Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 20:56)
o kam tau krutinei reik? nerizikuociau, juk ten taip jautru... g.gif

tai trumpai ir atsargiai pora kartu į savaite , na sustangrint padailint rolleyes.gif kaip norėčiau negaliu ... radau juk salonuose daro ax.gif
Atsakyti
Kaip man patiko zinokit masaziukas 4u.gif jegele,masazavausi pirmam kartui 40 min smile.gif jokiu melyniu nieko neliko 4u.gif
Atsakyti
Lera pas mumis maksimaliste biggrin.gif thumbup.gif

princese333, super thumbup.gif cia kaip priklausomybe po to bus, negalesi be to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 14, 10:16)
cia kaip priklausomybe po to bus, negalesi be to  biggrin.gif

kaip aš biggrin.gif neįsivaizduoju kaip galima be jo biggrin.gif
nu ne į temą bet ar bandėt gal katra kremą geomar krūtinei? vis dar mąstau vakumini krūtinei padaryti gal ne pačioms krūtims o aplinkui m? ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 14, 11:34)
kaip aš biggrin.gif neįsivaizduoju kaip galima be jo  biggrin.gif
nu ne į temą bet ar bandėt gal katra kremą geomar krūtinei? vis dar  mąstau vakumini krūtinei padaryti gal ne pačioms krūtims o aplinkui m? ką manot?

bet gi skauda kaip turetu but! unsure.gif geriau gal kremuku apsiribok...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 14, 10:38)
bet gi skauda kaip turetu but!  unsure.gif  geriau gal kremuku apsiribok...

juk ir liaškas daug kam skauda biggrin.gif man neskaudės irnesakyk.gif svarbiausiai sužinot ar nepakenksiu g.gif

apie tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 14 balandžio 2010 - 11:28
na jei tikrai ten jos "iskyla" tai ir as nuoriu biggrin.gif ale bijau...ir taip nieko nera... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 14, 12:19)
na jei tikrai ten jos "iskyla" tai ir as nuoriu  biggrin.gif ale bijau...ir taip nieko nera... doh.gif

nieko nežinau noriu ir psio, reikia kažkaip susirast tik info kaip teisingai daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 13, 16:03)

parašyk kaip sekesi biggrin.gif

biggrin.gif sekasi vis geraiu kaskart mirksiukas.gif thumbup.gif
o mėlynių nėra pas mane... g.gif sakau, gal ne taip masažuoju? rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif ar galiu registruotis į jūsų gretas thumbup.gif
turiu vieną taurelę ir vakar jau masažavausi,bet pasirodo visai neteisingus judesius dariau doh.gif
tai turėdama laiko prižadu perskaityti jūsų rekomendacijas ir masažuotis ax.gif
Atsakyti
*MONAMI* sveika įstojus į klubą biggrin.gif

aš tai nesulaukiu mmm pabaigos , jaučiu ryt vėl pradėsiu nu negaliuuuu ta pauze mane žuuuuuuuuudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 16, 22:15)
*MONAMI* sveika įstojus į klubą biggrin.gif

aš tai nesulaukiu mmm pabaigos , jaučiu ryt vėl pradėsiu nu negaliuuuu ta pauze mane žuuuuuuuuudo doh.gif

taigi per mmm pasitrinti duse su siurkscia pirstine vistiek gali, pasitept kremu
Atsakyti