Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

QUOTE(mmmune @ 2010 04 27, 13:15)
Na kaip pavyzdį galiu pasakyti, kad tarkim kalijos ne sezono metu brangsta trigubai.... blink.gif

Amm, o tai čia kada jų nesezonas?
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 04 27, 16:45)
Amm, o tai čia kada jų nesezonas?

Tokia kaina jų buvo kai man reikėjo sausio gale daryti puokštę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 04 27, 13:25)
Ar kas nors gali pasakyti kokiu geliu sezonas buna rugpjucio pabaigoje (vestuves 28 d.)??? 4u.gif

musu vestuves ta pacia diena mirksiukas.gif as kazkada jau klausiau tokio pat klausimuko, bet nieks neatsake schmoll.gif , gal dabar atsakys, nes tikrai labai noreciau suzinot ax.gif
Atsakyti
Rugpjūtį galima gauti kardelių (gladiolės), saulėgrąžų, jurginų, lelijų, acidanterų - tai čia iš tokių darželio gėlių tongue.gif O šiaip tai visada gausite rožių, frezijų, kalijų, eustomų, gvazdikų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 27, 17:22)
Rugpjūtį galima gauti kardelių (gladiolės), saulėgrąžų, jurginų, lelijų, acidanterų - tai čia iš tokių darželio gėlių  tongue.gif O šiaip tai visada gausite rožių, frezijų, kalijų, eustomų, gvazdikų  4u.gif

Hortenzijos berods taip pat rugpjūtį g.gif
Gal ir klystu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 04 27, 19:50)
Hortenzijos berods taip pat rugpjūtį  g.gif
Gal ir klystu  unsure.gif

Labiau liepą, bet pavyktų ir rugpjūčio pradžioje gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. na ir groziu prisiziurejau smile.gif mano vestuves rugpjucio paskutini savaitgali ir tema balta melyna., buvau sugalvojusi kad noriu irisu puoksteles, bet parduotuvese pastebejau, kad jie labiau violetiniai smile.gif
ir ar rugpjuti butu dar ju imanoma gauti? gal kokiu kitu melynu gelyciu rekomenduotumet?
nors aisku blogiausiu atveju imsiu baltas kokias geleytes ir melynu kaspinu aprisiu smile.gif
http://po.b5z.net/i/..._and_tulips.jpg
http://farm3.static...._401ef5e560.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godazo: 27 balandžio 2010 - 20:43
QUOTE(mmmune @ 2010 04 26, 16:39)
Lelijos ganėtinai trapios gėlės, kitos merginos vengia jų dėl kvapo, nors yra ir bekvapių lelijų  4u.gif
Kam lelijos patinka tai prasau, jų žiedi stambūs, gražiai komponuojasi  wub.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif As planuoju komponuoti jas i mikrafona,tik baisu,kad ziedlapiai nesuskiltu,nes tikrai gan trapoki yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 27, 17:22)
Rugpjūtį galima gauti kardelių (gladiolės), saulėgrąžų, jurginų, lelijų, acidanterų - tai čia iš tokių darželio gėlių  tongue.gif O šiaip tai visada gausite rožių, frezijų, kalijų, eustomų, gvazdikų  4u.gif

O kaip su saulėgrąžom? Paprastai jos labai greita leipsta, turbūt neverta tikėtis, kad vestuvių dieną ims ir neleips? smile.gif Visgi mano svajonė yra rugiagėlės, bet daug kas sako, kad 08 07 jų gali jau ir nebūti... sad.gif Bet visgi niekaip nesuprantu, aš visada galvojau, kad rugiagėlės, tai vien jau pavadinimas pasako, kad žydi rugpjūtį smile.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(godazo @ 2010 04 27, 21:41)
sveikos. na ir groziu prisiziurejau smile.gif mano vestuves rugpjucio paskutini savaitgali ir tema balta melyna., buvau sugalvojusi kad noriu irisu puoksteles, bet parduotuvese pastebejau, kad jie labiau violetiniai smile.gif
ir ar rugpjuti butu dar ju imanoma gauti? gal kokiu kitu melynu gelyciu rekomenduotumet?
nors aisku blogiausiu atveju imsiu baltas kokias geleytes ir melynu kaspinu aprisiu smile.gif
http://po.b5z.net/i/..._and_tulips.jpg
http://farm3.static...._401ef5e560.jpg

Abėjose puokštelėse pavaizduotos gėlės - irisai ir armėninė žydrė - yra pavasario gėlytės blush2.gif Na rugpjūčio gale galiu pasiūlyti tik dažytų gėlių variantus...
Papildyta:
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 04 27, 21:49)
O kaip su saulėgrąžom? Paprastai jos labai greita leipsta, turbūt neverta tikėtis, kad vestuvių dieną ims ir neleips? smile.gif Visgi mano svajonė yra rugiagėlės, bet daug kas sako, kad 08 07 jų gali jau ir nebūti... sad.gif Bet visgi niekaip nesuprantu, aš visada galvojau, kad rugiagėlės, tai vien jau pavadinimas pasako, kad žydi rugpjūtį smile.gif

Na su rugiagėlėmis sunku ką nors prognozuoti... unsure.gif Pati tekėjau liepos 26 prieš du metus, o jos tada buvo nužydėjusios (kadangi man pačiai reikėjų jų - teko atsisakyti).... blink.gif Viskas priklauso nuo oro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 04 27, 21:49)
aš visada galvojau, kad rugiagėlės, tai vien jau pavadinimas pasako, kad žydi rugpjūtį smile.gif

Na, rugiagėlė turbūt labiau susijusi su rugiais, kaip jūsų nickas Rugių gėlė smile.gif O rugpjūtis, t.y. rugiapjūtis, na, nebent pačioj pradžioj šio mėnesio dar gali būti, bet abejoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 04 27, 22:28)
Na, rugiagėlė turbūt labiau susijusi su rugiais, kaip jūsų nickas Rugių gėlė smile.gif O rugpjūtis, t.y. rugiapjūtis, na, nebent pačioj pradžioj šio mėnesio dar gali būti, bet abejoju  schmoll.gif

tai vat būtent, aš taip pat manau, kad ši gėlė yra susijusi su rugiais, nes jinai ir auga rugiuose smile.gif O rugių žydėjimo, augimo, derliaus ar kaip čia pasakyt metas ir yra rugpjūtis. Bet pasirodo niekas čia taip neišeina smile.gif

O tai kokia vasara turi būti, kad rugpjūčio pradžioje dar būtų rugiagėlių? Karšta, šalta, sausa, lietinga?
Atsakyti