Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(admirale @ 2010 04 12, 08:32)
na ir as taip pat kazdaka dariau, tiesiog galvojau ar reik tas taures atitraukinet... labai saunu kad jums rezultatai matosi 4u.gif  o sakykit gal pas jus tas celiulitas nezymus buvo, jei neklystu raset kad matesi tik suspaudus... beje kaip su mityba?  smile.gif

as asmeniskai tai ir mityba, ir pajudet stengiuosi(bet nesportuoju)...mityba tai isvis svarbiausia,ja pirm reiki prisiziuret 4u.gif as jau 4ta lyg ir sav taurinuosi, tai kaip ir Lerai- puikiai thumbup.gif bet as siaip dar numetus 2-3 kg pastaraji laika, tai dar labiau matosi smile.gif
Atsakyti
pritariu kad mityba svarbiausia, kai priaugau per ziema 5 kg,( is kuriu tik vienas istirpo )ax.gif labai matomas pasidare celiulitas doh.gif siaip sportuoju, bet mitybos nelabai prisiziuriu, nakciai butinai prisivalgau, Noras atrodo didziulis, bet va valios stoka,jau tai kaip iprotis, tai dabar reiktu sugalvoti kuom si durna iproti pakeist smile.gif saunuoles merginos, as cia kaip paskaitau, tai galvoju nu jei kiti gali, tai ir as galiu, o tuo labiau greitai vasara, o tada jau kompleksuosiu siaubingai, visos drauges kudutes, geda bus ojojoj kad taip sugebejau apsileist ax.gif
Atsakyti
aš irgi pora kilu numečiau , vakar gavau komplimentą kad labai graži figurą tongue.gif tai jau laiminga kaip triušis , bet visos kelnes db krenta ufff reikės krapštyt pinigus naujiems doh.gif bet dar palauksiu nes spėju numesiu dar tiek ..

bet jau susinervinau juk taurės kietos teks užsakyt naujas doh.gif juk negražinsi kaip nekokybišku ..

dėl mitybos valgai ta pati tik per pus mažiau ir du kartus dienoj vakarė tik koki jogurtuką kartais maža , ar koki grūdu paplotėlį.. tik man mėnesines sutriko nuo viso to kudinimuosi manau negerai tai...
Papildyta:
QUOTE(admirale @ 2010 04 12, 10:54)
pritariu kad mityba svarbiausia, kai priaugau per ziema 5 kg,( is kuriu tik vienas istirpo )ax.gif  labai matomas pasidare celiulitas doh.gif  siaip sportuoju, bet mitybos nelabai prisiziuriu, nakciai butinai prisivalgau, Noras atrodo didziulis, bet va valios stoka,jau tai kaip iprotis, tai dabar reiktu sugalvoti kuom si durna iproti pakeist smile.gif saunuoles merginos, as cia kaip paskaitau, tai galvoju nu jei kiti gali, tai ir as galiu, o tuo labiau greitai vasara, o tada jau kompleksuosiu siaubingai, visos drauges kudutes, geda bus ojojoj kad taip sugebejau apsileist ax.gif

aš visada valgydavau nakčiai kitaip negalėjau užmigt bet kai prisireikė būt gražiai staigiai dingo visi norai ir valios ir visa kito atsirado , išgeriu didžiule stikline vandens arba kefyro ir gerai biggrin.gif bet pati gerai jaučiuosi kai ne ryju o valgau biggrin.gif
Atsakyti
Lera, jei ne paslaptis, kiek sveri? 4u.gif as 50, bet jei numesciau dar 2 tai jau nebegraziai atrodyciau blush2.gif man jau irgi kai kurie dzinsai kaba doh.gif ir aisku krutine mazeja, cia tai blogiausia biggrin.gif
Atsakyti
man menesines jau 4 menesiai kaip sutrikusios, ir kaip tik galvoju kad del to kad valgyti daug pradejau, priaugau svorio, ir jo dabar neiseina numest, nors anksciau diena galiu nepavalgyt ir svoris kaip buves. o beje merginos kaip manot ar gali buti taip todel kad menesines dingo, tikrai nesu nescia, ir su sveikata prolemu lyg nera, ir stresu dabar jokiu...
Atsakyti
O ka naudojat masazui? anticeliulitini krema, ar koki alieju? Skaiciau kad eterinis berzu aliejus labai padeda nuo celiulito?gal kuri bandete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 12, 11:17)
Lera, jei ne paslaptis, kiek sveri?  4u.gif as 50, bet jei numesciau dar 2 tai jau nebegraziai atrodyciau  blush2.gif man jau irgi kai kurie dzinsai kaba  doh.gif  ir aisku krutine mazeja, cia tai blogiausia  biggrin.gif

jokia čia paslaptis aš stora mūūūū biggrin.gif ūgis 171 svoris buvo 58 db 56 dar pora numesiu ir busiu laiminga ankčiau visada sveriau 49-51 kg tai buvo per mažai jau vaizdo jokio ...

QUOTE(admirale @ 2010 04 12, 11:23)
man menesines jau 4 menesiai kaip sutrikusios,

na mano visada nelabai tvarkingai budavo , bet db dienų veluoja manau čia dėl pasikeitimu , tikiuosi bus viskas ok , nusipirkau vitaminu gal susitvarkys... aj ir kostiumą pagaliau sportinį nusipirkau tai pradėsiu bėgiot biggrin.gif
QUOTE(geide @ 2010 04 12, 14:07)
O ka naudojat masazui? anticeliulitini krema, ar koki alieju? Skaiciau kad eterinis  berzu aliejus labai padeda nuo celiulito?gal kuri bandete? 4u.gif

aš naudou rusiška "babuški agafji" aliejuką nuo celiulito , man patinka smile.gif
QUOTE(princese333 @ 2010 04 12, 15:04)
Oj mergytes,ryt butinai nusiperku taures,ir pradedu masazuotis 4u.gif

sveika įstojus į mūsų klubą bigsmile.gif būtinai rašyk kaip pojūčiai kaip sekasi ir tt ok?
Atsakyti
o kaip jus merginos masazinates, ar kiekviena diena? zinau kad sakoma reiktu kas antra.. et kaip jus darote? ir ar pakenktu jei kiekviena diena daryt? smile.gif
Atsakyti
aš kiekvieną diena išskyrus sekmadienius smile.gif masažiuojuosi po valanda .
Atsakyti
4u.gif prisiduodu -šnd patiko masažintis...tik iš nugaros nelabai pasiekiu šlaunis pamasažint g.gif lotuliukas.gif ir atšoka ta taurė vis....ar ją suspaudus reikia laikyti ar kaip? a? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 04 12, 21:25)
4u.gif  prisiduodu -šnd patiko masažintis...tik  iš nugaros nelabai pasiekiu šlaunis pamasažint  g.gif  lotuliukas.gif  ir atšoka ta taurė vis....ar ją suspaudus reikia laikyti ar kaip? a?  4u.gif  ax.gif

aš tai atsisedu šustrai taip pakeliu koja per keli sulenkiu ir varau , vyras įdomiai žiūri ale aj bala nematė dėl grožio busimo juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 12, 23:02)
aš tai atsisedu šustrai taip pakeliu koja per keli sulenkiu ir varau , vyras įdomiai žiūri ale aj bala nematė dėl grožio busimo juk  biggrin.gif

jo, taip patogu, ale tada raumuo buna biski isitempes...o reikia kad but atsipalaidaves.... g.gif Lera, taves ikvepta, pabandysiu ir as valanda istempt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti