QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 26, 14:37)
. Onkocitologinio atsakymas LSIL atvykti po metu.. Na jau ne galvoju tiek nelauksiu. Praeina 7 menesiai uzsirasau privaciai pas gydytoja, padaro onkocitologini - ( t.y siu metu rugpjuti ) pakitimu nerasta..
Esme - nesuprantu, kaip taip staigiai gali viskas pakisti iki tokio lygio ir paskuj vel iki nieko?

Esme - nesuprantu, kaip taip staigiai gali viskas pakisti iki tokio lygio ir paskuj vel iki nieko?

Sunku visa tai suprasti. Bet internete skaiciau, kad LSIL daznai isnyksta savaime. Jei pastaruoju metu buvo nustatyta LSIL, tai gal isnyko ?
Tikrintis, stebeti, zinoma, reikia.
Dabar parasysiu savo situacija. Taigi, kaip as jau rasiau - esu Anglijoj. Buvau nuejusi pas seimos gydytoja, pasakiau, kad turiu problema - yra pakitusiu lasteliu. Mano onkologinis cia yra darytas pries dvejus metus, tai jie jo daryti dabar jokiu budu nesiruosia, nes jis daromas kas 3 metai. Sakau, bet yra problema, as tai zinau ir be to man skauda! Jis sako - reikia irodymu, parodyk Lietuvoj darytu tyrimu rezultatus. Kvaile, neatsiveziau. Bet skausmas, reiskia, joks neirodymas, tegul skauda, bet pas ginekologa nepateksi.
Dabar sesuo paeme is gydytojos israsa, vaiksto po vertimu biurus - nevercia, nes neiskaito daktares rasto. Taciau sesuo nufotografavus atsiunte man ligos isvadas. Dabar savo diagnoze zinau ir as - HSIL. Bet dar laukiu sesers laisko su daktares israsu. Vienas vertimu biuras kazka vercia. Tikiuosi tiks, nes diagnoze rasoma tarptautiniais zenklais. Jiems turetu buti zinoma.
Minciu ivairove, nepasitikejimas Anglijos gydytojais didziulis. O jei ju atliktas tyrimas parodys, kad viskas gerai ? - as tuo nepatikesiu ir turbut vel vaziuosiu darytis tyrimu i Lietuva. Nors tai tik pasvarstymai. Manau, kad diagnoze pasitvirtins, tegul tik gydo kuo greiciau. Kiek suprantu - operacija jau neisvengiama ?