Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

QUOTE(Realybe @ 2010 04 29, 21:48)

ne,neaplankiau,nezinau kur gyveni dar bigsmile.gif  tongue.gif

turejau omenyje, kad pirmoji ikelei nuotraukytes mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Man tai visai grazu si zaluma, bet labiau i pamergiu puokstytes, nei i jaunosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 29, 18:50)
turejau omenyje, kad pirmoji ikelei nuotraukytes mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Man tai visai grazu si zaluma, bet labiau i pamergiu puokstytes, nei i jaunosios 4u.gif

tai koki zalumyna tada deti tamsiai ruzavu gerberu ir roziu puokste?(jaunosios) g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 29, 20:50)
turejau omenyje, kad pirmoji ikelei nuotraukytes mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

zinau ka turejai omenyje tongue.gif Dabar i svecius persuosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 29, 17:59)
Kam patinka bijunai wub.gif
...

Mergaites, gal katra zinot, kiek mazdaug bijunas atlaiko jei per diena pati susirisus puokste nesiociaus. Istrigo man tie bijunai. Jau vaikystej man jie labai patikdavo. Ir apie juos svajojau vis. Bandziau itikinti kad su keliais gerberais puokste irgi bus grazi, nu bet dabar nusisauk kaip noriu as tu bijunu. O cia realybe dar ju kad pridejus, sirdele spaudzia... wub.gif

Temele baigias. Nauja vaza puokstelems reiktu kurti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 04 29, 21:54)
tai koki zalumyna tada deti tamsiai ruzavu gerberu ir roziu puokste?(jaunosios) g.gif

na jei jums grazu, galima deti, as tik pasakiau savo nuomone ax.gif mano zalumynai puoksteje buvo ornitogalai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 04 29, 21:55)
zinau ka turejai omenyje tongue.gif Dabar i svecius persuosi doh.gif  biggrin.gif

oi ne, tikrai nemanau, kad persates i svecius lotuliukas.gif
Atsakyti
Nauja vazelė nuotakos puokstei
CIA
Papildyta:
Gucci, o kas sena tema damus? biggrin.gif
Atsakyti
kaip manot merginukes, o galima bijunu parsivezt is kur nors rugpjucio pabaigoj?
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 30, 01:48)
kaip manot merginukes, o galima bijunu parsivezt is kur nors rugpjucio pabaigoj?
Taip , olandiski bus sunglasses2.gif
Atsakyti
sveikos,pirma reik sita tema baigt,i nauja dar nerasykit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Olandiškų bijūnų tikrai būna, bet jų kainytė nesezono metu tikrai nepradžiugins tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti