Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Invincible @ 2011 02 11, 16:55)
Butent kodel? Kas nepatiko?

Jokio poveikio, ar vaikišku aliejumi pasitepčiau ar juo. Jokio skirtumo. Ir be to jis iš dviejų dalių aliejus ir skystis, tai kai kai pradedi masažuotis tas skystis atsiskiria ir bėga. Nemoku nupasakoti. Gal Jums jis tiks ir patiks... Individualus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2011 02 11, 17:04)
Jokio poveikio, ar vaikišku aliejumi pasitepčiau ar juo. Jokio skirtumo. Ir be to jis iš dviejų dalių aliejus ir skystis, tai kai kai pradedi masažuotis tas skystis atsiskiria ir bėga. Nemoku nupasakoti. Gal Jums jis tiks ir patiks... Individualus dalykas smile.gif

Aisku tai kaip supratau neverta tuo aliejuku dometis.
Merginos, o kurie aliejukai geri, kad nebutu pinigai ismesti i bala? Kurie tikrai geri aliejukai masazui? Patarkite, prasau 4u.gif Taure jau turiu, bet nezinau koki naudoti aliejuka. Skaiciau temoje kazkas gyre kazkoki Recepty babuski Agafji alieju. Kaip jums jis? Ar geras?
Beje domina dar ivyniojimai koju su GEOMAR dumbliais, ar verta?
Atsakykite jau senbuves, pasidalinkite patirtimi blush2.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2011 02 13, 15:08)
Skaiciau temoje kazkas gyre kazkoki Recepty babuski Agafji alieju. Kaip jums jis? Ar geras?

man jis labai patinka,aš net vietoj kūno losjono po dušo ant drėgnos odos naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 13, 15:22)
man jis labai patinka,aš net vietoj kūno losjono po dušo ant drėgnos odos naudoju  ax.gif

kokia jo sudetis?
Atsakyti
Sveikos,perskaiciau visa tema,ir neradau atsakymo,taigi klausiu:Gal kartais zinot kokia nors internetine parduotuve,kuri tas taures ir aliejukus siustu i uzsieni?Nieko pati randu,o is LT nera kam nupirkt ir atsiust man i Airija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 02 13, 18:57)
Sveikos,perskaiciau visa tema,ir neradau atsakymo,taigi klausiu:Gal kartais zinot kokia nors internetine parduotuve,kuri tas taures ir aliejukus siustu i uzsieni?Nieko pati randu,o is LT nera kam nupirkt ir atsiust man i Airija sad.gif

kam siusti? Nusipirk gero aliejaus ir tinkamu eteriniu alieju ir pati susimaisyk. Ne viena karta sitoj temoj receptukai buvo aprasyti.
Atsakyti
Na tarkim alieju galiu susimaisyt,bet tas taures vistiek turiu atsisiust wink.gif Nieko panasaus cia nesu maciusi pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 02 13, 20:17)
Na tarkim alieju galiu susimaisyt,bet tas taures vistiek turiu atsisiust wink.gif Nieko panasaus cia nesu maciusi pas mus g.gif

taip, tauriu, kiek girdejau, niekas svetur nerado.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 13, 18:08)
kokia jo sudetis?

jeckau labai jau nusitrynę pas mane ,mano nuo celiulito tai pelyno,kadagių ir juodojo pipiro ,o smulkesnė sudėtis labai jau nusitrynus g.gif
Atsakyti
o kaip prilipint tas taures prie kuno?
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 02 13, 22:28)
o kaip prilipint tas taures prie kuno?

pasitepi aliejumi,taurelę suspaudi,pridedi prie kūno ir atleidi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 02 13, 23:36)
pasitepi aliejumi,taurelę suspaudi,pridedi prie kūno ir atleidi  mirksiukas.gif

o tai as nesuprantu, tos taures kur anksciau dedavo ant nugaros? cia tokios? nes kaip sake viena kad kur turguj buna tos medicinines, tia jos stiklines ir nieks ten neprisitraukia man..
Atsakyti