Tas taures kur pirmam puslapyje parodytos,galite nusipirkti ir turguose,dvigubai pigiau,bent jau Kaune yra stoties turguje ir toje bazytėje prie stoties.
Krūtinės tikrai nemasažuokinte visiška nesamonė,geriau svarmenis kilnokite.
Per mm masažuotis galima tik pilvo srities nemasažuokite ,kad nesuaktyvintumėte mm,o ir šiaip nereikia visame kame persistengti,kaip ir sporuojant jei persistengi ,persitempi tai tik pats sau pakenki ir jokios naudos.
As tai kai vakar pasimasazavau tai visos kojos buvo raudonos ir isbertos tokiais kaip spuogiukais, bet paskui nurimo Mano vidines slaunu puses ir yra baisiausios Tai labai svelniai pamasazuoju, bet kazin ar toks lengvas masazas duos naudos? Kaip jus masazuojate vidines slaunu puses?
QUOTE(Tresor @ 2010 04 19, 16:44)
Kaip jus masazuojate vidines slaunu puses?
ar domejaisi nors truputi prieš pradėdant? NEGALIMA vidinių šlaunų pusių masažiuot , nesimasažiuojam ten todėl ir patarimo nebus ...
QUOTE(Lera @ 2010 04 19, 18:16)
ar domejaisi nors truputi prieš pradėdant? NEGALIMA vidinių šlaunų pusių masažiuot , nesimasažiuojam ten todėl ir patarimo nebus ...
Domejausi Bet pas mane celiulitas tiktais matosi vidineje puseje Nors skaiciau komentarus, kad masazuojant slaunu isorine puse yra poveikis ir vidinei pusei. Na bet daugiau nekisiu ten nagu
QUOTE(Tresor @ 2010 04 19, 18:57)
Domejausi Bet pas mane celiulitas tiktais matosi vidineje puseje Nors skaiciau komentarus, kad masazuojant slaunu isorine puse yra poveikis ir vidinei pusei. Na bet daugiau nekisiu ten nagu
ir man buvo pagunda bet jei ne tai ne , sako turėtu susitvarkyt savaime , niu žiūrėsim
QUOTE(Tresor @ 2010 04 19, 19:57)
Bent jau kiek aš žinau, tai vidinė šlaunų pusė nesimasažuoja su taurėm masažuojant išorinę , tai ir yra taurių minusas
QUOTE(Lera @ 2010 04 19, 21:13)
ir man buvo pagunda bet jei ne tai ne , sako turėtu susitvarkyt savaime , niu žiūrėsim
ane? nu tikrai žiūrėsim..bo pas mane ten irgi ne koks vaizdelis kol kas...
QUOTE(Lera @ 2010 04 19, 20:13)
Lauksiu stebuklu
Siandien masazuosius 4 karta, pirmas dienas nieko nejauciau, bet vakar labai skaudejo tai sukandus dantis pasimasazavau trumpai, o siandien ryte dzinsus besivelkant net skaudejo
As gal ka ne taip darau Nu man visai neskauda. Nei po, nei pries, nei per masaza
QUOTE(Tresor @ 2010 04 21, 17:07)
Lauksiu stebuklu
Siandien masazuosius 4 karta, pirmas dienas nieko nejauciau, bet vakar labai skaudejo tai sukandus dantis pasimasazavau trumpai, o siandien ryte dzinsus besivelkant net skaudejo
paskui oda pripranta mažiau skauda man pirmom dienom irgi mėlynių siaubas kiek buvo ir ttt bet db jau ir nebūna .. keistai man tik viena koja šiek tiek skauda masažiuojant kitos ne
QUOTE(it's not me @ 2010 04 21, 17:56)
As gal ka ne taip darau Nu man visai neskauda. Nei po, nei pries, nei per masaza
ir man visai ne man malonu net labai jei kas nors o ne pati daryčiau užmigčiau .
QUOTE(Tresor @ 2010 04 19, 17:44)
As tai kai vakar pasimasazavau tai visos kojos buvo raudonos ir isbertos tokiais kaip spuogiukais, bet paskui nurimo Mano vidines slaunu puses ir yra baisiausios Tai labai svelniai pamasazuoju, bet kazin ar toks lengvas masazas duos naudos? Kaip jus masazuojate vidines slaunu puses?
kaip jau atsake su taurem vidines puses masazuoti negalima.
ta problemine vieta sutvarko pratimai kojom o as asmeniskai dushe biski jas pamasazuoju delnu, labai lengavai, dar po dusho darau masaza irgi rankomis labai svelniai siai vietai .
o su taurem irgi draugavau jau 3 kartus, po kiekvieno kurso (15 kartu kas antra diena) zymiai mazejo celiulitas ir po 4 cm buvo iseja, na ir pati oda grazesne.