Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Merginos, o kaip manote, veidui namų sąlygomis įmanoma tokį masažą pasidaryti? Ar čia jau profesionalų kompetencijoje? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyneve: 23 vasario 2011 - 08:21
QUOTE(gyneve @ 2011 02 23, 08:21)
Merginos, o kaip manote, veidui namų sąlygomis įmanoma tokį masažą pasidaryti? Ar čia jau profesionalų kompetencijoje?  rolleyes.gif

Nejuokaukit doh.gif Mane mama dar vis dabar pabara, kad ne taip krema tepuosi ka kalbet apie namu salygomis veido vakumini masaza schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2011 02 23, 08:21)
Merginos, o kaip manote, veidui namų sąlygomis įmanoma tokį masažą pasidaryti? Ar čia jau profesionalų kompetencijoje?  rolleyes.gif

su tom didelem taurėm tikrai ne , veidui yra spec maažiukės , bet nemačiau kad būtu pirkti tokiu , tik salonuose su tokiom daro..manau jau veido geriau neliest patiems , nors aš tai vis gundžiausi sau krūtinė pamenu patvarkyt doh.gif nors žinau tikrai negalima ir nieko nedariau , bet pagunda buvo didele doh.gif
Atsakyti
Neperskaiciau visos temos, bet cia kazkas paminejo, kad negalima masazuoti vidines slaunu puses. Ar tikrai negalima visai??? Nei kiek??? ax.gif As masazuodavau ir masazuoju toliau ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2011 02 23, 21:41)
Neperskaiciau visos temos, bet cia kazkas paminejo, kad negalima masazuoti vidines slaunu puses. Ar tikrai negalima visai??? Nei kiek??? ax.gif As masazuodavau ir masazuoju toliau ax.gif  unsure.gif

negalima visai , nei kiek..
Atsakyti
Ziurinejau youtube ivairius filmukus apie vakumini masaza ir pastebejau kad tenai kojas masazuoja kiek kitaip nei pirmam puslapyje idetas paveikslelis. Ten braukia nuo kelio i virsu tiesiai tiek kojos priekine tiek uzpakaline puse. Kol kas neradau dar video kur masazuotu pilva... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 02 24, 00:07)
Ziurinejau youtube ivairius filmukus apie vakumini masaza ir pastebejau kad tenai kojas masazuoja kiek kitaip nei pirmam puslapyje idetas paveikslelis. Ten braukia nuo kelio i virsu tiesiai tiek kojos priekine tiek uzpakaline puse. Kol kas neradau dar video kur masazuotu pilva...  g.gif

Laba,
Gal galėtumėt nuorodas įkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2011 02 23, 09:21)

Veidui siulyciau nedaryti, nes net rankomis darant neteisingus judesius, galima pasidaryti nepataisomu dalyku..
Papildyta:
QUOTE(A... @ 2011 02 23, 14:35)
su tom didelem taurėm tikrai ne , veidui yra spec maažiukės , bet nemačiau kad būtu pirkti tokiu , tik salonuose su tokiom daro..manau jau veido geriau neliest patiems , nors aš tai vis gundžiausi sau krūtinė pamenu patvarkyt  doh.gif  nors žinau tikrai negalima ir nieko nedariau , bet pagunda buvo didele  doh.gif

Mazos taurytes dedasi ant aparato, todel ir nera ju pirkti. O del krutines, tai nekvailiokite, JOKIU BUDU NEGALIMA
Papildyta:
Veido vakuuminis masazas :
user posted image

vakuuminis masazas pagal limfos tekejimo krypti:

user posted image

P.S. viskas ten terisingai tame pirmame paveikslelyje, tik tiek, kad rodyklemis neparodyta kuria kryptimi daryti.
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2011 02 24, 00:23)
Laba,
Gal galėtumėt nuorodas įkelti smile.gif

Nu va pvz cia http://www.youtube.c...feature=related galima youtube isivesti vacuum massage ir ten ismeta daug tu vaizdeliu ir tuose kur reklamuoja vakuminio masazo aparatus irgi buna rodo kaip masazuoja.

O as snekejau ne apie sita paveiksleli, kuri ikelete sitame puslapyje, bet apie pati pirma temos psl 4u.gif bet dabar dar paziurejau, kad sitam paveikslelyje irgi uzpakaline slaunu puse taip labiau i sonus rodo... o per video tiesiai daro... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwww: 24 vasario 2011 - 10:34
Veido masažo tikrai nedarysiu happy.gif smile.gif Yotubei prisižiūrėjau masažavimo rankom technikų bigsmile.gif
Vakar dariausi masažą ir pamačiau, kad mano venos ant kojų pakankamai stipriai matosi ir ar gali būti, kad nuo vakuminio masažo trūknėja kapiliarai..? kažkaip atrodo padaugėję g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 02 24, 11:31)
Nu va pvz cia  http://www.youtube.c...feature=related  galima youtube isivesti vacuum massage ir ten ismeta daug tu vaizdeliu ir tuose kur reklamuoja vakuminio masazo aparatus irgi buna rodo kaip masazuoja.

O as snekejau ne apie sita paveiksleli, kuri ikelete sitame puslapyje, bet apie pati pirma temos psl  4u.gif bet dabar dar paziurejau, kad sitam paveikslelyje irgi uzpakaline slaunu puse taip labiau i sonus rodo... o per video tiesiai daro...  ax.gif

As paziurejau ta paveiksleli pirmame puslapyje, viskas ten su juo gerai, bet tam, kad butu aiskiau, imeciau kita, su rodyklelemis. Esme ta, kad reikia daryti ne pries krypti ir kad visi judesiai sueitu i pagrindinius limfmazgius. O jie bus tiesus, kreivi, vingiuoti ar dar kokie, esmes nesudaro.
Papildyta:
QUOTE(gyneve @ 2011 02 24, 12:21)
Vakar dariausi masažą ir pamačiau, kad mano venos ant kojų pakankamai stipriai matosi ir ar gali būti, kad nuo vakuminio masažo trūknėja kapiliarai..? kažkaip atrodo padaugėję  g.gif

Jei neteisingai daroma ar daroma neapsildius odos pries masaza-gali buti.
Atsakyti
Oho kokie masažai thumbup.gif bet ne pačiai darytis, reiks vakare vyrui rodyti ir tegul imasi darbo mirksiukas.gif
Aš kuo daugiau gilinuosi i masažus tuo man sunkiau susigaudyti... kaip ant paveikslėlio aiškų, bet pačiai teisingai padaryti persunku.
Atsakyti