sveikos turiu toki klausimeli kai masazuojat su taure tai padarius pvz judesi slaunim i virsu pagal tekejimo krypti taure reikia atleisti ir vel tik i virsu braukti ar galima aukstyn braukt tada zemyn ir vel aukstyn nu nezinau ar suprasit ka cia paklausiau bet gal kuri atsakys
QUOTE(avietia @ 2010 08 11, 11:51)
sveikos turiu toki klausimeli kai masazuojat su taure tai padarius pvz judesi slaunim i virsu pagal tekejimo krypti taure reikia atleisti ir vel tik i virsu braukti ar galima aukstyn braukt tada zemyn ir vel aukstyn nu nezinau ar suprasit ka cia paklausiau bet gal kuri atsakys
nu tipo sako taip kaip tu aprašei reikia , nors aš varydavau pirmin atgal .
QUOTE(Lera @ 2010 08 11, 17:01)
nu tipo sako taip kaip tu aprašei reikia , nors aš varydavau pirmin atgal .
o nieko blogo nepastebejai? kazkur skaiciau kad dar daugiau nelygumu atsirado
QUOTE(avietia @ 2010 08 12, 10:37)
o nieko blogo nepastebejai? kazkur skaiciau kad dar daugiau nelygumu atsirado
pastebėjau tik daug gero nepropuoguoju daryt ne pagal "taisykles" tiesiog sakau kaip dariau du menesius kiekviena dieną aš pati
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 15:07)
pastebėjau tik daug gero nepropuoguoju daryt ne pagal "taisykles" tiesiog sakau kaip dariau du menesius kiekviena dieną aš pati
aisku aciu uz atsakyma pati pabandziau tai baisiai sudetinga pagal taisykles o be to ant tauriu pakelio parasyta kad celiulito pazesistas vietas reikia sukamaisiais judesiais masazuoti, o taip daug lengviau nei tik viena kryptim bruzinti
ne i tema, bet pasakykit kur galiu rast tema apie SPA centrus
QUOTE(avietia @ 2010 08 12, 20:05)
aisku aciu uz atsakyma pati pabandziau tai baisiai sudetinga pagal taisykles o be to ant tauriu pakelio parasyta kad celiulito pazesistas vietas reikia sukamaisiais judesiais masazuoti, o taip daug lengviau nei tik viena kryptim bruzinti
aš tai lb nekantri esu , ir jei reikėtu cackintis su atsikelmiais tu taurių ir pan ,neturėčiau kantrybės visai .. aš brūžinau žemyn aukštin šlaunis ( išskyrus vidine puse) , užpakalis horizontaliom bangom , pilvą saulutė šonus talijos irgi į šonus ir viskas , man taip buvo patogiausia. bet kartoju dar karta nebūtina daryt kaip aš nes nedariau 100proc pagal patarimus.
vienintelis blogis tai buvo odos pirminis šokas , buvau visa labai melyna mb bare vežį įsivarysi sau pamatysi tau čia geruoju nesibaigs ir tt , nes vaizdas buvo kraupus ... bet per savaite viskas apsiprato ir susitvarkę daugiau nei vienos mėlynes nebuvo
QUOTE(irutinka @ 2010 08 12, 21:22)
ne i tema, bet pasakykit kur galiu rast tema apie SPA centrus
Per paieska, o jei kazkokios konkrecios paslaugos domina, tai per paslaugas.
Naura14, as net nezinojau tu krypciu, nes tik is anos nuotraukos masazavausi.
Tai kaip suprantu kryptis i virsu yra svarbiausia taisykle? Labai blogai zemyn bruzinti?
Tai kaip suprantu kryptis i virsu yra svarbiausia taisykle? Labai blogai zemyn bruzinti?
sveiki! norėjau paklaust ar jūs nenaudojate taurių pagurkliui šalint?;}
QUOTE(legeda @ 2010 08 17, 20:52)
ideja bet manau kad oda ten per plona, po to gali nukart labai nebent labai svelniai itraukiant
QUOTE(legeda @ 2010 08 17, 19:52)
yra spec.veido akuminis ten su mažiukais tokiais siurbliukais daro , pati tikrai su tom dideliom taurėm neišdrįsčiau...