Manjake ir Neringa, o tai kur jūs buvot, kai visą laiką apie EM diskutavom?
Abi vienu metu čia išdygot ir ėmėt postringauti, kokie geri lietuviški platintojai. Manjake prieš tai metus laiko nieko nekomentavo, Neringa tik prisiregistravusi iš karto į EM temą papuolė.
Aš nieko prieš reklamą neturiu, bet žinokit, per intensyvus jos brukimas gali sukelti atvirkštinę reakciją.
QUOTE(micefee @ 2011 05 12, 13:13)
Abi vienu metu čia išdygot ir ėmėt postringauti, kokie geri lietuviški platintojai. Manjake prieš tai metus laiko nieko nekomentavo, Neringa tik prisiregistravusi iš karto į EM temą papuolė.
Aš nieko prieš reklamą neturiu, bet žinokit, per intensyvus jos brukimas gali sukelti atvirkštinę reakciją.
atrodo kad forumas yra skirtas tik "senbuvems" nauji zmones negali cia prisijungti, atrasti sau tinkamas temas, o ne spamint be reikalo visur....
beliko dar IP patikrinti, ar istikruju cia tie patys zmones ir pan., ir jei tai butu reikalama tai reikia dziaugtis kad yra tokia parduotuve, o ne kaltint kitu zmoniu be irodymu is to pavydo....
no comments....lengviausia yra apkaltint zmogu....
QUOTE(micefee @ 2011 05 12, 14:13)
Cia yra mano pasirinkimas kada ir kur komentuot. Laisva erdve ir rasau. Nenorejau ir nekomentavau tiek laiko..Atsirado ka komentuot ir pasidalinau savo mintimis. Kiti gal isvis nekomentuoja, o tik skaito, tai ka jiems dabar negalima isvis nieko rasyt? Jokios logikos jusu pasakyme. Kurkit savo foruma ir ten nurodinekit ka kam rasyt
Papildyta:
P.S.: Siulau susirasti detektyves darba, gal tada neuzteks laiko rasinet nesamones, nes dabar tik cia istisai sedit ir rasot blevyzgas
Merginos, o ko jūs taip jautriai reaguojat? Jei suklydau, nereikia čia srutom pilstytis.
Papasakokit, kas kokius šepetėlius turit ir kaip patinka?
Papasakokit, kas kokius šepetėlius turit ir kaip patinka?
O gal atsimenat, jie siuntimo kainą rašo ant pakuotės? Nes perkant 5 teptukus duoda nuolaidą ir gaunasi apie 80lt, panašiai kiek aš galiu siųstis. Bet jei dar siuntimo išlaidas priskaičiuos, tai jau ne kas bus.
QUOTE(micefee @ 2011 05 13, 22:00)
O gal atsimenat, jie siuntimo kainą rašo ant pakuotės? Nes perkant 5 teptukus duoda nuolaidą ir gaunasi apie 80lt, panašiai kiek aš galiu siųstis. Bet jei dar siuntimo išlaidas priskaičiuos, tai jau ne kas bus.
Man porą kart siuntė, tai nerašė
QUOTE(ernesin @ 2011 05 13, 20:32)
Turiu kirstą kabuki, esu be galo juo patenkinta, gražiai dengia, švelnutėlis
Ir maskavimui skirtą, atlieka savo darbą, kartais dar ir šešėliams panaudoju
Ir maskavimui skirtą, atlieka savo darbą, kartais dar ir šešėliams panaudoju
As irgi maskavimo sepetuka ilgai naudojau ir seseliams, kol neprisiverciau nusipirkt everyday eyeshadow brush Is esmes tai jie labai panasus
QUOTE(rutuliukass @ 2011 05 16, 14:16)
Iš jūsų asmeninės patirities, mergaitės, kuri EM pudra labiausiai maskuojanti?
Su pertraukom naudojau BE, bet..pirmą savaitę oda graži, o jau antrą baisiausiai pradeda spuogais berti. Iš pradžių galvojau, kad sutapimas..dariau pertrauką ir vėl tas pats.. dbr noriu pabandyti EM
Su pertraukom naudojau BE, bet..pirmą savaitę oda graži, o jau antrą baisiausiai pradeda spuogais berti. Iš pradžių galvojau, kad sutapimas..dariau pertrauką ir vėl tas pats.. dbr noriu pabandyti EM
Intensive labiausiai maskuoja
QUOTE(Manjake @ 2011 05 12, 09:35)
o as pirkau daugiau nei 100 lt ir man nemokamai atsiunte
o kiek laiko keliauja,jei virs 100lt uzsakymas?
QUOTE(miyako @ 2011 05 23, 16:25)
o kiek laiko keliauja,jei virs 100lt uzsakymas?
tiek pat nuo 2 iki 5 darbo dienu