Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

O as vakar susirasinejau su informacija is to puslapio www.safora.lt.Sake siuncia prekes i uzsieni.Na ir kai jau surasiau ko man reikia,adresa ir t.t. dingo jie,ir neatsiunte man saskaiteles.Turbut nusprende kad per mazai as uzsisakiau,menkas biznis jiems.Uzsisakiau uz 40lt.
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 16, 15:35)

ir vyniojimai visada verta , bet aš atradau man pigiausia ir geriausia būdą vyniodavausi į mėlyną , rožinį ir ttt molį oda tapdavo šilkine , man labai patiko  wub.gif

Molis ne toks veiksmingas celiulito naikinimo atzvilgiu. Ilasinkite citrusu, cinamono ar kitokio liekninancio eterinio aliejaus, pastipres tada molio veiksmingumas.
Atsakyti
Gal kas zinot kur galima tu tauriu Jonavoje surasti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 16, 18:06)
Molis ne toks veiksmingas celiulito naikinimo atzvilgiu. Ilasinkite citrusu, cinamono ar kitokio liekninancio eterinio aliejaus, pastipres tada molio veiksmingumas.

dėkui bandysiu 4u.gif aš dar pirkau kelis molius su visokiom priemaišom nuo celiulito... bet tada kai "taurinausi" tiek visko su savim dariau kad net nežinau kas labiausiai padėjo biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kiek laiko naudojant taures pradeda matytis rezultatas? 4u.gif Jei celiulitas nedidelis
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 02 19, 14:33)
Norejau paklausti, kiek laiko naudojant taures pradeda matytis rezultatas?  4u.gif  Jei celiulitas nedidelis

po savaites gal
Atsakyti
merginos jus pirkot tas taurele po 20 lt? toj paruduotuve? o jei siusdavtes plius siuntimo kaina?
Atsakyti
Sveikos kovotojos smile.gif ir aš įsijungiau į jūsų būrį biggrin.gif nusipirkau taureles, aliejaus.. Skaičiau temą šią ir kitos truputi, bet niekaip neradau posto apie tai kaip tiksliai reiktų viską daryti g.gif
kaip supratau "taurinti" reikia linfos tekėjimo kryptimis, aliejus turėtų būti pašildytas..Vidinės šlaunų pusės liesti negalima.. Na, o gal dar yra ką reikėtų žinoti pradedantiesiems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2011 02 21, 18:36)
Sveikos kovotojos smile.gif ir aš įsijungiau į jūsų būrį biggrin.gif nusipirkau taureles, aliejaus.. Skaičiau temą šią ir kitos truputi, bet niekaip neradau posto apie tai kaip tiksliai reiktų viską daryti  g.gif
kaip supratau "taurinti" reikia  linfos tekėjimo kryptimis, aliejus turėtų būti pašildytas..Vidinės šlaunų pusės liesti negalima.. Na, o gal dar yra ką reikėtų žinoti pradedantiesiems?  4u.gif

šaunuolė žinai pakankamai , jau šį vakarą gali pradėti kovą .sėkmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2011 02 21, 19:36)
Sveikos kovotojos smile.gif ir aš įsijungiau į jūsų būrį biggrin.gif nusipirkau taureles, aliejaus.. Skaičiau temą šią ir kitos truputi, bet niekaip neradau posto apie tai kaip tiksliai reiktų viską daryti  g.gif
kaip supratau "taurinti" reikia  linfos tekėjimo kryptimis, aliejus turėtų būti pašildytas..Vidinės šlaunų pusės liesti negalima.. Na, o gal dar yra ką reikėtų žinoti pradedantiesiems?  4u.gif

Gerai apšildykit odą prieš masažą taurėmis, aš visaip rankom trinu, maigau lotuliukas.gif kad net raudonos pasidaro ir po taurių nei vienos mėlynės nelieka nors ir kaip smarkiai įtraukiu.
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2011 02 21, 19:36)

Alieju uztenka pasaildyti ir tarp ranku, o dar papildomai reikia pries masaza tauremis padaryti apsildomaji masaza rankomis.
Atsakyti
Nu koks uzsidegimas man buvo su jom rolleyes.gif bet per ziema taip sutingau doh.gif Sakeu reik taisyt padeti juk vasara tuoj ne uz kalnu biggrin.gif
Atsakyti