aš irgi pora kilu numečiau , vakar gavau komplimentą kad labai graži figurą
tai jau laiminga kaip triušis , bet visos kelnes db krenta ufff reikės krapštyt pinigus naujiems
bet dar palauksiu nes spėju numesiu dar tiek ..
bet jau susinervinau juk taurės kietos teks užsakyt naujas
juk negražinsi kaip nekokybišku ..
dėl mitybos valgai ta pati tik per pus mažiau ir du kartus dienoj vakarė tik koki jogurtuką kartais maža , ar koki grūdu paplotėlį.. tik man mėnesines sutriko nuo viso to kudinimuosi manau negerai tai...
Papildyta:
QUOTE(admirale @ 2010 04 12, 10:54)
pritariu kad mityba svarbiausia, kai priaugau per ziema 5 kg,( is kuriu tik vienas istirpo )
labai matomas pasidare celiulitas
siaip sportuoju, bet mitybos nelabai prisiziuriu, nakciai butinai prisivalgau, Noras atrodo didziulis, bet va valios stoka,jau tai kaip iprotis, tai dabar reiktu sugalvoti kuom si durna iproti pakeist
saunuoles merginos, as cia kaip paskaitau, tai galvoju nu jei kiti gali, tai ir as galiu, o tuo labiau greitai vasara, o tada jau kompleksuosiu siaubingai, visos drauges kudutes, geda bus ojojoj kad taip sugebejau apsileist
aš visada valgydavau nakčiai kitaip negalėjau užmigt bet kai prisireikė būt gražiai staigiai dingo visi norai ir valios ir visa kito atsirado , išgeriu didžiule stikline vandens arba kefyro ir gerai
bet pati gerai jaučiuosi kai ne ryju o valgau
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень