Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 28, 19:24)
Jau kokiu grozybiu pridejot bigsmile.gif  wub.gif  o su tais kaciukais lb miela thumbup.gif

tai galima vietoj melynos puokstes eit su melynaisiais kaciukais,bus tikrai originaliausia nuotaka! thumbup.gif wub.gif biggrin.gif Patekimas i televizija garantuotas assa.gif
Nepykit,kad tiek daug dedu,turbut nespejat gaudytis kuri grazi,kuri ne doh.gif Bet jau kai pradedu,tai negaliu sustot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 28 balandžio 2010 - 18:42
Kaip gražu!!! Jūs, Realybe, šaunuolė kokia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik dėkit dėkit, niekada per daug nebus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 28, 20:36)
tai galima vietoj melynos puokstes eit su melynaisiais kaciukais,bus tikrai originaliausia nuotaka!  thumbup.gif  wub.gif  biggrin.gif Patekimas i televizija garantuotas assa.gif
Nepykit,kad tiek daug dedu,turbut nespejat gaudytis kuri grazi,kuri ne doh.gif Bet jau kai pradedu,tai negaliu sustot ax.gif  biggrin.gif

Bet pirma reiketu pkartyti nagucius kackiukams, kad neapdraskytu ranku lotuliukas.gif bet lb jau cia mielai jie atrodo wub.gif
Na kai man tos puokstes nera aktualu, nes esu atsokus savo vesuves, tai tik perzvelgiu, pasigroziu ir viskas, bet vat tos, kurios renkasi puokstytes, tai cia jus esate aukine moteris, kad sitiek prikeliat ir gali cia visos rinktis. cia kiekviena ras sau pagal skoni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 28, 20:36)
tai galima vietoj melynos puokstes eit su melynaisiais kaciukais,bus tikrai originaliausia nuotaka!  thumbup.gif  wub.gif  biggrin.gif Patekimas i televizija garantuotas assa.gif
Nepykit,kad tiek daug dedu,turbut nespejat gaudytis kuri grazi,kuri ne doh.gif Bet jau kai pradedu,tai negaliu sustot ax.gif  biggrin.gif

geltonos kaip super atrode wub.gif o irisai man nerealiai grazu, tik deja nelabau ju rugpjuti buna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2010 04 27, 23:10)
g.gif

Abėjose puokštelėse pavaizduotos gėlės - irisai ir armėninė žydrė - yra pavasario gėlytės  blush2.gif  Na rugpjūčio gale galiu pasiūlyti tik dažytų gėlių variantus...
Papildyta:
Na su rugiagėlėmis sunku ką nors prognozuoti... unsure.gif Pati tekėjau liepos 26 prieš du metus, o jos tada buvo nužydėjusios (kadangi man pačiai reikėjų jų - teko atsisakyti).... blink.gif Viskas priklauso nuo oro... 4u.gif

aisku. dekoju uz informacija. reikes galvoti kazka su dazytomis smile.gif arba daryt baltu gelyciu, tik komponuot koki melyna akcenta smile.gif
Atsakyti
as savo vestuves laabai seniai atsokau ir su paprasta savo pasidaryta roziniu rozyciu puokstele,nes tokiu kaip dabar niekas net nesapnavo schmoll.gif biggrin.gif
Dedu,nes norejau atgaivint tema ir man grazu paciai pasigrozet mirksiukas.gif
Atsakyti
Pacios graziausios man puokstes su baltais bijunasi. Vis mastau, kad teks man eiti uzsisakyti. Noriu as ju. Noriu baltu bijunu puokstes.
Klausykit. O neteko matyt graziu puoksciu su ikombinuotom alyvom? Siryt pamasciau, kazin kaip atrodytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 28, 12:37)
aciu, reiks pasukt galvele, nes tradiciniu geliu nemegstu tokiu kaip roziu, kaliju ir pan., o geliuciu reiks kazkokiu ruzavu arba ruskiai persikiniu g.gif
nu labai ir sios dideles, manau kuklesnes puokstes iskart graziau atrodytu, net ydomu pasidare kokios ten pamergiu puokstes, kad net rodyt nenorit. O kaip jaunajai jos patiko?

