Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Smash @ 2010 08 15, 14:24)
Naura14,  as net nezinojau tu krypciu, nes tik is anos nuotraukos masazavausi.
Tai kaip suprantu kryptis i virsu yra svarbiausia taisykle? Labai blogai zemyn bruzinti?

Taip. Jei bruzinti aukstyn -zemyn (yra ir toks judesiukas) tai reikia labai greitai.
Papildyta:
QUOTE(avietia @ 2010 08 11, 12:51)
sveikos smile.gif turiu toki klausimeli  biggrin.gif kai masazuojat su taure tai padarius pvz judesi slaunim i virsu pagal tekejimo krypti taure reikia atleisti ir vel tik i virsu braukti ar galima aukstyn braukt tada zemyn ir vel aukstyn biggrin.gif nu nezinau ar suprasit ka cia paklausiau bet gal kuri atsakys biggrin.gif

Taip, reikia atleisti ir vel pradeti is pradziu, nesvarbu , darote tiesu, rutulini ar zigzagini judesi. Taure atleidziama paciame virsuje ir prilipinama is naujo nuo pradziu.

QUOTE(Lera @ 2010 08 11, 17:01)
nu tipo sako taip kaip tu aprašei reikia , nors aš varydavau pirmin atgal .

Pirmyn atgal jei varai, tai reikia labai greitai, nes, kai sutrikdysi limfos tekejimo krypti, tai tada turesi problemu.

QUOTE(avietia @ 2010 08 12, 21:05)
aisku biggrin.gif aciu uz atsakyma mirksiukas.gif pati pabandziau tai baisiai sudetinga pagal taisykles  ax.gif o be to ant tauriu pakelio parasyta kad celiulito pazesistas vietas reikia sukamaisiais judesiais masazuoti, o taip daug lengviau nei tik viena kryptim bruzinti lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai bet koks masazavimas tik paziurejus is sono atrodo lengvas, o kai pradedi gilintis doh.gif Man kazkaip seniau nelabai kildavo klausimu, o dabar, kuo toliau dirbu, tuo man daugiau ju kyla blush2.gif
QUOTE(legeda @ 2010 08 17, 20:52)
sveiki! norėjau paklaust ar jūs nenaudojate taurių pagurkliui šalint?;}

Paprastomis tikrai ne, nebent labai labai silpnai itraukus, bet turi buti igude rankos, kad sugebeti padaryti ta lengva itraukima. Yra specialios taures veidui, pagurkliui ir kitoms jautrioms vietoms. Jei norite mazintis pagurkli, geriau padarykite "piano " judesiuka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 20, 07:55)
Pirmyn atgal jei  varai, tai reikia labai greitai, nes, kai sutrikdysi limfos tekejimo krypti, tai tada turesi problemu.

visada greit dariau ir darau man taip kažkaip labiau patinka nei lietai brūžint smile.gif

o plačiau apie galimas problemas galima? kokių problemų galima turėti mėnesį neteisingai masažiuojantis kiekvieną dieną?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 20, 11:14)
visada greit dariau ir darau man taip kažkaip labiau patinka nei lietai brūžint smile.gif

o plačiau apie galimas problemas galima? kokių problemų galima turėti mėnesį neteisingai masažiuojantis kiekvieną dieną?

galima sutrikdyti normalia organizmo skysciu apytaka. Celiulitas gali ir padideti.
Atsakyti
jei mano nepadidėjo o i6nyko leidžiu sau manyti juk nepakenkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 20, 12:48)

tai puiku, kad isnyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 20, 12:48)

Siulyciau pasidalinti patirtimi, ar po metu irgi nebus pokyciu i blogaja puse ax.gif Jei siuo momentu atrodo, kad viskas gerai, tai dar nereiskia, kad ateityje neislys nieko blogo..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 20, 18:03)
Siulyciau pasidalinti patirtimi, ar po metu irgi nebus pokyciu i blogaja puse  ax.gif  Jei siuo momentu atrodo, kad viskas gerai, tai dar nereiskia, kad ateityje neislys nieko blogo..

o kas gali islys kokie pozymiai ? na kad zinociau juk butent nuo tauriu jei ka .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 20, 20:51)
o kas gali islys kokie pozymiai ? na kad zinociau juk butent nuo tauriu jei ka .

kraujagysles, limfmazgiai, padidintas celiulitas, koju tinimas, tirpimas ir t.t. Nors tie patys pozymiai gali ne tik nuo tauriu islysti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 20 rugpjūčio 2010 - 20:27
nu autas, niekas nesimasaziuokit , einam tik pas profus kitaip luoses liksim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 20, 22:00)
nu autas, niekas nesimasaziuokit , einam tik pas profus kitaip luoses liksim sad.gif

taigi darykit pagal taisykles ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 20, 22:00)

Nu jau nu jau, tik taip nereikia schmoll.gif Viska darykite proto ribose ir viskas bus ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprastomis tikrai ne, nebent labai labai silpnai itraukus, bet turi buti igude rankos, kad sugebeti padaryti ta lengva itraukima. Yra specialios taures veidui, pagurkliui ir kitoms jautrioms vietoms. Jei norite mazintis pagurkli, geriau padarykite "piano " judesiuka. mirksiukas.gif
[/quote]

o koks cia judesiukas? 4u.gif
Atsakyti