Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

O kiek kartu i savaite galima masazuoti sedmenis? Ar galima kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 03 28, 14:57)
O kiek kartu i savaite galima masazuoti sedmenis? Ar galima kiekviena diena smile.gif

Nereikia kiekviena diena, kas antra jau maximumas. Persistengti irgi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 03 28, 13:57)

masažavausi kiekvieną dieną visa mėnesį išskyrus sekmadienius ir per mėnesines ... po mėnesio neliko net žymęs kad turėjau kažkokių nelygumu odoje ir po ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 28, 19:03)
masažavausi kiekvieną dieną visa mėnesį  išskyrus sekmadienius ir per mėnesines  ... po mėnesio neliko net žymęs kad turėjau kažkokių nelygumu odoje ir po ją smile.gif

Buvot kitu niku pernai? jei taip tai prisimenu kaip rasydavot vis kad gereja bukle celiulito smile.gif. Kaip po metu? neislindo vel lauk?
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 03 29, 15:30)
Buvot kitu niku pernai? jei taip tai prisimenu kaip rasydavot vis kad gereja bukle celiulito smile.gif. Kaip po metu? neislindo vel lauk?

buvau kitu teisingai smile.gif nea neišlindo ir net nesiruošia smile.gif super.. man tos taures panaceja kažkokia biggrin.gif db planuoju profilaktiškai dar viena kursą sau pasidaryt ...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Aš irgi nusipirkau masažines taureles. Čia skaičiau, kad daugumai masažuojant skauda, kojos būna raudonos kartais net mėlynių atsiranda.. Na man nei skauda nei raudona nei mėlynių atsirado.. masažavausi jau du kartus... odos įtraukiu atrodo daug, bet skausmo nesijaučia.. tik keistas jausmas.. raudona būna tik gal kokią minutę po masažo.. Gal aš ką neteisingai darau?
Atsakyti
QUOTE(Alechandro @ 2011 04 03, 19:26)
Sveikos merginos 4u.gif  Aš irgi nusipirkau masažines taureles. Čia skaičiau, kad daugumai masažuojant skauda, kojos būna raudonos kartais net mėlynių atsiranda.. Na man nei skauda nei raudona nei mėlynių atsirado.. masažavausi jau du kartus... odos įtraukiu atrodo daug, bet skausmo nesijaučia.. tik keistas jausmas.. raudona būna tik gal kokią minutę po masažo.. Gal aš ką neteisingai darau?

Buna 2 is 100,kad neskauda smile.gif Skausmas- ne kokybes rodiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 03, 18:33)
Buna 2 is 100,kad neskauda  smile.gif  Skausmas- ne kokybes rodiklis  mirksiukas.gif

teisingai kaip ir paraudimai bei melynes... mano kojos pilnos kraujosruvu pradžioj buvo ... bet veliau oda priprato ir buvo ok... bet nemanau kad tai rodiklis kad kažkas gerai /blogai daroma... P.S man neskauda.. man malonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 04 03, 21:13)
teisingai kaip ir paraudimai bei melynes... mano kojos pilnos kraujosruvu pradžioj buvo ... bet veliau oda priprato ir buvo ok... bet nemanau kad tai rodiklis kad kažkas gerai /blogai daroma... P.S man neskauda.. man malonu  rolleyes.gif

Tik tiek, kad net ir toms , kurioms skauda, skausmas su kiekvienu kartu mazeja.
Atsakyti
Vėl kreipiuosi su klausimu biggrin.gif po dviejų savaičių masažų taurele jau pastebėjau, kad celiulitas išryškėjo.. po kiek maždaug laiko galiu tikėtis, kad jis pradės mažėti, nes šiaip jis pas mane matomas budavo tik stipriai suspaudus pirštais odą, o dabar kojos atrodo tragiškai.. žinau, kad taip turi būti, bet norėčiau, kad iki vasaros bent truputį apmažėtų ir būtų matomas bent jau tiek kiek ankščiau.. ar taip greit nesitikėti? unsure.gif
Atsakyti
iki vasaros tikrai apmazes , nesustok tik.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ir aš pradėjau naminį vakuuminį masažą thumbup.gif Tiesa, prieš tai salone atlikau 12 šių procedūrų apatinei kūno daliai. Aišku rezultatas yra, bet noriu dar geresnio, todėl nusipirkau taures ir jau savaite kaip masažuojuosi namie. Masažą darau kiekvieną dieną maždaug po 20-30 min, bet naudoju kol kas paprastą masažinį aliejų (neprisiruošiu nusipirkt anticeliulitinio). Tik dabar paskaičiusi jūsų komentarus supratau, kad kai ką negerai darau g.gif Aš visad masažuoju vidinę šlaunų pusę, ir taip gerokai, tikrai nepagailiu. O kas gali nutikti? Kodėl negalima masažuoti šitos vietos? Ir dar ką blogai dariau, tai ne visai pagal limfos tekėjimo kryptį. Nuo šiol stengsiuosi daryti taisyklingai thumbup.gif
Atsakyti