Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(A... @ 2011 01 03, 22:21)

sakiau kalvarkese o ne nete... ir ko cia panikuoji? rankos nukris pasakyti? ar pakartoti?
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 01 03, 21:34)
sakiau kalvarkese o ne nete... ir ko cia panikuoji? rankos nukris pasakyti? ar pakartoti?

aš nepanikuoju o nukopijavau iš pirmo puslapio smile.gif manai neužknisa kiekviena karta kartoti tai kad jau N kartu pasakyta? ir kur ir kaip ir po kiek ir turgui ir ne turgui aprašyta buvo..nebent užeitu dar tos mamkos kurios turgui pirktu ir pakartotu ...
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 01 03, 22:57)
aš nepanikuoju o nukopijavau iš pirmo puslapio smile.gif manai neužknisa kiekviena karta kartoti tai kad jau N kartu pasakyta? ir kur ir kaip ir po kiek ir turgui ir ne turgui aprašyta buvo..nebent užeitu dar tos mamkos kurios turgui pirktu ir pakartotu ...

tai jei tave uzknisa tai kam atrasineji, atsiras kas pasakys ir be taves, daug aisku smagiau but nemandagiai smile.gif nervuoja neatrasyk, sutaupysi nervu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 01 03, 18:55)
sveikos merginos, zinau kad daug jau kalbeta apie tas tares, bet noreciau isbandyti ir pasiklausti jusu, kurios jau isbandete, kur jas rasti tiksliai (esu vilniete) ir kaip pasieke pvz uzpaklaiuka ar uzpakalines koju dalis? ar bet koks aliejus tinka? ar tik tam tikri? labai dekui uz atsakymus smile.gif smile.gif smile.gif

Kalvariju turguje yra pas bobutes,kurios prekiauja baltarusiskomis, rusiskomis prekemis, ten ant stalu, kur prie darzoviu arba yra toks kioskelis, kur pardavineja visus rusiskus vaistus ir t.t. Aliejukas geriau naudoti naturalius, pvz abrikosu kauliuku, meigdolu, makadamiju, su keliais laseliais eterinio greipfruto, citrinos ar kitokiu citrusiniu aliejaus, ju galima isigyti Siaures miestelyje pilstomu alieju parduotuveje Zukausko 36 (berods), be to, ten gali rasti ir tauriu. O uzpakaline koju dalis ir uzpakalis sunkiai pasiekiami, bet imanoma. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Naudojau šias taures vasarą kelias savaites, poveikis ir rezultatai buvo akivaizdus thumbup.gif Reikia susiimti ir vėl pradėt blush2.gif
Atsakyti
Aha, poveikis tai tikrai greitas...reikia ir man vel grizti i "senas vagas" blush2.gif
Atsakyti
merginos, o kaip del nestumo? ar jo metu galima slaunis, uzpakaliuka ir rankas masazuot?
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 07, 13:05)
merginos, o kaip del nestumo? ar jo metu galima slaunis, uzpakaliuka ir rankas masazuot?

Geriau nereikia. pagimdysite, tada prisimasazuosite.
Atsakyti
Aciu, Naura wink.gif gerai kad susilaikiau, o taip rankos nieztejo taure paimti smile.gif o kokios gali but pasekmes naudojant taures nestumo metu?
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 07, 23:30)
Aciu,  Naura wink.gif gerai kad susilaikiau, o taip rankos nieztejo taure paimti smile.gif o kokios gali but pasekmes naudojant taures nestumo metu?

Siaip taure sudaro vaakuma, tai geriau nerizikuoti. Be to, nestumo metu didelis kruvis tenka kojoms, nestumas blogina koju kraujotaka, venos linke plestis, tai taure gali dar labaiu pabloginti padeti. Bet cia tik mano pamastymai ax.gif
Atsakyti
aciu uz pamastymus smile.gif mano mamos koju venos issiplete , tai ir man ko gero ypac rizikinga butu masazuotis. o gaila...gerai kad nestumas laikinas dalykas smile.gif
Atsakyti
O ar masazas, taip pat ir vakuuminis ar nepagerina kraujotaka , ir koju "tame tarpe" ? smile.gif
Atsakyti