Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 08, 13:43)
O ar masazas, taip pat ir vakuuminis ar nepagerina kraujotaka , ir koju "tame tarpe" ? smile.gif

Kiek as zinau is savo patirties, tai nesciosioms galima daryti tik limfodrenazini masaza, o jis labai toli nuo vakuuminio mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ką, pasiskaičiau ir nesusivaldžiau - pradėjau taurintis biggrin.gif šiandien buvo trečia diena, po vieną valandą masažuojuos, žiūrėsim, kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
Pagailekit jus savo koju kasdien po valanda masazuojantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 08, 18:36)
Pagailekit jus savo koju kasdien po valanda masazuojantis smile.gif

Pritariu doh.gif Ir dar kasdien..
Atsakyti
Sveikos tauriu myletojos smile.gif

uzsikreciau nuo jusu noru isbandyti si masaza. masazavausi taurelemis 1 sav laiko, bet va dabar truputi sergu, temp turiu ir siaip nekaip jauciuosi, tai galvoju ar galima toliau masazuotis esant tokiai situacijai?
aciu uz ats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simkaa @ 2011 01 30, 23:07)
Sveikos tauriu myletojos smile.gif

uzsikreciau nuo jusu noru isbandyti si masaza. masazavausi taurelemis 1 sav laiko, bet va dabar truputi sergu, temp turiu ir siaip nekaip jauciuosi, tai galvoju ar galima toliau masazuotis esant tokiai situacijai?
aciu uz ats.  smile.gif

Nereikia ir netgi negalima. Kadangi ligos metu visos negeroves surenkamos kraujo-limfos pagalba, ir naikinamos (todel kartais patinsta limfmazgiai), o jus su savo masazu vel isnesiosite viska po organizma, tai prailgindama ligos laika
Atsakyti
Traukiu savo masazo taure is stalciau ir vel bandysiu rezultatu siekti blush2.gif
Atsakyti
Taure jau tur but stalciuj sukietejo smile.gif
Kad taip galima butu per siela su taure pereiti ir vakuumas istrauktu šiukšles smile.gif Vo, naujas terminas - dvasinis celiulitas......pereinantis i kuna smile.gif Ar atvirksciai?
Atsakyti
O kaip masažuojate šoninę (klubus) g.gif Aukštyn žemyn ar į šonus. Paveikslėliuose nepavaizduota unsure.gif O tose vietose labai linkę kauptis riebalai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Sakykite, o kaip sis aliejukas, ar geras? Ar jis tinka masazuojantis tauremis?
http://www.safora.lt...eknėjimui/p,45
Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Aš ji naudoju, bet kažko stebuklingo nepastebėjau. Kai baigsiu ji antra karta nepirksiu.
Ieškosiu kito ax.gif bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2011 02 11, 16:45)
Aš ji naudoju, bet kažko stebuklingo nepastebėjau. Kai baigsiu ji antra karta nepirksiu.
Ieškosiu kito ax.gif  bet čia tik mano nuomonė smile.gif

Butent kodel? Kas nepatiko?
Atsakyti