Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

Šaindien dariausi tepinėlį skystoje termėje. Sakykit, gal kas susidūrėt, per kiek galiu tikėtis atsakymo? Kažkaip nesupratau ar jie paskambins ar aš turiu skambintis? P.S. dariausi Medicinos ir diagnostikos centre, mokėjau pinigėlius, tai gal greičiau ten viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(D. mama @ 2017 03 24, 10:31)
Šaindien dariausi tepinėlį skystoje termėje. Sakykit, gal kas susidūrėt,  per kiek galiu tikėtis atsakymo? Kažkaip nesupratau ar jie paskambins ar aš turiu skambintis? P.S. dariausi Medicinos ir diagnostikos centre, mokėjau pinigėlius, tai gal greičiau ten viskas vyksta?

As privacioj irgi sia savaite dariausi, atsakymai bus per savaite, atsius el.p.
Atsakyti
QUOTE(D. mama @ 2017 03 17, 13:00)
Labas merginos,
patarkit smile.gif Jau beveik treti metai turiu ACUS. Vaikštau kas savo ginekologę poliklinikoje, o ji  vis žvakučių paskiria ir stebi. Nei karto nepasiūlė daryti tepinėlį skystoje terpėje. Dabar kažkaip neramu jau darosi, beveik metai po paskutinio apsilankimo praėjo. Nežinau, gal kur privačiai pasirodyti? Kur daro tepinėlį skystoje terpėje? Patarkit kur geriau išmano daktarai Vilniuje?

As ne is Vilniaus,bet skystij terpėj tepinėli dariaus pas savo daktarę,tiesiog reikia daktarei pasakyti,kad nori tokio tyrimo,jis mokamas,tai tikriausiai todėl ir nesiulo😕
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti gera , viska isaiskinancia onkologe ginekologe Kaune?
Atsakyti
Sveikos, man truputi idomu. O gydytoja paprastos apziuros metu gali pastebeti kazkokius pakitimus plika akimi. Ar tie pakitimai tik onkocitologiniam tepinelyje randami?
Atsakyti
Prieš daugiau nei metus man nustatė LSIL, po pusmečio kartojo onkocitologinį - vėl LSIL. Prieš Kalėdas rekomendavo jau pasiplanuoti operaciją, kadangi vaikučius turiu tris ir nebeplanuoju nėštumo. Bet man operacija - ne sprendimas. Taigi, nusprendžiau pati padirbėti su savimi. Pasidomėjau sveiku gyvenimo būdu, pavartojau natūralių maistinių koncentratų (nuo jų tikrai nebus blogiau, tik sustiprinsiu savo imunitetą ir taip užsives savaiminės organizmo gydymosi funkcijos) ir nieko daug nesitikėdama vėl birželį dariausi onkocitologinį. Jis neigiamas, jokių pakitimų nerasta. Labai džiaugiuosi.
Atsakyti

Sveikos. Praėjusią sav. gavau onkocitologinio tepinėlio skystoje terpėje ats. LSIL. Nėra gerai. Dabar laukiu ŽPV tyr. ats. sakė 14d kažkur laukti. O istorija tokia.. prieš 2 metus pagimdžiau, po 6mėn. dariau tyrimus, taip pat ir onkocitologinį, buvo geras, be pakitimų, o šiemet, praėjus 1 ir 3mėn - Lsil. Kaip manot, ar toliau pasikliauti savo ginekologe, ar geriau jau lankytis pas onkoginekologę? 

kai išgirdau ats.. buvo daug ašarų.. jokių ligų prieš tai neturėjus, ėjau pas daktarę apžiūrai ir pašnekėti apie ateitį, nes neužilgo planavom antrą leliuką.. o dabar teks luktert:( 

tyrimų ats prierašas: paviršinės/tarpinės plokščiojo epitelio ląstelės. Tarpe jų pasitaiko koilocitų, jie pabiri ir sudaro grupes. Branduoliai stamboki, hiperchromiški, netaisyklingai apvalūs, yra dvibranduolių ląstelių. Citoplazmoje apie branduolį “halo”, ląstelės citoplazmos kraštai sutankėję. Uždegimo eksudato nestebima. Lazdelinė mikroflora. 

Atsakyti

lauksiu Jūsų patarimų, ačiū :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 11 birželio 2018 - 15:34
Aš su LSIL vykau pas onko, paėmė biopsiją, atsakymas buvo kaip ir geras, tiesiog dėl uždegimo vis blogi PAP pareidavo.
Atsakyti

Aš su LSIL vykau pas onko, paėmė biopsiją, atsakymas buvo kaip ir geras, tiesiog dėl uždegimo vis blogi PAP pareidavo.

Laba ryta :) ryte prižadino klinikos skambutis su ats, Papilomos viruso nėra. Sako dabar ateiti pakartoti onkocitologinį po 4-6 mėn. Būti ramiai? eisiu bet kokiu atveju ankščiau, kokį rugsėjį, nes jei viskas gerai, norim leliuką planuoti..

Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2018 06 12, 10:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ramce" data-cid="72125172" data-time="1528730547"><div><p>Aš su LSIL vykau pas onko, paėmė biopsiją, atsakymas buvo kaip ir geras, tiesiog dėl uždegimo vis blogi PAP pareidavo.</p></div></blockquote><p></p><p>Laba ryta smile.gif ryte prižadino klinikos skambutis su ats, Papilomos viruso nėra. Sako dabar ateiti pakartoti onkocitologinį po 4-6 mėn. Būti ramiai? eisiu bet kokiu atveju ankščiau, kokį rugsėjį, nes jei viskas gerai, norim leliuką planuoti..</p>

Būkit tikrai rami, juolab, kad nėra viruso. smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Būkit tikrai rami, juolab, kad nėra viruso. smile.gif4u.gif

ačiū! kolkas rami iki rudens😔😊

Atsakyti