Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

*****, reik uzsirasyt pas gydytoja. Jau greit metai po paskutiniu onkocitologiniu. unsure.gif
Konizacija pries du metus padare. Tai man dabar paranoja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2016 03 20, 18:42)
*****, reik uzsirasyt pas gydytoja. Jau greit metai po paskutiniu onkocitologiniu.  unsure.gif
Konizacija pries du metus padare. Tai man dabar paranoja.  verysad.gif

Butinai pasidarykit ir greiciau, kad blogos mintys nepultu kas diena. Pasidarysit, bus ramu ir pamirsit sita reikala 4u.gif

As pagalvoju apie tas moteris, kurios nezino/nenori tikrintis metu metus..paskui gali isgirsti dar blogesnes nau rolleyes.gif jienas, negu kreipdamosis laiku
Atsakyti
Merginos, kiek laiko maždaug užtrunka kolposkopija? Ar tai skausmingas tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2016 03 23, 09:38)
Merginos, kiek laiko maždaug užtrunka kolposkopija? Ar tai skausmingas tyrimas?

Kolkoskopija daro kartu su biopsija. Viskas viskas uztrunka 30min. Visiskai neskausminga, bet nelabai maloni procedura. Svarbu atsipalaiduoti ir negalvoti, kad skaudes.
Atsakyti
Sveikos! Praėjo mênuo po konizacijos.pasimylėjus rodosi kraujas,ar tai normalu? Pas gyd po mėnesinių kitą mėn eisiu
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 04 22, 16:49)
Sveikos! Praėjo mênuo po konizacijos.pasimylėjus rodosi kraujas,ar tai normalu? Pas gyd po mėnesinių kitą mėn eisiu

Man gydytojas sakė, kad po operacijos negalima santykiauti mažiausiai 6 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2016 04 22, 21:37)
Man gydytojas sakė, kad po operacijos negalima santykiauti mažiausiai 6 savaites.

Man 4sav.bet buvo praėjusios beveik 6,nes po to susirgau.
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 04 22, 16:49)

Man ligonineje po operacijos buvo pasakyta, kad lytiniai santykiai mazdaug po 2 men, tiksliau po apziuros pas gine, jei ta patvirtins , kad viskas gerai sugijo.... manau pas jus dar nesugije...
Atsakyti
QUOTE(zavinga78 @ 2016 04 26, 06:42)
Man ligonineje po operacijos buvo pasakyta, kad lytiniai santykiai mazdaug po 2 men, tiksliau po apziuros pas gine, jei ta patvirtins , kad viskas gerai sugijo.... manau pas jus dar nesugije...

Nesuprantu,kaip visoms skirtingai sako
Man tikrai sakė, kad 4sav,nekilnoti sunkiai, nesimyleti...
Atsakyti
Sveikos,

Rašau, tam, kad suteikti stiprybės tom, kurios sužinojo "blogus" atsakymus....
Veiksmas vyko mėnesio bėgy.... ASC-H. Suplanavo konizaciją. Supanikavau žiauriai. Nusprendžiau pasirodyti kitam gydytojui - ginekologui onkologui unsure.gif . Rado stiprų uždegimą.
Labai nustebo, kad tokio uždegimo metu darė skystą terpę. Ir dar juokais paklausė - tai ką jinai susiruošė jums pjauti? Ar žinote, kad 30 proc. visų konizacijų - parodo uždegimus? Gavau iš jo antibiotikų ( nors mano gydytoja nei uždegimo nematė, nei vaistų skyrė, tik konizaciją doh.gif ) Po gydymo kurso skystos terpės atsakymas - be pakitimų thumbup.gif
Kraupu pagalvojus, kuo galėjo viskas baigtis.
Norėjau pasidalinti, nes visą mėn. pratūnojau šiame forume drebėdama ir skaitydama kitų istorijas. Gal kam nors įpūsiu vilties... BŪKITE SVEIKOS
Atsakyti
QUOTE(savaegle @ 2016 05 05, 17:13)
Sveikos,

Rašau, tam, kad suteikti stiprybės tom, kurios sužinojo "blogus" atsakymus....
Veiksmas vyko mėnesio bėgy.... ASC-H.  Suplanavo konizaciją. Supanikavau žiauriai. Nusprendžiau pasirodyti kitam gydytojui - ginekologui onkologui  unsure.gif . Rado stiprų uždegimą.
Labai nustebo, kad tokio uždegimo metu darė skystą terpę. Ir dar juokais paklausė - tai ką jinai susiruošė jums pjauti? Ar žinote, kad 30 proc. visų konizacijų - parodo uždegimus? Gavau iš jo antibiotikų ( nors mano gydytoja nei uždegimo nematė, nei vaistų skyrė, tik konizaciją  doh.gif ) Po gydymo kurso skystos terpės atsakymas -  be pakitimų  thumbup.gif
Kraupu pagalvojus, kuo galėjo viskas baigtis.
Norėjau pasidalinti, nes visą mėn. pratūnojau šiame forume drebėdama ir skaitydama kitų istorijas. Gal kam nors įpūsiu vilties... BŪKITE SVEIKOS

tai tik patvirtina mano teiginius, kad moterys kartais is baimes per daug skuba ir pasikliauja viena nuomone bei issipjauna uzdegima, o ne vezinius pakitimus.

labai smagu, kad nepaskubejot. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano atvejis turbūt kaip ir daugumos.

Onkocitologinio atsakymas ASCUS.

Perskaičiau daug straipsnių, literatūros, taigi suprantu, kas tai yra - realiai nieko gero. Tokia diagnozė gali reikšti ir minimalius pakitimus, bet atlikus tolimesnius tyrimus gali būti kur kas rimtesni atsakymai.

Aišku gyd pakyrė žpv testą. Deja, turiu kažkuriuos aukštos rizikos genotipus (galiu džiaugtis tik tuo kad bent nėra 16 ir 18).

Toliau sekė kolposkopija. Gyd.nieko labai baisaus nerado-nematė, biopsijos nepaskyrė. Pasiųlė kartoti tyrimus po 4 mėn.

Na nežinau, ką daryti. Laukti? O jei po tokio laiko tarpo bus kur kas blogesni rezultatai?
Beje, man 29, vaikiukų dar neturiu, bet tikrai ateityje norėsiu. Dar ir dėl to nervinuosi, nes nežinau, kokios galimybės pastoti ir kokios prognozės esant tokiai diagnozei.

Gal kas gali pasidalinti panašia patirtimi?
Atsakyti