Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

sveikos smile.gif turiu toki klausimeli biggrin.gif kai masazuojat su taure tai padarius pvz judesi slaunim i virsu pagal tekejimo krypti taure reikia atleisti ir vel tik i virsu braukti ar galima aukstyn braukt tada zemyn ir vel aukstyn biggrin.gif nu nezinau ar suprasit ka cia paklausiau bet gal kuri atsakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2010 08 11, 11:51)
sveikos smile.gif turiu toki klausimeli  biggrin.gif kai masazuojat su taure tai padarius pvz judesi slaunim i virsu pagal tekejimo krypti taure reikia atleisti ir vel tik i virsu braukti ar galima aukstyn braukt tada zemyn ir vel aukstyn biggrin.gif nu nezinau ar suprasit ka cia paklausiau bet gal kuri atsakys biggrin.gif

nu tipo sako taip kaip tu aprašei reikia , nors aš varydavau pirmin atgal .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 11, 17:01)
nu tipo sako taip kaip tu aprašei reikia , nors aš varydavau pirmin atgal .

o nieko blogo nepastebejai? kazkur skaiciau kad dar daugiau nelygumu atsirado blink.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2010 08 12, 10:37)
o nieko blogo nepastebejai? kazkur skaiciau kad dar daugiau nelygumu atsirado blink.gif

pastebėjau tik daug gero biggrin.gif nepropuoguoju daryt ne pagal "taisykles" tiesiog sakau kaip dariau du menesius kiekviena dieną aš pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 15:07)
pastebėjau tik daug gero biggrin.gif nepropuoguoju daryt ne pagal "taisykles" tiesiog sakau kaip dariau du menesius kiekviena dieną aš pati smile.gif

aisku biggrin.gif aciu uz atsakyma mirksiukas.gif pati pabandziau tai baisiai sudetinga pagal taisykles ax.gif o be to ant tauriu pakelio parasyta kad celiulito pazesistas vietas reikia sukamaisiais judesiais masazuoti, o taip daug lengviau nei tik viena kryptim bruzinti lotuliukas.gif
Atsakyti
ne i tema, bet pasakykit kur galiu rast tema apie SPA centrus
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2010 08 12, 20:05)
aisku biggrin.gif aciu uz atsakyma mirksiukas.gif pati pabandziau tai baisiai sudetinga pagal taisykles  ax.gif o be to ant tauriu pakelio parasyta kad celiulito pazesistas vietas reikia sukamaisiais judesiais masazuoti, o taip daug lengviau nei tik viena kryptim bruzinti lotuliukas.gif

aš tai lb nekantri esu , ir jei reikėtu cackintis su atsikelmiais tu taurių ir pan ,neturėčiau kantrybės visai .. aš brūžinau žemyn aukštin šlaunis ( išskyrus vidine puse) , užpakalis horizontaliom bangom , pilvą saulutė šonus talijos irgi į šonus ir viskas , man taip buvo patogiausia. bet kartoju dar karta nebūtina daryt kaip aš nes nedariau 100proc pagal patarimus.

vienintelis blogis tai buvo odos pirminis šokas , buvau visa labai melyna unsure.gif mb bare vežį įsivarysi sau pamatysi tau čia geruoju nesibaigs ir tt , nes vaizdas buvo kraupus ... rolleyes.gif bet per savaite viskas apsiprato ir susitvarkę daugiau nei vienos mėlynes nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 08 12, 21:22)
ne i tema, bet pasakykit kur galiu rast tema apie SPA centrus

Per paieska, o jei kazkokios konkrecios paslaugos domina, tai per paslaugas.
Atsakyti
Naura14, as net nezinojau tu krypciu, nes tik is anos nuotraukos masazavausi.
Tai kaip suprantu kryptis i virsu yra svarbiausia taisykle? Labai blogai zemyn bruzinti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 15 rugpjūčio 2010 - 13:27
sveiki! norėjau paklaust ar jūs nenaudojate taurių pagurkliui šalint?;}
Atsakyti
QUOTE(legeda @ 2010 08 17, 20:52)

ideja mirksiukas.gif bet manau kad oda ten per plona, po to gali nukart labai blink.gif nebent labai svelniai itraukiant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(legeda @ 2010 08 17, 19:52)

yra spec.veido akuminis ten su mažiukais tokiais siurbliukais daro , pati tikrai su tom dideliom taurėm neišdrįsčiau...
Atsakyti