Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(maye @ 2010 09 04, 14:04)
kodel jis netinkamas? g.gif  koki alieju patartumete tada: alyvuogiu, kokosu, sviesmedzio ar migdolu??? thumbup.gif

Geriausia abrikosu kauliuku arba sezamu seklu nerafinuoti. Bet as dabar nusipirkau kokoso, tai nerealus jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 05, 10:58)
Geriausia abrikosu kauliuku arba sezamu seklu nerafinuoti. Bet as dabar nusipirkau kokoso, tai nerealus jis man  wub.gif

kokosus naudojau plaukams, dabar ir kojytes tepsiu. blush2.gif

merginos vakar vargau su ta taurele, padekit!!!!

ji man nuolat atsoka, ka darau blogai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 05, 11:15)

aliejaus tikrai daug reikia masazuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 05, 11:15)

Gal per daug aliejaus ar per stipriai raumenys itemti? O gal tik siaip neigudusi ranka? Po kurio laiko viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 05, 10:15)

pradžioj tai visiškai normalu , nepergyvenk mirksiukas.gif veliau taip nebus smile.gif
Atsakyti
o kiek pradzioje reikia masazuotis laiko ?
as abi kojas maximum 5min, kojos paskausta rankos nusilpsta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 06, 07:21)

aš tai viska po 10min masažiuodavau rolleyes.gif viena koja 10 kita tiek pat, viena užpakalio puse tiek paskui kita , paskui viena šoną paskui kita..tada pati pilvą ir t.t taip ir gaudavosi 1h- 1,5h o po kiek realiai reikia tai nežinau , aš taip dariau ir gana greit pasekiau rezultatu..
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 06, 08:21)

Pradziai uztenka, tada ilginkite laika smile.gif
Atsakyti
Pasimasažavau ir dabar žiūriu, kad atsirado daug raudonų kaip taškelių.Kas čia yra? gal čia kokios kraujosrūvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 11 rugsėjo 2010 - 08:49
QUOTE(Amatevi @ 2010 09 11, 09:48)
Pasimasažavau ir dabar žiūriu, kad atsirado daug raudonų kaip taškelių.Kas čia yra? gal čia kokios kraujosrūvos?

per stiprus dalykai buvo daromi ant neparuostos odos. Pries masaza tauremis reikia gerai ismasazuoti rankomis ta vieta. Ir taurinis masazas turi buti pradedamas ne nuo stipriausio itraukimo.
Atsakyti

Per karujagysles sienele vakuumas istraukia krauja, jei butu tikra kraujosruva, reikstu,kad kraujagysle trukusi, ar kitaip mechaniskai pazeista. Paprastai melynes ir kraujosruvos dingsta per savaite laiko, o tokie kraujo istraukimai i audinius per kraujagysles sienele, per 1-3 dienas. Tik, kaip kolege minejo, pries darant reiketu gerai imasazuoti ir pripratinti oda, tada daryti vakuumu palaipsniui stiprinant itraukima, tada isvengsite tokiu bedu. Ir aisku, pasirinkti taisyklingas kryptis.
Atsakyti

Tai reiskia kad labai kanti esate smile.gif
Jeigu neturite problemu su venu varikoze, su padidintu spaudimu, tai viskas gerai. Galima pasakyti, taip ir turi buti. mirksiukas.gif
Atsakyti