ai nusivylus kremais tai ir burbu dabar ..gal tie kur šimtais kainuoja ką gero ir daro nežinau ... manau kad kažką gali bet gal tik tinkamo reikia? sakau reikia kraustytis šio klausimu į krutu temą nes apie tai po metų niekam nebus įdomu skaityt
kremu silpnas poveikis be maszo, bet geriau, negu nieko
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 17, 21:20)
duodu patarima prie krutu su masazais isvis nelist
laukiam detalesnių argumentų
QUOTE(Favorites @ 2010 04 18, 00:08)
laukiam detalesnių argumentų
Taigi pasakė, kad krūtų oda labai jautri ir kapiliarai labai arti paviršiaus. Čia tas pats kaip ir su vidine šlaunų puse, kurios negalima vakuuminiu masažu masažuoti
Mano tetai nuo paprasciausio visai nestipraus sutrenkimo issivyste kruties vezys, labai jautrus organas, niekad neaisku kaip sureaguos, ir gydytojai nerekomenduoja ir ne visi net prie mastopatijos to imasi.
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 18, 10:35)
vienu zodziu taip po menesio saziningo taurinimosi (ne reciau kaip kas 2 dvi dienas), ji derinant su sveika mityba,minimaliu judejimu, celiulito praktiskai nebeturiu nors jo ir nebuvo "kalnai" bet BUVO o va dabar ne! taip pat galiu patvirtinti kad sis metodas veikia
aš juk sakiau!!!!! nerealus dalykas , neišleidžiant daug pinigų ir įdėjus minimaliai pastangų , niu suuuuperrr , aš tai po savaitės pertraukos bet jau šiandien pagaliau pradėsiu vėl jaučių vėl užsidirbsiu mėlynių
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 18, 11:35)
vienu zodziu taip po menesio saziningo taurinimosi (ne reciau kaip kas 2 dvi dienas), ji derinant su sveika mityba,minimaliu judejimu, celiulito praktiskai nebeturiu nors jo ir nebuvo "kalnai" bet BUVO o va dabar ne! taip pat galiu patvirtinti kad sis metodas veikia
Po tokiu sekmingu rezultatu ir as uzsinorejau pasimasazuoti
Turiu jau seniai tas taures, bet tik pirma savaite pazaidziau ir numeciau..Tai liko nedaug laiko iki vasareles tad bandysiu ir as
Tik man niekaip neiseina ilgai suspaudus pasimasazuoti vis atsokdavo, gal per daug aliejaus pritepdavau
QUOTE(Tresor @ 2010 04 18, 13:17)
Tik man niekaip neiseina ilgai suspaudus pasimasazuoti vis atsokdavo, gal per daug aliejaus pritepdavau
man atvirkščiai kai daug aliejaus būna super , todėl greit savo visa sunaudoju visada atšoka ir mums tos taurės bet kai rankos įpranta ir judesiai tikslesni mažiau atšoka
sveika įstojus į kLubą laukiam įsp9džių rezultatu
ievvvvaa o tu pasitrauki jau ?....
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 18, 13:10)
va ir dar Leros imkit pavyzdi- sis uzsiemimas turi patikt!
ir man jau patinka
QUOTE(Lera @ 2010 04 18, 15:49)
man atvirkščiai kai daug aliejaus būna super , todėl greit savo visa sunaudoju visada atšoka ir mums tos taurės bet kai rankos įpranta ir judesiai tikslesni mažiau atšoka
pagaliau išmokau normaliai uždėt taurę, tai taip pritraukia, kad net nuimt per jėgą reikia o ir skauda masažuojant...matyt pirmą savaitę ne visai tiksliai kažką dariau... o kad ranka neslįstų nuo taurės, tai prilaikau taurę su popierine servetėle neslįsta visai...