Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 02 13, 22:40)
o tai as nesuprantu, tos taures kur anksciau dedavo ant nugaros? cia tokios? nes kaip sake viena kad kur turguj buna tos medicinines, tia jos stiklines ir nieks ten neprisitraukia man..

na maniškė tai guminė,o su stiklinėm tai aš nežinau schmoll.gif
Atsakyti
su silikoninem paprasciau, jas tereikia suspaust, o stiklinem, kad prisitrauktu reikia degtuku ora is vidaus isdegint ar zvake. Yra dar ir moliniu tauriu. Tos skaitosi tradiciskiausios masazui.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 13, 23:52)
su silikoninem paprasciau, jas tereikia suspaust, o stiklinem, kad prisitrauktu reikia degtuku ora is vidaus isdegint ar zvake. Yra dar ir moliniu tauriu. Tos skaitosi tradiciskiausios masazui.

dekui jums uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 02 13, 23:40)
o tai as nesuprantu, tos taures kur anksciau dedavo ant nugaros? cia tokios? nes kaip sake viena kad kur turguj buna tos medicinines, tia jos stiklines ir nieks ten neprisitraukia man..

Stiklines tik ugnis pritraukia, cia kalbama apie gumines.
Atsakyti
Sveikos,
Dar turiu klausima,ar kuri nors buvot is to puslapio safora kartu su taurelem uzsisake alieju?Pvz sita:
http://www.safora.lt...eknėjimui/p,45
arba sita:
http://www.safora.lt...i_aliejai/p,451

Koki atsiliepimai??

Ir dar tokia pastabele,ko as vakar pasigedau pas jus.Tema ziuriu gyvuoja jau beveik metus,bet per ta laika ne viena neikele savo nuotraukos pries ir po masazus.O tikrai skaiciau kad buvo besigirainciu tobulu kunu,bet irodymo jokio.Suprantu kad forumuose nelabai norim rodyt veidus,bet kojas tikrai nesunku idet.
Atsakyti
Nenyte82, prasau idekit savo kojas "pries". Paskui palyginsim ir pasidziaugsim...arba ne..
Atsakyti
As nesakau kad dekit foto PRIES,as prasau idet jau pasiekus savo tiksla,o tada bus galima palygint kai buvo ir kaip yra.O as savo butinai idesiu,kai tik pasieksiu geru rezultatu.Ir nereikes tusciai girtis savo tobulu kunu,kaip viena mergyte ypatingai cia gyresi.
Atsakyti
Na, paskaitykit savo ankstesne zinute, ten yra zodziai pries ir po....
O aplamai, nelabai cia reikia tu nuotrauku. Nes kitiems nereikia nieko irodineti, del saves juk stengiames. Ir tegu pasigiria zmones smile.gif Jei jais netikit, tai visada ir liks jums "tusciai". Bet mes gi lietuviai smile.gif
O siaip nuotraukas daugiausia deda profesionalu masazistu forumuose, kur zmones rimtai domisi ivairiais metodais ir ju efektyvumu, dalinasi savo patirtim, veda seminarus ir t.t.
Taigi, sekmes jums tobulinant savo kuna. Girkites rezultatais, bent jau as tikrai patikesiu be jokiu irodymu smile.gif
Atsakyti
O ar as sakiau kad atskirai ikelt pries?As turiu omeny kad iskart idet pries ir po.Kad butu cia atejus iskart imanoma pamatyt ir pasidziaugt kitu rezultatais(arba nesidziaugt,nes mes juk lietuviai).
O as nematau nieko blogo nuotraukose.Man ju reikia,idomu tikrai pamatyt pokycius pas kitas,ir tuo paciu gal dar stipresnis noras kils paciai tokio rezultato siekt.

Aciu uz palinkejima,as dar nepradejau,laukiu kol taures atkeliaus.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 02 14, 14:14)

sita turejau - labai prastas, iskart susigerdavo ir taure neslysdavo, tai ismeciau lauk, geriau su paprastu alyvuogiu aliejum
Papildyta:
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 02 14, 14:32)
As nesakau kad dekit foto PRIES,as prasau idet jau pasiekus savo tiksla,o tada bus galima palygint kai buvo ir kaip yra.O as savo butinai idesiu,kai tik pasieksiu geru rezultatu.Ir nereikes tusciai girtis savo tobulu kunu,kaip viena mergyte ypatingai cia gyresi.

nekad nedeciau savo uzpakalio foto i interneta doh.gif .

Man pernai tai isvis buvo isnykes sitas baubas su masazistes pagalba thumbup.gif . dabar po ziemos vel isryskejo, bet bandau apati su taurelem ismasazuot, ziuriu neblogi rezultatai irgi thumbup.gif
Atsakyti
Vel pradejau taurintis..pavasaris saukia biggrin.gif naudosiu ta pacia sena taure, nors ji jau kieta kaip akmuo, bet pries masaza palaikau lb kartam vandeny- iskart suminksteja, kaip nauja buna.
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 02 11, 14:40)
O kaip masažuojate šoninę (klubus) g.gif Aukštyn žemyn ar į šonus. Paveikslėliuose nepavaizduota unsure.gif O tose vietose labai linkę kauptis riebalai doh.gif

šonus kartu su užpakalių brūžindavau į šonus smile.gif
QUOTE(Invincible @ 2011 02 11, 15:39)
Sveikos merginos,
Sakykite, o kaip sis aliejukas, ar geras? Ar jis tinka masazuojantis tauremis?
http://www.safora.lt...eknėjimui/p,45
Aciu uz ats  4u.gif

fui man jis ne koks , pirkau kartu su taurem paskui dovanu gavau taip ir stovi nenaudojamas , kvapas nepatinka net kvapą užgniauždavo , nepatogu purkštis vienai pvz dupcė ir , blogai slysta nes sumaišytas su vandienių , vnž man asmeniškai labai nepatiko , daugiau nepirkščiau ...

QUOTE(Invincible @ 2011 02 13, 15:08)
Skaiciau temoje kazkas gyre kazkoki Recepty babuski Agafji alieju. Kaip jums jis? Ar geras?
Beje domina dar ivyniojimai koju su GEOMAR dumbliais, ar verta?

man tas alejukas visom prasmėm pats geriausias 4u.gif

ir vyniojimai visada verta , bet aš atradau man pigiausia ir geriausia būdą vyniodavausi į mėlyną , rožinį ir ttt molį oda tapdavo šilkine , man labai patiko wub.gif
Atsakyti