jaunajai nepatiko nei viena puokste,ir jos ne visiškai tokia buvo kokia turėjo būti, svočios tai ten kekinės rožytės baltai bordo tai užtai tas margumas smile.gif imečiau ten pat ir pamergės šluotą....kitaip ir napavadinsi blush2.gif na bet gėlės niekam nuotaikos nesugadino, buvo liux visa kita drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2010 04 29, 10:29)
jaunajai nepatiko nei viena puokste,ir jos ne visiškai tokia buvo kokia turėjo būti, svočios tai ten kekinės rožytės baltai bordo tai užtai tas margumas  smile.gif  imečiau ten pat ir pamergės šluotą....kitaip ir napavadinsi  blush2.gif na bet gėlės niekam nuotaikos nesugadino, buvo liux visa kita  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Na tikrai, kad pamergytes puokstyte panasi i sluota doh.gif matosi, kad floriste visiskai neismano savo darbo, o taip pat neturi skonio doh.gif
Gerai, kad jaunoji nesureiksmino to ir nuotaika nepagedo. nes jei man butu taip atsitike, tai buciau apsiverkusi turbut doh.gif
Bet as visas puokstytes ir masinos papuosima buvau maciusi likus dienai iki vestuviu, tai buvau rami, kad viskas padaryta taip, kaip as noriu smile.gif

ikeliu pamergytes, pirslienes ir savo puokstytes nuotraukytes. manau tai tikrai lb kruopsciai ir graziai atlikti darbai wub.gif

user posted image (pamergytes)
user posted image (pirslienes)
user posted image (manoji)
Atsakyti
GUCCI,grazu labai thumbup.gif Man labai krito i aki pamerges suknele,tokia zalia wub.gif rolleyes.gif Ir gelsvos puokstes prie jos grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 29, 13:04)
GUCCI,grazu labai thumbup.gif Man labai krito i aki pamerges suknele,tokia zalia  wub.gif  rolleyes.gif Ir gelsvos puokstes prie jos grazu mirksiukas.gif

aciu blush2.gif Cia ir buvo derinama, viskas prie suknyciu, kad butu zalia su geltonu smile.gif o mano balta suknyte su baltom rozem ir zaliais ornotogalais, kad butu dar kazkoks prisiderinimas prie pamergyciu smile.gif bet dbr galvoju, jei sugrazinciau laika atgal, tai pirkciau ne baltus batelius, o tokius zalius kaip pamergyciu suknytes wub.gif ns man tai lb grazu tie splalvoti bateliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 29, 12:12)
aciu blush2.gif Cia ir buvo derinama, viskas prie suknyciu, kad butu zalia su geltonu smile.gif o mano balta suknyte su baltom rozem ir zaliais ornotogalais, kad butu dar kazkoks prisiderinimas prie pamergyciu smile.gif  bet dbr galvoju, jei sugrazinciau laika atgal, tai pirkciau ne baltus batelius, o tokius zalius kaip pamergyciu suknytes wub.gif ns man tai lb grazu tie splalvoti bateliai wub.gif

Tikrai butu tada labai idomiai ir originaliai thumbup.gif Man is vis labai grazu zalia spalva ir modelis sukneles idomus,tik tavo nesimato mirksiukas.gif
O kas tie ornotogalai? ? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 29 balandžio 2010 - 11:19
QUOTE(Realybe @ 2010 04 29, 13:17)
Tikrai butu tada labai idomiai ir originaliai thumbup.gif Man is vis labai grazu zalia spalva ir modelis sukneles idomus,tik tavo nesimato mirksiukas.gif
O kas tie ornotogalai? ?  blink.gif  doh.gif

Zalia spalva, tai ir mano, ir mano vyro megstamiausia, tai del to nekilo jokiu diskusiju smile.gif Na cia ne sukneliu tema, dejau tik puokstytes ir isegamas gelytes ax.gif
Ornitogalai tos mazos gelytes, kur yra mano puokstej.
Is arciau jos atrodo stai taip mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 29 balandžio 2010 - 11:34