Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 07:35)
jo, taip patogu, ale tada raumuo buna biski isitempes...o reikia kad but atsipalaidaves.... g.gif Lera, taves ikvepta, pabandysiu ir as valanda istempt  biggrin.gif  4u.gif

kad man trumpiau valandos niekaip neišeina ilgiau taip trumpiau ne biggrin.gif
aha būna biški įtemptas bet o ką padarysi , vistiek pilnai atsipalaiduot neišeina irnesakyk.gif

blyn man prasidėjo mmm negaliu patikėt verysad.gif bet manau nemasažiuosios tik pirmas stipriausias tris dienas ne paskui bandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 balandžio 2010 - 10:35
QUOTE(Lera @ 2010 04 13, 11:30)
kad man trumpiau valandos niekaip neišeina ilgiau taip trumpiau ne  biggrin.gif
aha būna biški įtemptas bet o ką padarysi , vistiek pilnai atsipalaiduot neišeina irnesakyk.gif

blyn man prasidėjo mmm negaliu patikėt  verysad.gif  bet manau nemasažiuosios tik pirmas stipriausias tris dienas ne paskui bandysiu  ax.gif

man dabar mm...nekreipiu demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 10:47)
man dabar mm...nekreipiu demesio  smile.gif

gundaiiiiiii biggrin.gif *** negali net nuotaikos nėra kad negalesiu masazuotis doh.gif o pilvą vistiek varai?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 13, 11:57)
gundaiiiiiii  biggrin.gif  *** negali net nuotaikos nėra kad negalesiu masazuotis  doh.gif  o pilvą vistiek varai?

biggrin.gif varau, bet ne taip stipriai... smile.gif o tai ka tau 7 d mm trunka? man tai 3-4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 12:22)
biggrin.gif  varau, bet ne taip stipriai... smile.gif o tai ka tau 7 d mm trunka? man tai 3-4  ax.gif

man kol buvau negimdžius irgi buvo tik tiek db jau savaite verysad.gif del 3-4 dienu taip nesigraužčiau ...
QUOTE(Favorites @ 2010 04 13, 13:17)
biggrin.gif pabandysiu ir aš taip

parašyk kaip sekesi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kaip ir sakiau,isigyjau ir as taures smile.gif vakare laukia masaziukas,tik bijau ,kad kokiu melyniu neliktu verysad.gif tiesa,pardaveja dar pasiule "stebuklinga" kinietiska arbata,uz ja mokejau 15 lt. bandysiu smile.gif
Atsakyti
uoj aš pirma savaite visa mėlyna buvau biggrin.gif mb buvo pakraupęs , bet db jau rietai būna mėlynių nors siurbiu maximum bigsmile.gif aj kol nėra sijono sezono nebaisu man tos mėlynes ax.gif

beja kur pirkai taurės ir po kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 balandžio 2010 - 15:14
Taures pirkau tokioje parduotuvyteje,kur rusiski papildai,Kaune netoli stoties turgaus,mokejau 14lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2010 04 13, 17:23)
Taures pirkau tokioje parduotuvyteje,kur rusiski papildai,Kaune netoli stoties turgaus,mokejau 14lt. smile.gif

o kur ten būtent? aš nors ir kaune gyvenu bet esu vilniete , kauno nepažįstu dar , kažkada požeminei ligtais mačiau .... varyčiau nauju pirkt sutaupyčiau net 10 lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 13, 17:26)
o kur ten būtent? aš nors ir kaune gyvenu bet esu vilniete , kauno nepažįstu dar , kažkada požeminei ligtais mačiau .... varyčiau nauju pirkt sutaupyčiau net 10 lt  bigsmile.gif

nuo vytauto prospekto,kur yra express market,pereini ten per pereja i stoties turgaus puse,ir eini kairiau,ir po desine tokia praeini tauro batu parduotuve,ir uz jos suki i desine,ir ten prasideda tokios skurdokos parduotuves smile.gif ir bus uzrasyta maisto papildai,tai va ten,nezinau ar supratai,kazkaip turbut neaiskiai doh.gif
Atsakyti
rasiu gal kaip nors smile.gif

aš va skaičiau ant dėžutes juk negalima krūtų masažuot , o nete radau juk yra daromas vakuuminis krūtines masažas , kitur kad negerai aš tai labai norėčiau man lb lb reikėtu ... kažin bėdos nepridaryčiau jei dekolte zoną pvz kelis kartus į sav patrinčiau ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 balandžio 2010 - 20:46
QUOTE(Lera @ 2010 04 13, 21:34)
rasiu gal kaip nors smile.gif

aš va skaičiau ant dėžutes juk negalima krūtų masažuot , o nete radau juk yra daromas vakuuminis krūtines masažas , kitur kad negerai aš tai labai norėčiau man lb lb reikėtu ... kažin bėdos nepridaryčiau jei dekolte zoną pvz kelis kartus į sav patrinčiau ? g.gif

o kam tau krutinei reik? nerizikuociau, juk ten taip jautru... g.gif
Atsakyti