QUOTE(Smash @ 2010 08 15, 14:24)
Naura14, as net nezinojau tu krypciu, nes tik is anos nuotraukos masazavausi.
Tai kaip suprantu kryptis i virsu yra svarbiausia taisykle? Labai blogai zemyn bruzinti?
Tai kaip suprantu kryptis i virsu yra svarbiausia taisykle? Labai blogai zemyn bruzinti?
Taip. Jei bruzinti aukstyn -zemyn (yra ir toks judesiukas) tai reikia labai greitai.
Papildyta:
QUOTE(avietia @ 2010 08 11, 12:51)
sveikos turiu toki klausimeli kai masazuojat su taure tai padarius pvz judesi slaunim i virsu pagal tekejimo krypti taure reikia atleisti ir vel tik i virsu braukti ar galima aukstyn braukt tada zemyn ir vel aukstyn nu nezinau ar suprasit ka cia paklausiau bet gal kuri atsakys
Taip, reikia atleisti ir vel pradeti is pradziu, nesvarbu , darote tiesu, rutulini ar zigzagini judesi. Taure atleidziama paciame virsuje ir prilipinama is naujo nuo pradziu.
QUOTE(Lera @ 2010 08 11, 17:01)
nu tipo sako taip kaip tu aprašei reikia , nors aš varydavau pirmin atgal .
Pirmyn atgal jei varai, tai reikia labai greitai, nes, kai sutrikdysi limfos tekejimo krypti, tai tada turesi problemu.
QUOTE(avietia @ 2010 08 12, 21:05)
aisku aciu uz atsakyma pati pabandziau tai baisiai sudetinga pagal taisykles o be to ant tauriu pakelio parasyta kad celiulito pazesistas vietas reikia sukamaisiais judesiais masazuoti, o taip daug lengviau nei tik viena kryptim bruzinti
Jei rimtai, tai bet koks masazavimas tik paziurejus is sono atrodo lengvas, o kai pradedi gilintis Man kazkaip seniau nelabai kildavo klausimu, o dabar, kuo toliau dirbu, tuo man daugiau ju kyla
QUOTE(legeda @ 2010 08 17, 20:52)
sveiki! norėjau paklaust ar jūs nenaudojate taurių pagurkliui šalint?;}
Paprastomis tikrai ne, nebent labai labai silpnai itraukus, bet turi buti igude rankos, kad sugebeti padaryti ta lengva itraukima. Yra specialios taures veidui, pagurkliui ir kitoms jautrioms vietoms. Jei norite mazintis pagurkli, geriau padarykite "piano " judesiuka.