Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Ramce @ 2014 11 05, 09:19)
Suprantu. Man labai idomu kodel vienom rodo OCT uzdegima, kitom ne, nuo ko tai priklauso. Man onkologas iskart net plika akim paziurejes pasake, kad greiciausiai cia uzdegimas, taip ir buvo. Dabar kitas klausimas, tai kiek as dar metu vaiksciosiu su tuo LSIL, jei nesigydyciau, nes pasak ju tai neisgydoma. g.gif

Neisivaizduoju nup ko, tai priklauso. Bet man apie uzdegima nieks nieko nepasake. Vadinasi jo nemate,tyrimai nerode.
Kiek su tuo vaiksciosi sunku pasakyti. Viskas gali dingti, arba metu metus taip buti be jokiu pakitimu. Gali progresuoti.... Man taip gydytoja isaiskino.
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 11 04, 22:46)
Einu rytoj pas kita ginekologe.. o jei reikes operacijos jau ir zinau pas ka darysiuos... nenoriu pasikliauti viena nuomone.  ax.gif idomu ar paprastas tepinelis rodo uzdegimus kokius ? g.gif

Kaip jums sekasi? Ka kita gydytoja pasake?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 11 12, 09:52)
Kaip jums sekasi? Ka kita gydytoja pasake?

Liepe pasidaryti dar zpv tyrima, ar isvis turiu si virusa..Deja nuejus i labaratorija pasake, kad nebedaro tokio tipo, o iskart tipuoja... tai pasidariau 16/18 jis neigiamas, kas keisciausia ir nezinau ar turiu si virusa ar ne, kad suzinoti ar neturiu reiketu visus genotipus pasidaryti, bet ar vera g.gif tai kaip daktaras aiskino, jei nebus sito, tada onkocitologini kartoti po metu, bet manau eisiu po 4menesiu, kad ramiau butu, aiskino ir man, kad neretai per metus 85 % moteru pasveiksta su mano diagnoze, tik reikia stiprinti imuniteta, tai dabar geriu ryklio taukus smile.gif
Atsakyti
niekada negalvojau, kad teks dayvauti tokioje temoje. bet gyvenimas turi savo plana sad.gif.
padare man tepineli ir sulaukiau skambucio, kad yra pakitimu. Rezultatas HSIL.
Dabar laukia kolposkopija. tolene eiga matyt bus po sio tyrimo.
nezinau, kaip kitos reagavo i skambuti su pranesimu, bet as nuejusi i atokia vieta, apsiverkiau. dabar laikausi,nes sis tyrimas dar nerodo mirtinos ligos, bet ivykiu grandinele galvoje sukasi. turiu maza vaika, turiu daug noru ir svajoniu, ir dabar viskas gali keistis.
apatija puola.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2014 12 13, 11:55)
niekada negalvojau, kad teks dayvauti tokioje temoje. bet gyvenimas turi savo plana sad.gif.
padare man tepineli ir sulaukiau skambucio, kad yra pakitimu. Rezultatas HSIL.
Dabar laukia kolposkopija. tolene eiga matyt bus po sio tyrimo.
nezinau, kaip kitos reagavo i skambuti su pranesimu, bet as nuejusi i atokia vieta, apsiverkiau. dabar laikausi,nes sis tyrimas dar nerodo mirtinos ligos, bet ivykiu grandinele galvoje sukasi. turiu maza vaika, turiu daug noru ir svajoniu, ir dabar viskas gali keistis.
apatija puola.
verysad.gif

Reakcija suprantama, manoji tokia pat buvo. Jau laidojau save. Nusiraminkit, tokie atsakymai dar nieko nereiskia.
Jums reikia kuo mazia nervu, kad organizmas nesusilpnetu.
Zpv daretes jau?
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 12 13, 14:41)
Reakcija suprantama, manoji tokia pat buvo. Jau laidojau save. Nusiraminkit, tokie atsakymai dar nieko nereiskia.
Jums reikia kuo mazia nervu, kad organizmas nesusilpnetu.
Zpv daretes jau?

man liepe ateiti po menesiniu, o tai bus tik sausio beveik vidurys ir ziures pro mikroskopa. daugiua niekonesiule ir nesake.
laukti ilgai. verysad.gif
Atsakyti
o ZPV siuncia daktare? ar jis daromas poliklinikoj? ar reikia paciai kreiptis, pvz. i Sorpo?
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2014 12 15, 10:51)
o ZPV siuncia daktare? ar jis daromas poliklinikoj? ar reikia paciai kreiptis, pvz. i Sorpo?

Gali pati kreiptis, gali gydytoja daryti. Aš dariausi pas gydytoją, poliklinkoj, už pilną tyrimą mokėjau 160-180 Lt, jau nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2014 12 15, 10:51)

Dariausi SORPO, mokėjau 100 Lt
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 12 17, 11:15)
Dariausi SORPO, mokėjau 100 Lt

as nusprendziau palaukti vizito pas daktare. Noriu sventes atsvesti nieko nezinodama, jauciuos sveika. O jau paskui prasides tyrimu maratonas ir gydymo procesas. tebunie tai ivyksta kitais metais ax.gif
Atsakyti
Labas diena
Ir man rado HSIL ir dar paroudusi gymda.. darys kolpoksija
.visa interneta perskaiciau del šito.. Prieš trys metus dariausi citologini buvo viskas ok.Bet prieš pora metu mane stipriai pradejo berti veida spogais ir gyd liepe eit pas gyne.bet aš durne neėjau.Ejau pas dermatologus bet nepadejo.. Aišku baisu niekada net lygoninej nesu gulėjusi ... man 30 metu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as gal su blondinisku klausimu bet vis tiek paklausiu smile.gif buvau pas savo gin. ir ji paklausus mano amziaus sake jog reiketu pasidaryti ta (onko...) tyrima, jis nusisviecia geguzes men.tai pas koki gydytoja man reiks registruotis kad padarytu ta tyrima? g.gif g.gif
Atsakyti