi,atnes i namus
manau,vasarai pats tas EM pudryte
gaila,kad original-glo mazais kiekiais, ir ner didelis spalvu pasirinkimas.
na,kitasyk i darba sau uzsisakysiu tiesiog
kitasyk, tai kai atsiras didesniu original-pudru ir sepeteliu visokiu..
bet turbut is em.com pinigine prasme panasiai gautusi siusti, jei muito tik nereiketu moket..
kitasyk, tai kai atsiras didesniu original-pudru ir sepeteliu visokiu..
bet turbut is em.com pinigine prasme panasiai gautusi siusti, jei muito tik nereiketu moket..
QUOTE(Manjake @ 2011 05 24, 16:27)
joo..pinigine prasme panasiai, tik kad laukt ilgai riekia is em.com na tikekimes atsiras daugiau visko, nes kai skambinau teiravausi, moteris pasake, kad tik neseniai atsidare ir ples asortimenta kaip tik klausiau del to naujo sepetelio ir del muiliuku, tai sake artimiausiu metu tures
geros naujienos!!!
labai laukiu flat top dar.
ir galvoju isbandyt finishing-dust pudryte...gal bandete?
QUOTE(Manjake @ 2011 05 24, 20:16)
bandziau tik kaolin powder is EM, finishing dust irgi visai noreciau isbandyt o kur jus ja matet? everydayminerals.lt ar em.com? gal galit duot nuoroda
finishing dust kaip tik lietuviskam saite maciau. As kuri laika jau nebeziuriu i em.com. nes apsiraminau po didelio muito sumokejimo
http://www.everydaym...dust-pudra.html nuoroda
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 05 25, 09:52)
jooo... su tais muitais yra tragedija ir ne tik perkant kosmetika, gerai kai praleidzia, bet jau dabar irgi geriau 10 lt daugiau sumoku nei kazka pirkti ir zaisti "loterija"
as tai galvoju,kad galima butu ir mazesni antkaini uzdet vistiek em.com su savo nuolaidom vilioja visad
Reikia pirkti ne daugiau kaip už 75lt ir nebus jokių muitų. Kaip ernesin minėjo, siuntimo kainos jie nerašo, tad išeina grynai 75lt prekių vertės. O šiek tiek viršyjus sumą, jei ją ir apmuitins, man atrodo vis tiek gausis pigiau nei iš lietuviškos parduotuvės pirkti, nes amerikiečiai nuolaidas neblogas duoda.
QUOTE(micefee @ 2011 05 25, 11:21)
Reikia pirkti ne daugiau kaip už 75lt ir nebus jokių muitų. Kaip ernesin minėjo, siuntimo kainos jie nerašo, tad išeina grynai 75lt prekių vertės. O šiek tiek viršyjus sumą, jei ją ir apmuitins, man atrodo vis tiek gausis pigiau nei iš lietuviškos parduotuvės pirkti, nes amerikiečiai nuolaidas neblogas duoda.
gal ir pigiau, bet vien muitine uz tai kad pajudina savo pirsta paima 14 lt, plius 21 procentas PVM nuo siuntimo ir pacios prekes, EM irgi raso siuntimo kaina, gal jums pasiseke.
man asmeniskai nepatinka, kai atidaro mano prekes ir ziurineja, nekarta esu uzsakius is kinijos prekiu, poto kazkas dingsta ir pan, irodyk poto pardavejui kad cia jo kalte ir pan.
plius kiek teko uzsakinet tai muitine dar kelias savaites laiko pas save tas prekes, ta pacia diena tikrai nepranesa, kad mes gavome sumokekit siandien ir pan...
aisku kiekvienas turi savo porekiu, kazkam patinka laukt menesi, kazkam svarbiau yra kokybe, treciam dar kazkas....
as galiu paprastai pasakyti - man patinka,kad EM Lietuvoj atsirado!
tikrai dziugi naujiena!
tikrai dziugi naujiena!
QUOTE(miyako @ 2011 05 25, 09:40)
finishing dust kaip tik lietuviskam saite maciau. As kuri laika jau nebeziuriu i em.com. nes apsiraminau po didelio muito sumokejimo
Aciu Tai finishing dust kaip suprantu po tos pagrindines pudros base naudojama kaip ir kaolin ar ne?
Papildyta:
QUOTE(miyako @ 2011 05 25, 13:01)
as galiu paprastai pasakyti - man patinka,kad EM Lietuvoj atsirado!
tikrai dziugi naujiena!
tikrai dziugi naujiena!
Tikrai dziugu Laukiame daugiau pudryciu Man tai labai norisi isbandyti tuos naujus muiliukus
QUOTE(Manjake @ 2011 05 25, 12:11)
Aciu Tai finishing dust kaip suprantu po tos pagrindines pudros base naudojama kaip ir kaolin ar ne?
Papildyta:
Tikrai dziugu Laukiame daugiau pudryciu Man tai labai norisi isbandyti tuos naujus muiliukus
Papildyta:
jooo muiliukas turbut bus mano sekantis uzsakymas
man everyday minerals pudra kemša poras Toookiais spuogais nuėjo veidas po kelių pabandymų
O reklama tai čia ištisai Neringiuke 1984 propaguoja
O reklama tai čia ištisai Neringiuke 1984 propaguoja
QUOTE(irisas @ 2011 05 25, 18:52)
man everyday minerals pudra kemša poras Toookiais spuogais nuėjo veidas po kelių pabandymų
Aš jau metus naudoju, nepastebėjau kad kimštų poras