Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(veterane @ 2010 11 24, 17:57)
dovanu idejo dar seselius juodus ir skaistalus.  cool.gif

Neprašyti? bigsmile.gif Mane irgi domins atsiliepimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 25, 16:13)
Neprašyti?  bigsmile.gif Mane irgi domins atsiliepimai.  ax.gif

nustebau net, pirma pagalvojau, kad as ju tai neuzsisakiau blink.gif biggrin.gif
isbandysiu gal savaitgali, siaip labai svelnus atrodo smile.gif
Atsakyti
Gal kas greitu metu ruošiatės užsisakyti iš EM? Norėčiau pirkti pudrą (iš bėdos ir testerį), bet norėčiau dalintis su kuo nors siuntimą
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2011 05 10, 12:28)
O man jis atrodo ganetinai didelis smile.gif man tai nekarto EM dovanu nedejo sad.gif
as jau buvau uzsisakius  pries savaite smile.gif viskas gerai, atsiuncia greitai thumbup.gif be to everydayminerals.lt gaunasi pigiau, nes siuntimo kaina EM didesne, o jei daugiau perki tai kaip ir sakot muita priskaiciuoja smile.gif

O kaip kokybe?taip pat kaip ir USA siunciantis?
Atsakyti
o nieko sau!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Tik ziuriu veido makiazo pagrindus- tai jie tik pavyzdeliai.ar didelis kiekis. nes pagal kaina ziurint-tai tik mazas pavyzdukas.. g.gif kas man galetu atsakyti i si klausima?

pati ir supratau...kad 1g
bet gaila,kad kolkas pasirinkimas nedidelis visko:)lauksiu naujienu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 10 gegužės 2011 - 15:15
Maciau mano spalvos yra ir dideli indeliai smile.gif Bet kaip faina bigsmile.gif Kiek laiko keliauja mazdaug prekes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 10, 18:18)
Maciau mano spalvos yra ir dideli indeliai smile.gif Bet kaip faina  bigsmile.gif  Kiek laiko keliauja mazdaug prekes?  blush2.gif

o semi matt- nera labai matine tekstura ant veido?
ir medium tan- ar nera tamsi?

niekad nesinaudojau EM tai neturiu zalio supratimo,kaip ten su spalvu ryskumu
Atsakyti
Semi matte tai man net smulkus blziguciai matesi ant veido, na toks dregnas tarsi atrodo veidukas. Del pslavu nezinau, nes pati nelabai atsirinkau EM tobulos spalvos smile.gif
Atsakyti
Wow kaip greit, man maskuoklis baigias EM, tai vis masciau kuo ji pakeitus, nes is JAV ilgai laukti bei imtis viena prke nlbai apsimokejo, nu zodziu laaabai fainiai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 10, 23:32)
Wow kaip greit, man maskuoklis baigias EM, tai vis masciau kuo ji pakeitus, nes is JAV ilgai laukti bei imtis viena prke nlbai apsimokejo, nu zodziu laaabai fainiai biggrin.gif  bigsmile.gif

Kokį naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 05 11, 05:38)
Kokį naudoji? smile.gif

Maskuoklis pas mane Multi Tasking smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 05 12, 11:32)
geros naujienos,kaip tik ruosiuos padryti uzsakyma virs 100lt  4u.gif
tik spalvos pagrindo neissirenku,bijua,kad per tamsi nebutu

as tai ivairius isbandziau, nuo light iki medium beige neutral ir visi kazkaip tiko, vienas labiau kitas maziau, kaip pastebejau EM pudrytes labai prisitaiko prie odos spalvos, tai kad nekarto nebuvau prasovus pro sona smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2011 05 12, 13:33)
beje pamirsau pasakyti, kad prekes yra super, t.y. ta pati ka uzksakinejau is JAV gavau ir is everydayminerals.lt, tik kad cia viskas greiciau ir ramiau, nei laukti menesi ir nervuotis kad negausi, ar apmokestins prekes ir pan  4u.gif  smile.gif

jo, tokios pacios pudrytes smile.gif dar paskaiciau, kad prekes notifikuotos lietuvoj, tipo saugi preke ir galima ja laisvai naudotis thumbup.gif o siuntimas is jav tai nervindavo ypac pries sventes...kai tekdavo ir iki 2 menesiu laukti...
Atsakyti