Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Sambuka.Buka @ 2010 09 12, 07:55)
Tai reiskia kad labai kanti esate smile.gif
Jeigu neturite problemu su venu varikoze, su padidintu spaudimu, tai viskas gerai. Galima pasakyti, taip ir turi buti. mirksiukas.gif

Bet taip kenteti nera prasmes. Pasakymas "per kancias i zvaigszdes siuo atveju netinka" blush2.gif
Atsakyti
as masazavausi su taurem, bet brangusis mato kaip vargstu, tai isiskovojau man kas vakar pamasazuoja kojytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 16, 10:40)
as masazavausi su taurem, bet brangusis mato kaip vargstu, tai isiskovojau man kas vakar pamasazuoja kojytes 4u.gif

na ir svajoniu vyra turit thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ar masazuojates su dviem taurem is karto ar su viena. Siandien bandziau pirma karta masazuotis, tai su viena iseina, o su dviem is karto neiseina.
Dar klausimukas... ar tie judesiukai kur parodyti pirmame pls. reikia daryti bruzinant pirmyn ir atgal, ar tiesiog nuvarai taure viena linija, atkeli ir vel stumi viena linija.
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Jau radau atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 11, 21:46)
Jau radau atsakyma  4u.gif

Bereikia tik kartais paskaityti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien ir aš užsisakiau taures, bandysiu masažuotis namuose, nes salone labai jau daug $ išeina tam malonumui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2010 10 12, 14:22)
Sveikos, šiandien ir aš užsisakiau taures, bandysiu masažuotis namuose, nes salone labai jau daug $ išeina tam malonumui  doh.gif

Sekmes wink.gif
Atsakyti
Kaip fainai - užvakar užsakiau taures, o šiandien jau iš Vilpostus skambino bigsmile.gif Gaila, kad šiandien negalėsiu pasiimt ir pradėt "dirbt" doh.gif
Atsakyti
Sveiki, Naura14, gal jus man patartumete, kiek suprantu, darote masazus? 4u.gif Noriu pirkti masazine nesiojama lova, bet reikia patarimo, kokia geriausia klientui ir masazuotojui? I ka atsizvelgti? 4u.gif

Del masazu su tauremis, man nelabai patiko, labai skauda ir oda mano iskart raudonuoja, o dar kai turiu nemazai trukusiu kraujagysliu, manau, kad nelabai tinka man sis masazas. schmoll.gif
Atsakyti
Juk ta "labai skauda" galima pareguliuot: ar aliejaus daugiau uztept, mazesni vakuuma padaryt, kad ne taip stipriai pritrauktu. Galiu dar pateisinti "truputi skauda". Masaze stiprus skausmas yra neprofesionalaus darbo rezultatas. Arba jus kenciate patys...sakykite savo masazistei visus pageidavimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaičiau, skaičiau kol mažius miega ir aš nutariau nusipirk tas taures, nes nors ir esu kūdutė 164cm. 47kg., ale to "gėrio" iš aš turiu nemažai, plius dar strijų pilną atsirado, sakot ir jas kažkiek apmažina. O į sporto kluba neturiu galimybės nueit nėra kur mažio palikt. taigi ryt varysiu nusipirk ir kibsiu su jumis į darbą. Tikiuosi iki vasaros apmažės. 4u.gif
Atsakyti