Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Dodže @ 2010 10 19, 14:30)
Sveikos, skaičiau, skaičiau kol mažius miega ir  aš nutariau nusipirk tas taures, nes nors ir esu kūdutė 164cm. 47kg., ale to "gėrio" iš aš turiu nemažai, plius dar strijų pilną atsirado, sakot ir jas kažkiek apmažina. O į sporto kluba neturiu galimybės nueit nėra kur mažio palikt. taigi ryt varysiu nusipirk ir kibsiu su jumis į darbą. Tikiuosi iki vasaros apmažės. 4u.gif

nu man pvz mano gilias ir baisias strijas sulygino visiškai , tapo beveik nepastebimos aišku tos vietos blyzga nieko čia nepadarysi bet nėra tu didžiulių , mano svoris irgi ne per baisiausias 171ūgis 52kg liko , bet labiau tai dariau dėl celiulito ir strijų nei ormu mažinimui, man padėjo labai ...dar į kompleksą įtraukiau purvo vyniojimus , kremus .. rezultatais džiaugiuosi , dariau pertrauką per vasarą db planuojų pratęst procedūras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 18, 13:06)
Sveiki, Naura14, gal jus man patartumete, kiek suprantu, darote masazus?  4u.gif Noriu pirkti masazine nesiojama lova, bet reikia patarimo, kokia geriausia klientui ir masazuotojui? I ka atsizvelgti?  4u.gif

Del masazu su tauremis, man nelabai patiko, labai skauda ir oda mano iskart raudonuoja, o dar kai turiu nemazai trukusiu kraujagysliu, manau, kad nelabai tinka man sis masazas.  schmoll.gif

Tai raudonuoti ir turi, nes greiteja kraujotaka, o del skausmo, tai tikrai jis nemalonus,bet su laiku priprantamas. Be to po kiekvieno pasibraukymo tarpuose pasidarykite rankomis nuglostymus, patrinkite oda. O jei kapiliarai linke trukineti, tai tada atsargiau unsure.gif Kas liecia stala, patariau kazkokioje kitoje temoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 18, 12:06)

Del masazu su tauremis, man nelabai patiko, labai skauda ir oda mano iskart raudonuoja, o dar kai turiu nemazai trukusiu kraujagysliu, manau, kad nelabai tinka man sis masazas.  schmoll.gif

tikrai nelabai jis Jums tinka, yra ir kitu efektyviu ne tokiu ekstremaliu masazo budu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 04, 18:49)
tikrai nelabai jis Jums tinka, yra ir kitu efektyviu ne tokiu ekstremaliu masazo budu.

Na cia buvo bandymas, dar dare su medumi, bet taip pat ne man jis, skauda ir viskas, tikrai nera malonu, kai reikia kenteti. schmoll.gif Viena pazystama daresi su tauremis, sake malonumas, tai matyt jos oda storesne. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 08 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 08, 22:43)
Na cia buvo bandymas, dar dare su medumi, bet taip pat ne man jis, skauda ir viskas, tikrai nera malonu, kai reikia kenteti.  schmoll.gif

Masazas su medumi irgi pakankamai drastiskas.. Bet uztat , jei gerai daromas, istraukia tiek bjaurasties is organizmo, kad bloga ziuret buna..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 10:28)
Kas liecia stala, patariau kazkokioje kitoje temoje  ax.gif

Einu ieskoti, prazioplinau. unsure.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 08, 22:53)
Einu ieskoti, prazioplinau.  unsure.gif Aciu.  4u.gif

Viskas ok wink.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Gal žino kas, ar galima masažuoti taure vidinę kelių pusę? Ir jei taip, tai kaip? Kuria kryptimi? nes tuose paveiklsliukuose 1-e puslapyje tai neparodytos rodyklės ant vidinės kelio pusės, tai vat ir pasimečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2010 11 12, 00:06)
Sveikutės smile.gif Gal žino kas, ar galima masažuoti taure vidinę kelių pusę? Ir jei taip, tai kaip? Kuria kryptimi? nes tuose paveiklsliukuose 1-e puslapyje tai neparodytos rodyklės ant vidinės kelio pusės, tai vat ir pasimečiau  g.gif

Galima , bet atsargiai. Idesiu paveiksleli, gal sitas aiskesnis.
user posted image
Atsakyti
Ačiū, Naura 4u.gif O kaži galima masažuoti tik tuos vidinius kelius, ir daugiau nieko aplinkui? Ar geriau visą koją g.gif
Atsakyti
Keliu geriau isvis neliesti. Nebent yra didele patirtis masazuojant su taurem. Viskas, kas aplink kelius geriau svelniai masazuoti rankomis. Juk rankos pats geriausias masazinis "prietaisas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2010 11 12, 16:09)
Ačiū, Naura  4u.gif  O kaži galima masažuoti tik tuos vidinius kelius, ir daugiau nieko aplinkui? Ar geriau visą koją  g.gif

Nea, reikia visa koja. Nes limfa neteka taip kaip kraujas, kad teketu ratais. Jei rimtai, tai as irgi pritariu dinozaurei, kad geriau pacioms atsargiau, kad neprisidarytumete bedos. Jei masazuosite visa koja, tada automatiskai grazes ir keliai.
Atsakyti